Maj 2022
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja miałam właśnie wczoraj taki ból w pachwinie. Dziś coś tam czuje ale to delikatnie. Ogólne dziś nie czuje się ciązowo.
-
AAA i dziury w głowie :p
Mam do zrobienia duży pakiet badań itp z krwi na cczo i wstałam dzisiaj z mdłościamia i istwierdziłam, że jak zjem to mi się poprawi... zjadłam i jest lepiej ale nie robie morfologii i glukozy07/2017 💕 Misia
07/2021 💔7tc Aniołek
04/2022💕Gaja 🌈 -
Wy tez macie teraz takie nabrzmiale piersi? 🙊 i ja np. Nie wymiotuje, ale mam tak czasami, z rana najbardziej, takie uczucie jakby mi cos stalo w gardle i nie chcialo się ruszyć, ani w jedną, ani w drugą stronę. Tez tak macie?
👧 05.2017r.
👶 05.2022r. -
natalia1354 wrote:Wy tez macie teraz takie nabrzmiale piersi? 🙊 i ja np. Nie wymiotuje, ale mam tak czasami, z rana najbardziej, takie uczucie jakby mi cos stalo w gardle i nie chcialo się ruszyć, ani w jedną, ani w drugą stronę. Tez tak macie?
Ja jeszcze nie mam nabrzmiałych, ale czasem je odczuwam. Też mogę spać nawet 2 razy dziennie i tak padam po 21 😂 dziś maaam sporo roboty, jutro robimy rodzinny obiad z okazji naszej 3 rocznicy ślubu, upiekłam już sernik, zrobiłam sos kurkowy, rosół się gotuje... Mąż posprzątał, za co jestem mu wdzięczna bo już mnie tak nogi bolą, że marzę o drzemce 😂28.08 ⏸️ 10dpo
30.08 Bhcg 37.87 mIU/ml 12dpo
1.09 Bhcg 92.98 mIU/ml, prog. 22.04 ng/ml 14dpo
3.09 Bhcg 228.24 mIU/ml 16dpo
21.09 człowieczek 0.89 cm z ❤️
-
Cześć dziewczyny, nieśmiało do Was dołączam i mam nadzieję że zostanę na dłużej. Jak na razie wczoraj i dziś pozytywne testy, w poniedziałek pójdę na betę. Jestem bardzo ostrożna i boję się bo 1 kwietnia miałam usuwaną ciążę pozamaciczną i aktualnie byl pierwszy cykl starań po.
Tysia :) lubi tę wiadomość
01.2016 🧒
10cs -03.2021 ciąża pozamaciczna 💔
1cs
3.09 ⏸️ 6.09 HCG 68 -> 8.09 180 -> 10.09 - 431 -> 14.09 - 4200 -
Niestety ja się już żegnam. Dziś beta tylko 94. Jestem załamana.
Trzymajcie się ciepło dziewczyny. Życzę wszystkim spokojnych ciąż 😘malinowamamba95 lubi tę wiadomość
-
Moni** wrote:Niestety ja się już żegnam. Dziś beta tylko 94. Jestem załamana.
Trzymajcie się ciepło dziewczyny. Życzę wszystkim spokojnych ciąż 😘
Przykro mi ☹️ ale faktycznie chyba nic z tego nie będzie. Trzymaj się cieplutko i powodzenia w następnym cyklu 🤗 👍28.08 ⏸️ 10dpo
-
Moni** wrote:Niestety ja się już żegnam. Dziś beta tylko 94. Jestem załamana.
Trzymajcie się ciepło dziewczyny. Życzę wszystkim spokojnych ciąż 😘
Tak mi przykro Moni nie rozumiem czemu tak się dzieje
Ja odebrałam wyniki na razie i tak jak beta ładna 1258 tak niestety mam też bakterie w moczu (limit to 130 jednostek a ja mam 220) i śladowe ilości krwi w moczu (domyślam się, że to z pracującej macicy oraz szyjki).
