Planujesz zajść w ciążę jesienią?

Odkryj dopasowaną formułę z aktywnym folianem na czas starań o dziecko.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Maj 2027
Odpowiedz

Maj 2027

Oceń ten wątek:
  • amani_96 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yumi24 wrote:
    Hej Amani96, xmadziax i Peachy fantastycznie, że nasze grono się powiększa 🥰

Enk_a super gratuluję 😊, który to tydzień?

PannaKota gratulacje! Będę czekać na wieści w sobotę 😉

Też mam nadprogramowe kilogramy, a przy tym jestem niska bo tylko 151cm :/ Trochę czasem jestem bardziej wzdeta i wtedy już czuję po spodniach, że przydały by się luźniejsze 😅 Jak wstępnie patrzyłam żeby coś kupić to niestety większe rozmiary mają za długie nogawki i wszystko jest do skrócenia 🙈

Pozdrawiam ja i moje 153 😅
    Kupowanie spodni to udręka 😩 czasami się zdarzy coś znaleźć pasującego i niewymagającego skrócenia ale to rzadkość 🙈 łączę się w bólu ✊🏻

Yumi24 lubi tę wiadomość

96 r. 👱🏼‍♀️👨🏻 94 r. 🏡🇩🇪

01.2023 - stymulacja CLO+Duphostan.. ❌
    05.2023 - rozpoczęcie starań z pomocą medyczną
    16.08.2023 - histero-laparoskopia - 👍🏻✅

I IVF ICSI 2026🔬🧫
    19.07. - 💉 start stymulacji
    23.07 - pierwszy podgląd🥚 - pęcherzyki rosną
    27.07 - drugi podgląd - mamy 13 🥚
    31.07 - punkcja - pobrano 20 🥚✊🏻 12 zapłodnionych i zimują ⛄️
    02.09 - z 3❄️ mamy 2 blastocysty 4AB i 4 BB- jeden wrócił z nami a drugi wraca na zimowisko
    06.09. - 4dpt - pierwsze ⏸️ 🥹🍀
    15.09 - beta dla kliniki⏳ 🤞🏻

💊Ovaleap, Orgalutran, Bemfola, Triptofem, progestan, prolutex, ovitrelle 💉

🙏🙏🙏
  • enk_a Koleżanka

Wysłany: Dzisiaj, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yumi24 wrote:
    Hej Amani96, xmadziax i Peachy fantastycznie, że nasze grono się powiększa 🥰

Enk_a super gratuluję 😊, który to tydzień?

PannaKota gratulacje! Będę czekać na wieści w sobotę 😉

Też mam nadprogramowe kilogramy, a przy tym jestem niska bo tylko 151cm :/ Trochę czasem jestem bardziej wzdeta i wtedy już czuję po spodniach, że przydały by się luźniejsze 😅 Jak wstępnie patrzyłam żeby coś kupić to niestety większe rozmiary mają za długie nogawki i wszystko jest do skrócenia 🙈

Z miesiączki 5+6, na opisie lekarz wpisał 4+2 ale nie wiem na ile to miarodajne na tym etapie 🤷🏼‍♀️

Yumi24 lubi tę wiadomość

🎀 30 👔 31 🐶
‹‹ 17 18 19 20 21
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking aplikacji ciążowych dla kobiet w ciąży

Jak wybrać najlepszą aplikację ciążową? Zapytałyśmy o to tysiące kobiet w ciąży i po porodzie odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja ciążowa to taka, która spełnia szereg wymagań – śledzi wagę z indywidualnymi normami, oferuje codzienne porady tworzone przez lekarzy, ma tryb połogu i naprawdę towarzyszy kobiecie przez całe 9 miesięcy. Wyniki rankingu w kilku aspektach nawet nas zaskoczyły.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy to nie wszystko: Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą.

Co najmniej dwa fakty na temat folianów i suplementacji przed ciążą naprawdę Cię tu zaskoczą. Zebraliśmy najczęstsze pytania naszej społeczności i na ich podstawie stworzyliśmy kompletny, oparty na badaniach przewodnik po mądrej suplementacji. Jeśli myślisz, że „zacznę brać coś po pozytywnym teście” - koniecznie sprawdź, dlaczego nauka mówi coś zupełnie innego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