Maj 2022
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie 14.09 będzie 6+3, ale u ciebie ładna beta i ładny progesteron więc powinno być dobrze 😊28.08 ⏸️ 10dpo
30.08 Bhcg 37.87 mIU/ml 12dpo
1.09 Bhcg 92.98 mIU/ml, prog. 22.04 ng/ml 14dpo
3.09 Bhcg 228.24 mIU/ml 16dpo
21.09 człowieczek 0.89 cm z ❤️
-
Majetta wrote:Kurczę tak poczytałam wyżej i nie wiem czy moja wizyta 20/09 to trochę nie za późno (to będzie 8t4d) No dobra, może nie za późno ale nie wiem czy dotrwam 🙈🙄Tysia
-
Tysia :) wrote:Przynajmniej pójdziesz i będziesz już mieć serduszko , za szybko nie ma co iść bo później człowiek się stresuje ze serduszka nie było i czy w ogóle się pojawi 😊 także lepiej dla Ciebie 😊
Tak, to wszystko prawda tyle, że ja psychicznie zwariuje chyba 🤓07/2017 💕 Misia
07/2021 💔7tc Aniołek
04/2022💕Gaja 🌈 -
Witam Was dziewczyny. Miałam się jeszcze nie podłączać bo nie wiem jeszcze jak to u mnie będzie. Ale chcę wierzyć że tym razem doczekam szczęśliwego zakończenia. Wg OM wychodzi termin 8maja ale zobaczymy jeszcze jak wyliczy lekarz. W niedzielę wyszedł mi pozytywny test w poniedziałek beta była 67,5 a w środę 157. Podjadę jutro jeszcze sprawdzić co i jak.
Tysia :), Deedee87 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, mam pytanie 😊 jak się dodaje ten pasek w którym tygodniu ciąży jestem? Widzę u was się pokazuje pod postami, a ja obszukałam i nie mogę nigdzie znaleźć takiej opcji 😊28.08 ⏸️ 10dpo
-
Zosia1111 wrote:Dziewczyny, mam pytanie 😊 jak się dodaje ten pasek w którym tygodniu ciąży jestem? Widzę u was się pokazuje pod postami, a ja obszukałam i nie mogę nigdzie znaleźć takiej opcji 😊
Musisz wejść na stronę suwaczek.com i dalej już na stronie będziesz miała instrukcje dalszą. Jak będziesz miała link do wklejenia, to robisz to w ustawieniach na belly dokładnie ustawienia -> społeczność -> twój podpis i tam wklejasz link wygenerowany na stronie suwaczekWiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2021, 14:02
👧 05.2017r.
👶 05.2022r. -
natalia1354 wrote:Musisz wejść na stronę suwaczek.com i dalej już na stronie będziesz miała instrukcje dalszą. Jak będziesz miała link do wklejenia, to robisz to w ustawieniach na belly dokładnie ustawienia -> społeczność -> twój podpis i tam wklejasz link wygenerowany na stronie suwaczek
Dziękuję ❤️
28.08 ⏸️ 10dpo
-
Moni** wrote:Witam Was dziewczyny. Miałam się jeszcze nie podłączać bo nie wiem jeszcze jak to u mnie będzie. Ale chcę wierzyć że tym razem doczekam szczęśliwego zakończenia. Wg OM wychodzi termin 8maja ale zobaczymy jeszcze jak wyliczy lekarz. W niedzielę wyszedł mi pozytywny test w poniedziałek beta była 67,5 a w środę 157. Podjadę jutro jeszcze sprawdzić co i jak.
Cześć Moni! Witamy
Obyśmy wszystkie doczekały się szczęśliwego rozwiania. Nie pozostaje nic innego jak czekać eh07/2017 💕 Misia
07/2021 💔7tc Aniołek
04/2022💕Gaja 🌈 -
Miałam konsultację z ginekologiem, który patrząc na mój wynik bety sprzed kilku dni powiedział, że to mu wygląda na 4 maks 5 tydzień i żeby się nie spieszyć z USG.
Dostałam to na czym mi zależało czyli skierowanie na USG oraz skierowanie na badania z krwi - dużo. Jutro lecę na krew (mam powtórzyć betę, żeby skontrolować przyrost07/2017 💕 Misia
07/2021 💔7tc Aniołek
04/2022💕Gaja 🌈 -
Majetta wrote:Miałam konsultację z ginekologiem, który patrząc na mój wynik bety sprzed kilku dni powiedział, że to mu wygląda na 4 maks 5 tydzień i żeby się nie spieszyć z USG.
