Zaczynasz starania o dziecko?

Sprawdź witaminy nr 1 w Europie dla kobiet
- od planowania ciąży do karmienia piersią.*
*Na podstawie wewnętrznej analizy firmy Procter & Gamble z wykorzystaniem danych z następującego źródła: IQVIA Global OTC Insights: OTC3 04A4 M/Vit+Miner Perinatal + 04B4 M/Vit W/O Miner Perinatal; Europa (23 kraje). Wielkość sprzedaży ilościowej według marki dla MAT z czerwca 2025 r., odzwierciedlająca szacunki rzeczywistej aktywności. Prawa autorskie IQVIA. Wszelkie prawa zastrzeżone.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum › W ciąży - ogólne › Maj 2027
Odpowiedz

Maj 2027

Oceń ten wątek:
  • amani_96 Autorytet

Wysłany: 16 września, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yumi24 wrote:
    Hej Amani96, xmadziax i Peachy fantastycznie, że nasze grono się powiększa 🥰

Enk_a super gratuluję 😊, który to tydzień?

PannaKota gratulacje! Będę czekać na wieści w sobotę 😉

Też mam nadprogramowe kilogramy, a przy tym jestem niska bo tylko 151cm :/ Trochę czasem jestem bardziej wzdeta i wtedy już czuję po spodniach, że przydały by się luźniejsze 😅 Jak wstępnie patrzyłam żeby coś kupić to niestety większe rozmiary mają za długie nogawki i wszystko jest do skrócenia 🙈

Pozdrawiam ja i moje 153 😅
    Kupowanie spodni to udręka 😩 czasami się zdarzy coś znaleźć pasującego i niewymagającego skrócenia ale to rzadkość 🙈 łączę się w bólu ✊🏻

Yumi24 lubi tę wiadomość

96 r. 👱🏼‍♀️👨🏻 94 r. 🏡🇩🇪

01.2023 - stymulacja CLO+Duphostan.. ❌
    05.2023 - rozpoczęcie starań z pomocą medyczną
    16.08.2023 - histero-laparoskopia - 👍🏻✅

♦️I IVF ICSI 2026🔬🧫
    19.07. - 💉 start stymulacji
    31.07 - punkcja - 20 🥚✊🏻 12 zapłodnionych i zimują ⛄️
    02.09 - z 3❄️ mamy 2 blastki 4AB i 4 BB- jeden wrócił z nami 🏡
    06.09. - 4dpt - pierwsze ⏸️ 🥹🍀
    15.09 - 13dpt beta dla kliniki - 2354!! 🍀🥹🤞🏻
    18.09 - 16dpt widoczny kropuś 🌸
    28.09 - 26dpt mamy 5,35mm człowieczka 🫶🏼
    12.10 - ⏳

💊💉Ovaleap, Orgalutran, Bemfola, Triptofem, ovitrelle, progestan, prolutex, clexane, L-Thyroxine

🙏🙏🙏

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 września, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yumi24 wrote:
    Hej Amani96, xmadziax i Peachy fantastycznie, że nasze grono się powiększa 🥰

Enk_a super gratuluję 😊, który to tydzień?

PannaKota gratulacje! Będę czekać na wieści w sobotę 😉

Też mam nadprogramowe kilogramy, a przy tym jestem niska bo tylko 151cm :/ Trochę czasem jestem bardziej wzdeta i wtedy już czuję po spodniach, że przydały by się luźniejsze 😅 Jak wstępnie patrzyłam żeby coś kupić to niestety większe rozmiary mają za długie nogawki i wszystko jest do skrócenia 🙈

Z miesiączki 5+6, na opisie lekarz wpisał 4+2 ale nie wiem na ile to miarodajne na tym etapie 🤷🏼‍♀️

Yumi24 lubi tę wiadomość

• Lia. Autorytet

Wysłany: 17 września, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej wszystkim, miłego dnia ☀️💛
    Jak tam dzisiejsze samopoczucie? Jakie plany?