Jutro mam konsultację z lekarzem - zobaczę do powie ale trochę stresik jest.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2021, 15:00
07/2017 💕 Misia
07/2021 💔7tc Aniołek
04/2022💕Gaja 🌈 -
Wiecie co ja tez się martwię cały czas ze coś będzie nie tak ale z drugiej strony , nic na to nie wskazuje , lekarz dopiero 19 , robię te testy z clearblue elektroniczne i tydzień temu wskazywały na 3-4 tydzień ciąży , w tym tygodniu zrobiłam kolejny i jest 4-5 tydzień wiec chyba ta beta przyrasta , temp tez cały czas w gorze wiec staram się myśleć pozytywnie aczkolwiek czasami mam takie myśli głupie 🤦♀️ Bety z krwi nie zrobię bo mieszkam w Irlandii i tutaj nie robią czegoś takiego , no może jakbym plamiła bądź krwawiła ale to i tak wątpię 🤔Tysia
-
Tysia :) wrote:Wiecie co ja tez się martwię cały czas ze coś będzie nie tak ale z drugiej strony , nic na to nie wskazuje , lekarz dopiero 19 , robię te testy z clearblue elektroniczne i tydzień temu wskazywały na 3-4 tydzień ciąży , w tym tygodniu zrobiłam kolejny i jest 4-5 tydzień wiec chyba ta beta przyrasta , temp tez cały czas w gorze wiec staram się myśleć pozytywnie aczkolwiek czasami mam takie myśli głupie 🤦♀️ Bety z krwi nie zrobię bo mieszkam w Irlandii i tutaj nie robią czegoś takiego , no może jakbym plamiła bądź krwawiła ale to i tak wątpię 🤔
No ja czuję stresik tak jak napisałam ale bardzo brutalnie się przekonałam, że na wiele rzeczy nie mam wpływu. W poprzedniej ciąży, którą poroniłam w lipcu biegałam jak kot z pęcherzem na USG. Co prawda pierwszy wynik bety (1100) mnie trochę zwiódł na manowce bo po odebraniu wyników odczekałam prawie tydzień z USG a wszędzie pisali, że przy takim wyniku coś powinno być widać (choćby pęcherzyk). Kosztowało
mnie to dużo nerwów i w momencie kiedy już stwierdzono, że jest ok to 3 dni później już było po wszytskim.
Teraz oczywiście jest nerw czy będzie ok, ale już się sparzyłam i staram się już brać to na chłodno.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2021, 15:37
07/2017 💕 Misia
07/2021 💔7tc Aniołek
04/2022💕Gaja 🌈 -
Tysia :) wrote:Wiecie co ja tez się martwię cały czas ze coś będzie nie tak ale z drugiej strony , nic na to nie wskazuje , lekarz dopiero 19 , robię te testy z clearblue elektroniczne i tydzień temu wskazywały na 3-4 tydzień ciąży , w tym tygodniu zrobiłam kolejny i jest 4-5 tydzień wiec chyba ta beta przyrasta , temp tez cały czas w gorze wiec staram się myśleć pozytywnie aczkolwiek czasami mam takie myśli głupie 🤦♀️ Bety z krwi nie zrobię bo mieszkam w Irlandii i tutaj nie robią czegoś takiego , no może jakbym plamiła bądź krwawiła ale to i tak wątpię 🤔
Ja mam takie same myśli lekarz 23, nic nie wskazuje żeby było coś nie tak, testy robiłam 31.08, 01.09 i dziś i kreska ciemnieje, staram się myśleć pozytywnie, aczkolwiek do 23 dostanę szału chyba
👧 05.2017r.
👶 05.2022r. -
Majetta wrote:No ja czuję stresik tak jak napisałam ale bardzo brutalnie się przekonałam, że na wiele rzeczy nie mam wpływu. W poprzedniej ciąży, którą poroniłam w lipcu biegałam jak kot z pęcherzem na USG. Co prawda pierwszy wynik bety (1100) mnie trochę zwiódł na manowce bo po odebraniu wyników odczekałam prawie tydzień z USG a wszędzie pisali, że przy takim wyniku coś powinno być widać (choćby pęcherzyk). Kosztowało
mnie to dużo nerwów i w momencie kiedy już stwierdzono, że jest ok to 3 dni później już było po wszytskim.