Dostałam to na czym mi zależało czyli skierowanie na USG oraz skierowanie na badania z krwi - dużo. Jutro lecę na krew (mam powtórzyć betę, żeby skontrolować przyrost
U mnie jutro zaczyna się 6 tydzień wiec jestem podobnie do Ciebie z wiekiem ciąży 😊 dlatego nie spieszę się jakoś na usg , aczkolwiek mam jakieś tam obawy i wolałabym sprawdzić czy wszystko ok 🤦♀️ Narazie spokojnie czekam do 19 września 🤷♀️Tysia -
Tysia :) wrote:U mnie jutro zaczyna się 6 tydzień wiec jestem podobnie do Ciebie z wiekiem ciąży 😊 dlatego nie spieszę się jakoś na usg , aczkolwiek mam jakieś tam obawy i wolałabym sprawdzić czy wszystko ok 🤦♀️ Narazie spokojnie czekam do 19 września 🤷♀️
No u mnie wg OM 6t1s i tak powiedziałam lekarzowi a on do mnie, że dla niego to okolice 4 maks 5tyg ale w sumie to nie wyjaśniałam z nim czy myśli o faktycznym wieku ciąży / bobo czyli własnie okolice 4tc 🤦♀️ i bądź tu mądry. Wkurza mnie to liczenie ciąży, poprzednio również weź się dogadaj z lekarzami
07/2017 💕 Misia
07/2021 💔7tc Aniołek
04/2022💕Gaja 🌈 -
Mój cały czas posługiwał się tym wg OM. Więc nie było z tym problemu. Mój na razie przepisał mi cały zestaw leków ale o wizycie na razie nic nie mówił. Jak skontroluje betę będę się zastanawiać.
-
Majetta wrote:No u mnie wg OM 6t1s i tak powiedziałam lekarzowi a on do mnie, że dla niego to okolice 4 maks 5tyg ale w sumie to nie wyjaśniałam z nim czy myśli o faktycznym wieku ciąży / bobo czyli własnie okolice 4tc 🤦♀️ i bądź tu mądry. Wkurza mnie to liczenie ciąży, poprzednio również weź się dogadaj z lekarzami
Dla mnie liczenie wg miesiączki jest do bani z tego względu ze jakbym miała liczyć od ostatniego okresy to byłabym już w 8 tc 😂 mam PCOS i owulacje miałam dopiero w 33 dc , lekarz wyliczy mi wg tego dużo późniejsza ciąże i człowiek się później stresuje bo wg usg dzidzia mniejsza 😊 na szczęście ja wiem kiedy miałam owulacje i od około tego okresu liczę wiek ciąży , zobaczymy 19 co pokaże usg 🤔Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2021, 16:47
Tysia -
Tysia :) wrote:Dla mnie liczenie wg miesiączki jest do bani z tego względu ze jakbym miała liczyć od ostatniego okresy to byłabym już w 8 tc 😂 mam PCOS i owulacje miałam dopiero w 33 dc , lekarz wyliczy mi wg tego dużo późniejsza ciąże i człowiek się później stresuje bo wg usg dzidzia mniejsza 😊 na szczęście ja wiem kiedy miałam owulacje i od około tego okresu liczę wiek ciąży , zobaczymy 19 co pokaże usg 🤔
O to faktycznie miałaś późno owulację. Ja też miałam dziwnie zawsze bo cykle dość długie a owulacja zawsze wcześniej. Ale teraz była mniej więcej w dobrym dniu więc to liczenie według OM u mnie się będzie sprawdzać. Ale dlatego najważniejszy jest termin który lekarz podaje na pierwszym USG. Tak mi się wydaje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2021, 17:04
Tysia :) lubi tę wiadomość
-
Jak się czujecie dziewczyny 👭?
😁 Mi w nocy wszedł ból w pachwinę i trzyma mnie cały dzień ☹️28.08 ⏸️ 10dpo
-
Mnie tez w pachwinie często tak kłuje i ciągnie , dziwne uczucie , nie jest to jakiś duży bol ale czuje dyskomfort 😊 oprócz tego jak nie zjem rano szybko śniadania to drze mnie na wymioty i lecę do łazienki , no i oczywiście okropny bol piersi 🤦♀️ Mam nadzieje ze szybko przejdzie 😊Tysia