GórskaDziewczyna, alexxamommytobe, Chochlik12, Peachy, Yumi24 lubią tę wiadomość

⛈️ kir AA, MTHFR i PAI-1 hetero, wysoka homocysteina, zrosty - 3 histeroskopie
    🎂 29
    Starania od 2021
    2022 - 3 IUI, 2 cb 💔
    2023 - poronienie w 8 tc (córeczka) 💔
    2024: 3 procedury ICSI, łącznie 72 komórki, z tego 5 blastek - 3 transfery nieudane
    25.11.24: transfer blastki 3BB w czeskim Reprofit 🙏🏼
    08.2025: 3940 g i 56 cm Cudu przyszło na świat 🌈
    age.png

24.08.26: naturalne II podczas kp 🤱🏽, 25.08: beta 261
    08.09: 3,4 mm Człowieka z bijącym serduszkiem ❤️
    21.09: 1,55 cm 🧸

preg.png
  • PannaKota Ekspertka

Wysłany: 17 września, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem wam, że ja narazie nie miałam żadnych objawów ciążowych do wczoraj. Od wczoraj mam takie mdłości, że nie mogę patrzeć na jedzenie. Mam nadzieję że nie będzie się to jakoś długo utrzymywać. Plus jestem ciągle przeziębiona od tej soboty, ale u mnie każde przeziębienie kończy się zapaleniem zatok. Jeszcze leczę się sama, ale jak długo będę się z tym bujać to pójdę pewnie do laryngologa.

👩35 👱35 👶🐶

18.06.2025 💗

event.png

30.08.2026 - dwie kreski
    04.09.2026 - beta 184,49 mlU/ml
    08.09.2026 - beta 716,00 mlU/ml
    12.09.2026 - beta 4013,13 mlU/ml
    19.09.2026 - jest ❤️
    30.09.2026 - CRL 1,52 cm

preg.png
  • PannaKota Ekspertka

Wysłany: 17 września, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    J.ss - jak tam u ciebie ? Coś lepiej? Udało się wcześniej ogarnąć wizytę u lekarza ?

👩35 👱35 👶🐶

18.06.2025 💗

event.png

30.08.2026 - dwie kreski
    04.09.2026 - beta 184,49 mlU/ml
    08.09.2026 - beta 716,00 mlU/ml
    12.09.2026 - beta 4013,13 mlU/ml
    19.09.2026 - jest ❤️
    30.09.2026 - CRL 1,52 cm

preg.png
  • GórskaDziewczyna Autorytet

Wysłany: 17 września, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewczyny! Miłego dnia 🌸
    Ja się nie mogę doczekać wizyty, jadę od razu po pracy. Nie powiem, stresuję się że nic nie będzie, trzymajcie kciuki 🤞

🌸J.ss za Twoją wizytę też trzymam kciuki☺️
    🌸PannaKota, współczuję przeziębienia, oby jednak samo przeszło ☺️

Mi się wczoraj wieczorem pojawiły lekkie mdłości, nie powiem, ucieszyło mnie to 😅

alexxamommytobe, Lia., Yumi24 lubią tę wiadomość

09/25 biochem 💔
    01/26 poronienie 13 tc 💔

03/09/26 ⏸️
    beta 230 — 525— 9906
    24/09/26 0,68 cm z ❤️
    02/10/26 1,57 cm 🥹

preg.png
  • J.ss Autorytet

Wysłany: 17 września, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PannaKota, dziękuję że pytasz. Dzwoniłam i niestety nie, musi pozostać ta 17:45. Cała noc bolał mnie mocno brzuch, dzisiaj rano tak samo ale plamienie minimalne, mam nadzieję że wczoraj wypłynęło wszystko co miało a dzisiaj już takie resztki. Czekam jak na szpilkach na tą wizytę.

Współczuję mdłości, u mnie to tak falami, wczoraj zauważyłam że trochę przeszło, potem znowu i tak w kółko. Trzymam kciuki żeby przeziębienie szybko ustąpiło i aby nie była potrzebna wizyta u laryngologa

09/25 -początek starań
    Czynnik męski ❌
    💊 Ovarin, tenfertilON
    Nieudane leczenie Clo, parametry ⬇️
    22.08 ⏸️😳
    preg.png
  • Łatwiej już było Koleżanka

Wysłany: 17 września, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dziewczyny bez zmian, nudności się utrzymują (nie mogę dopuścić do głodu- więc przeczuwam dużo kg na plusie w tej ciąży). Obolałe mam piersi i taki wzdęty brzuch (ja też już nie mieszczę się w jeansy).
    Wizytę serduszkową mam w poniedziałek… też się ogromnie stresuje. Odliczam dni tak jak Wy. U mnie przeziębienie też się lekkie utrzymuje (ale już jest o niebo lepiej… jedynie zapchany nos/ katar). Niech czas szybko pędzi do tego poniedziałku.
    Nowe dziewczyny serdecznie witam! 🙋
    Lia a jak twoje samopoczucie? 😘

GórskaDziewczyna lubi tę wiadomość

• alexxamommytobe Koleżanka

Wysłany: 17 września, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    👑Lia. Dzięki że pytasz, u mnie dzisiaj wzruszający dzień bo mój pierworodny kończy rok. Piękny to był czas. Co prawda wróciły do mnie dzisiaj wspomnienia koszmarnego porodu ale finalnie pięknie skończył się ten dzień, więc wypieram to co było nie tak 🙂

A jak u Ciebie?