Teraz oczywiście jest nerw czy będzie ok, ale już się sparzyłam i staram się już brać to na chłodno.
Współczuje ale właśnie na pewne rzeczy nie mamy wpływu , co ma
być to będzie , musimy myśleć pozytywnie i nie zadręczać się złymi myślami 😊 ja zdaje sobie sprawę ze różnie może być ale jednak każda z nas chce żeby było wszystko dobrze , ma różne myśli itd a znając życie niepotrzebnie 😊 ja oczywiście naczytam się tez różnych tematów na forach a później mam koszmary 😂Majetta lubi tę wiadomość
Tysia -
Hej Dziewczyny 4.09 pozytywny test, beta 37,78 mam nadzieję, że się nie pospieszyłam i jutro przyrost bety będzie piękny 😍
Termin wg kalkulatora w internecie to 19 maja
Staraliśmy się od 2018 roku i chyba w końcu się udało
Póki co odczuwam piersi i mam duży apetyt. W brzuchu też cis się dzieje momentami przypomina to dolegliwości jak na okres.
Trzymajcie kciuki, abym mogła tu z Wami zostać 🥰Tysia :) lubi tę wiadomość
PCOS, starania od 2018, klinika od 2021
08.21 4ta stymulacja (letrozol+bemfola+ ovitrelle)
12.05.22 👶Wojtuś💙 -
Hej dziewczyny, ja już po rodzinnym obiadku, opadłam z sił, wczoraj cały dzień na nogach w kuchni, dziś to samo 😊 zwolnił się termin na NFZ na wtorek do mojego ginekologa, wiem, że może nie będzie jeszcze nic widać, bo to będzie 5+3 tydzien , ale przyplątała się do mnie chyba jakaś infekcja i nie wiem czy wytrzymam do następnego tygodnia... Ostatni raz miałam infekcje w pierwszej ciąży, czyli ponad 2 lata temu, od tamtej pory spokój. I teraz kolejna ciąża i od razu zaczyna się infekcją, ehhh. Pewnie dostanę skierowanie na badania i jakąś nystatynę, a w następnym tygodniu idę prywatnie na wizytę, to może wtedy już coś będzie wiadomo 😊 a wam jak mija dzień? Odpoczęłyscie? Bo ja nic a nic 🌞🌞🌞28.08 ⏸️ 10dpo
-
Zosia1111 wrote:Hej dziewczyny, ja już po rodzinnym obiadku, opadłam z sił, wczoraj cały dzień na nogach w kuchni, dziś to samo 😊 zwolnił się termin na NFZ na wtorek do mojego ginekologa, wiem, że może nie będzie jeszcze nic widać, bo to będzie 5+3 tydzien , ale przyplątała się do mnie chyba jakaś infekcja i nie wiem czy wytrzymam do następnego tygodnia... Ostatni raz miałam infekcje w pierwszej ciąży, czyli ponad 2 lata temu, od tamtej pory spokój. I teraz kolejna ciąża i od razu zaczyna się infekcją, ehhh. Pewnie dostanę skierowanie na badania i jakąś nystatynę, a w następnym tygodniu idę prywatnie na wizytę, to może wtedy już coś będzie wiadomo 😊 a wam jak mija dzień? Odpoczęłyscie? Bo ja nic a nic 🌞🌞🌞
Ja dzisiaj miałam babskie spotkanie lunchowe, wiec mąż przejął córkę a ja podjadlam pysznych rzeczy i poplotkowałam sobie
Wczoraj za to cały dzień biegałam za młoda na placu zabaw 🙈
No właśnie mi z moczu wyszła jakaś infekcja stad jutro konsultacja ale na razie twardo obstawiam usg na 20/09 🙄 się postaram dotrwać hehe
07/2017 💕 Misia
07/2021 💔7tc Aniołek
04/2022💕Gaja 🌈