Maj 2022
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny gratuluję Wam dzisiejszych wizyt 😘
U mnie dla chłopca myśleliśmy o imieniu Gracjan- ma bardzo fajny opis. Nie wiem czemu, ale zawsze sprawdzałam i wiele, oj wiele odpadło 🙈Merci92 lubi tę wiadomość
16.05.2022 urodziny Oliwki 😘 Więcej szczęścia o 7 dni😍 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
My dziewczynce chcieliśmy dać Alicja albo Agatka 😄 a chłopcowi mamy dużo typów, ja chciałam Marcel, ale mąż kategorycznie mówi nie😄 w propozycjach jest Kacper, Oskar, Dawid, Daniel, Julian.. W sumie codziennie jest nowa propozycja.. 😂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2021, 21:33
Ana.Ta lubi tę wiadomość
-
Mi się podoba Wojtuś, ale Wojtek będzie się rymowal z naszym nazwiskiem i mąż nie chce 😅
Z jego strony była propozycja Marcel, ale mi znowu nie do końca pasuje.
Może do maja jeszcze cos wymyślimy 😅
Dzisiaj zaczęłam czuć wyraźniejsze ruchy, już nie mam wątpliwości, że to jest TO 😄🥰Soleil, Olenkaa lubią tę wiadomość
PCOS, starania od 2018, klinika od 2021
08.21 4ta stymulacja (letrozol+bemfola+ ovitrelle)
12.05.22 👶Wojtuś💙 -
Klara_1985 i jakie te Oliwki są 😂 bo właśnie noszę w brzuszku 😘 opis ma takie ładne cechy, że to Nas przekonało na 100%. A u Mnie w rodzinie tak to się sprawdza, że wole nie ryzykować 😂
Faktycznie przy drugiej dziewczynce też bym się zastanowiła nad urabianiem 🙈 bo Pola ładnie, tak ciepło.
Soleil życzę szybkiego podjęcia decyzji hihi🙈
Malinka2021 ale super 😍 moja się dużo rusza po pomarańczach i mrożonych truskawkach 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2021, 22:49
Soleil, Malinka2021 lubią tę wiadomość
16.05.2022 urodziny Oliwki 😘 Więcej szczęścia o 7 dni😍 -
nick nieaktualnyAna.Ta wrote:Klara_1985 i jakie te Oliwki są 😂 bo właśnie noszę w brzuszku 😘 opis ma takie ładne cechy, że to Nas przekonało na 100%. A u Mnie w rodzinie tak to się sprawdza, że wole nie ryzykować 😂
Moja Oliwka jest bardzo żywiołowa, nie usiedzi w miejscu, niezłe z niej ziółko😉jest bardzo towarzyska i od razu sobie zjednuje ludzi.
Zgadza się z opisem? Muszę sprawdzić opis Poli i Hani -
nick nieaktualnyMerci92 wrote:A ja mam chrzesnice Emilkę i tak mi się te imię dobrze kojarzy ☺ Taka fajna dziewczynka 🥰 Często mam tak, że imiona wiąże z danymi osobami zarówno z tymi dobrymi jaki złymi 🙃
Mój mąż ma chrześnicę Emilkę i też się mogę wypowiadać w samych superlatywach o niej.Merci92 lubi tę wiadomość
-
My mieliśmy już imiona wybrane dawno temu tak mniej więcej jakie Nam się podobają. Dla dziewczynki to Aleksandra albo Weronika. A dla chłopca Jaś albo Franek. Ale najbardziej podoba Nam się imię Maksymilian i właśnie tam będzie miał na imię Synek. Mały Maksiu. Dylemat tylko był taki czy dawać dwa imiona czy jedno ale finalnie chyba zostaniemy przy jednym
Merci92, Megsi, Ana.Ta lubią tę wiadomość
-
U nas będzie Henryczek
myśleliśmy też Janek albo Franek ale teraz są bardzo popularne. Wolimy żeby w przedszkolu nie było 5 chłopców o tym samym imieniu
podoba mi się też Wojtek i Jurek ale mąż nie chciał
Ana.Ta lubi tę wiadomość
09.09.2021 ⏸️
5.11 - 1 prenatalne, synek 💙
31.12 - polowkowe ✊🙏
26+0- 996g
30+5- 2010g
Euthyrox, Clexane, Acard
04.2021 17tc 💔 -
nick nieaktualnyLeon wrote:My mieliśmy już imiona wybrane dawno temu tak mniej więcej jakie Nam się podobają. Dla dziewczynki to Aleksandra albo Weronika. A dla chłopca Jaś albo Franek. Ale najbardziej podoba Nam się imię Maksymilian i właśnie tam będzie miał na imię Synek. Mały Maksiu. Dylemat tylko był taki czy dawać dwa imiona czy jedno ale finalnie chyba zostaniemy przy jednym
-
Dziewczyny, czy ktoraś ma problem z nietrzymaniem moczu teraz w ciąży? Przy tym kaszlu nagminnie popuszczam i okropnie mnie to denerwuje. Zdarzylo mi sie na początku ciąży przy silnych wymiotach, ale teraz jest to nie do opanowania. Po pierwsze moze ktos mnie podtrzyma na duchu ze to normalne, a po drugie moze jakies sposoby na to macie?
Wracajac do imion, ja chcialam Zuzanna, Emilia, Weronika, Wiktoria albo Natalia. Natomiast żadne nie podobało sie mężowi. Alicja podoba sie i jemu i mi tylko zastanawiam się wlasnie czy nie bedzie przesadnie popularne... No ale chyba juz i tak nie zmienimy.
17.05.2022 - urodziła się moja córeczka Alicja -
Vende, ja mam bardzo sporadycznie przy kichaniu (może dlatego że kaszel mnie nie męczy). Generalnie jak się skupię i zacisnę na czas to jest ok. Ale miewam tak od czasu do czasu od poprzedniego porodu tak naprawdę, muszę o tym pamiętać, ale w ciąży faktycznie bardziej (w pierwszej nie miałam z tym problemu) . Ale jeśli u ciebie jest to uciążliwe, to polecam wizytę u fizjoterapeuty, są tacy zajmujący się głównie problemami kobiet w ciąży i młodych matek, i na pewno ćwiczenia mięśni kegla będą wskazane.29.04 - moja kochana córeczka