👑PannaKota👑GórskaDziewczyna - też się melduję na delikatne mdłości i ból jak okresowy

Dodatkowo miałam być jutro na wizycie ale jednak zmieniłam na 30.09 bo to będzie 6+2 według moich wyliczeń więc już powinno być serduszko ❤️
    Znalazłam USG z pierwszej ciąży i byłam 5+5 to jeszcze nie było widoczne a właśnie 4 dni później już było wszystko widać 🙂

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września, 09:56

GórskaDziewczyna, Lia., second time mom lubią tę wiadomość

age.png

preg.png
  • J.ss Autorytet

Wysłany: 17 września, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Górska, rowniez trzymam kciuki za twoja wizyte! 🤞🏻

Latwiejjuzbylo, tez nie mogę dopuścić do uczucia głodu bo wtedy jest armagedon

GórskaDziewczyna lubi tę wiadomość

09/25 -początek starań
    Czynnik męski ❌
    💊 Ovarin, tenfertilON
    Nieudane leczenie Clo, parametry ⬇️
    22.08 ⏸️😳
    preg.png
  • Chochlik12 Autorytet

Wysłany: 17 września, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie wsyztskie nowe dziewczyny 💖💖

Założę dzisiaj nowy wątek, w którym będzie edytować pierwszą stronę 😁💖
    Zrobię to przez nowe konto, żeby w razie czego więcej nas miało do tego dostęp.

xmadziax - Ty byłaś chętna i pamiętam, że ktoś jeszcze był chętny, ale za chiny ludowe nie umiem sobie przypomnieć nicku. Jeśli chodziło o Ciebie, to daj znać 🤍😂

Łatwiej już było, GórskaDziewczyna, Peachy, alexxamommytobe, Lia., second time mom, xmadziax, PannaKota, Yumi24 lubią tę wiadomość

Ponad 2.5 roku starań 🤍

🙋🏻‍♀️ 30 | Endometrioza, adenomioza, PCOS, zrosty, niedrożności i inne pokemony
    🙎🏼‍♂️ 28 | Czynnik męski - OAT, HBA 30%

🥚 29.06 • 30 oocytów • 20 MII
    🧊 14 jajeczek zamrożonych

I ICSI:
    ❄️ 4AA, ❄️ 4BB, ❄️4CB

31.08 • transfer
    04.09 • pierwsze blade kreseczki w życiu ⏸️🥹
    08–15.09 • Beta: 95,8 → 1494,9 📈
    29.09 • 9 mm jagódki 🫐 z 💓
    __
    „ As you do not know how the body is formed in a mother's womb, so you cannot understand the work of God, the Maker of all things.” Biblie, ‭‭Ecclesiastes‬ ‭11‬:‭5‬ ‭

I am experiencing this miracle within me. God, the Maker of all things, is creating a new life. ❤️‍🔥

preg.png

Wysłany: 17 września, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    J.ss wrote:
    Górska, rowniez trzymam kciuki za twoja wizyte! 🤞🏻

Latwiejjuzbylo, tez nie mogę dopuścić do uczucia głodu bo wtedy jest armagedon

Ja jestem non stop niemalże głodna 🙈

09/25 biochem 💔
    01/26 poronienie 13 tc 💔

03/09/26 ⏸️
    beta 230 — 525— 9906
    24/09/26 0,68 cm z ❤️
    02/10/26 1,57 cm 🥹

preg.png
  • Lia. Autorytet

Wysłany: 17 września, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Górskadziewczyna, mam nadzieję, że mdłości Cię troszkę uspokajają przed dzisiejszą wizytą, trzymam kciuki żeby było wszystko dobrze ❤️ O której masz usg? Do lekarza prowadzącego jedziesz?

J.ss Ty biedulko nasza, strasznie Ci współczuję tego bólu, tysiąc myśli pewnie masz w głowie ☹️ Niech dzień szybko mija, czekamy z Tobą do wieczora 🤞🏼

PannaKota, Łatwiejjużbyło - niech Wam te choróbska szybko przechodzą, odpoczywajcie przez weekend na ile się da 🤍

Aleksandrak - To Ty masz w domu takiego maluszka? 🥹 Wszystkiego najlepszego dla synka, niech rośnie zdrowo i ma piękne dzieciństwo 🥰 Jakie macie plany na dzisiejszy dzień, świętujecie jakoś? Mamy bobasy w podobnym wieku, mój pod koniec sierpnia skończył rok 😊 Co się działo podczas porodu, masz ochotę opowiedzieć?

U mnie też mdłości przychodzą falami. Czasem mam z rana, a wczoraj na przykład pojawiły się wieczorem i nie dały mi zasnąć, było mi taaaaak niedobrze że zmusiłam się do wymiotowania 🫣 Śpię niby dobrze w nocy, a w dzień jestem tak senna, że nie mam siły się ruszyć z kanapy. Opieka nad roczniakiem to jest teraz mega wyzwanie, mam trochę wyrzuty sumienia, że jestem teraz "gorszą wersją siebie".. Ale dzisiaj idziemy z koleżanką i jej synkiem do kawiarni 😃 Croissanta zjem ale kawki nie wypiję, bo mnie odrzuciło totalnie, Was też?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września, 10:09

J.ss, alexxamommytobe lubią tę wiadomość

🎂 29
    Starania od 2021
    2022 - 3 IUI, 2 cb 💔
    2024: 3 procedury ICSI, łącznie 72 komórki, z tego 5 blastek - 3 transfery nieudane
    age.png

preg.png

Wysłany: 17 września, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    👑Lia. To faktycznie mamy bobaski w podobnym wieku 🥹 w niedzielę mieliśmy imprezę na sali urodzinową plus chrzciny a dzisiaj jedziemy tylko tak symbolicznie na obiad naszą najbliższą rodziną, chrzestni i rodzice moi 😉
    Dziękuję bardzo za życzenia 😍
    Nie wiem czy chce straszyć te które są przed porodem ☺️ ale pokrótce powiem że miałam wywoływany poród, bo miałam cukrzycę. Od 8 rano do 18.30 miałam skurcze na oksytocynie, generalnie to by było do przeżycia ale miałam okropną położną, która w tym czasie oglądała sobie seriale, nie proponowała żadnych pozycji tylko ta klasyczna leżąca, sama musiałam z partnerem kombinować, trzymać ktg, dodatkowo badała mnie na skurczach - więc nie dość że skurcz bolał to jeszcze to badanie i z czasem się dowidziałam że nie tak powinno to wyglądać, pęcherz przebijany tak że jedna mnie trzymała na siłę aż płakałam. Dosłownie lekarka mnie wyśmiewała że ona od początku wiedziała że nie dam rady, finalnie dostałam jakiegoś ataku płaczu bo było tak źle i zaczęło mi i małego skakać tętno i szybie cc. Potem już naprawdę nie mam na co narzekać, opieka idealna, ale skończyło się tym że napisałam skargę na kilka stron bo jak opowiedziałam o tym położnej środowiskowej to się za głowę złapała.
    Oby nasze porody były super i to była jedyna taka zła historia w tym wątku ☺️
    A Ty jak wspominasz swój poród?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września, 10:35

age.png

preg.png

Wysłany: 17 września, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    🌸 Lia około 15:30 mam nadzieję że już wejdę. Tak u prowadzącego. Mnie od kawy nie odrzuciło nadal ja bardzo lubię i nie wyobrażam sobie w pracy nie wypić kawusi ale już sama zgłupiałam czy można tą kofeinę przyjmować w ciąży czy nie więc przerzuciłam się na kawę bezkofeinowa 😁 mm też bym zjadła croissanta chociaż ja mam bardziej fazę na słone i kwaśne rzeczy.

🌸 Aleksandraak, dokładnie również się przyłączam do życzeń dla synka 🥳

alexxamommytobe lubi tę wiadomość

09/25 biochem 💔
    01/26 poronienie 13 tc 💔

03/09/26 ⏸️
    beta 230 — 525— 9906
    24/09/26 0,68 cm z ❤️
    02/10/26 1,57 cm 🥹

preg.png

Wysłany: 17 września, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    👑GórskaDziewczyna ja gdzie wyczytałam że można niby do 200 mg więc się tego trzymam, ale nie dam sobie ręki uciąć ☺️
    Dziękuję bardzo za życzenia 🥳

age.png

preg.png
  • Bambik Autorytet

Wysłany: 17 września, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaleksaandraak wrote:
    👑Lia. To faktycznie mamy bobaski w podobnym wieku 🥹 w niedzielę mieliśmy imprezę na sali urodzinową plus chrzciny a dzisiaj jedziemy tylko tak symbolicznie na obiad naszą najbliższą rodziną, chrzestni i rodzice moi 😉
    Dziękuję bardzo za życzenia 😍
    Nie wiem czy chce straszyć te które są przed porodem ☺️ ale pokrótce powiem że miałam wywoływany poród, bo miałam cukrzycę. Od 8 rano do 18.30 miałam skurcze na oksytocynie, generalnie to by było do przeżycia ale miałam okropną położną, która w tym czasie oglądała sobie seriale, nie proponowała żadnych pozycji tylko ta klasyczna leżąca, sama musiałam z partnerem kombinować, trzymać ktg, dodatkowo badała mnie na skurczach - więc nie dość że skurcz bolał to jeszcze to badanie i z czasem się dowidziałam że nie tak powinno to wyglądać, pęcherz przebijany tak że jedna mnie trzymała na siłę aż płakałam. Dosłownie lekarka mnie wyśmiewała że ona od początku wiedziała że nie dam rady, finalnie dostałam jakiegoś ataku płaczu bo było tak źle i zaczęło mi i małego skakać tętno i szybie cc. Potem już naprawdę nie mam na co narzekać, opieka idealna, ale skończyło się tym że napisałam skargę na kilka stron bo jak opowiedziałam o tym położnej środowiskowej to się za głowę złapała.
    Oby nasze porody były super i to była jedyna taka zła historia w tym wątku ☺️
    A Ty jak wspominasz swój poród?

Straszne co musiałaś przejść 🫂 mam nadzieję, że ta kobieta dostała jakąś karę, bo przecież nikt jej nie zmuszał do zawodu położnej, mogla iść do sklepu pracować, to by nikomu aż takiej krzywdy nie zrobiła.

Dużo zdrówka dla wszystkich chorowitkow! Mnie niestety też dopadło jakieś przeziębienie i cały czas bym spała. Jutro w końcu wizyta, więc dowiem się czy wszystko jest ok i czy w końcu chociaż trochę będę mogła zacząć się cieszyć z tej ciąży.
    Co do mdłości, to ja też mam okropne jak jestem głodna, ale to nawet bez ciąży tak miałam, więc to żaden objaw.

👩🏻35; AMH 9,41 (’24) kariotyp ✅

🧔🏻38; Teratozoospermia, CFTR - prawidłowy;kariotyp✅

starania od 2015, w klinice od 2022
    08/22 punkcja 6 🥚, 2❄️ 5AA
    11/22 FET 💔
    05/23 FET ❌

02/24
    SONO HSG - jajowody obustronnie drożne ✅; histeroskopia - polip na ścianie tylnej

03/24 punkcja: 12 🥚, zapłodniono 6, mamy 5❄️: 3x5AA, 2x5AB

04/24=5dpt 16,5|7dpt 50,60|9dpt 202,2|13dpt 787,20♥️

wracamy po rodzeństwo
    01/26=beta 0❌
    03/26=beta 0❌
    04/26=beta 0❌

07/26 histero - Hiperreceptywność endometrium, IO

Antybiotyk, EmbrioGlue
    08/26= 7dpt 64,2| 9dpt 128 | 11dpt 342 |15dpt 2187,7 | 26dpt ♥️🥹

To tylko kolejny krok, nie koniec drogi…

Został ❄️
  • Lia. Autorytet

Wysłany: 17 września, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleksandrak, aż mi to ciśnienie podniosło 🤬🤬 No patrz cholera jakie to ma znaczenie na kogo trafisz. To wszystko mogło wyglądać zupełnie inaczej, nawet jak są jakiekolwiek komplikacje to właśnie położna jest od tego, aby zachować zimną krew i uspokajać pacjentkę. Bardzo Ci współczuję, że musiałaś przez to przejść 😔 Najważniejsze, że synek urodził się cały i zdrowy i Tobie też nic się finalnie nie stało. Czy zostały wyciągnięte jakieś konsekwencje z tej skargi?

Ja rodziłam 30 godzin i w tym czasie przeszłam 5 zmian położnych. 3 pierwsze były super, czwarta totalnie nam nie podpasowała, bo też zamiast jakkolwiek pomagać mówiła "rób co czujesz, decyzja należy do ciebie..". Jaka kuźwa decyzja, ja nie wiedziałam jak się nazywam 🙈 Na szczęście ją zmieniliśmy i ta ostatnia była przekochana, pokazywała mi jak odpocząć między skurczami, masowała mi plecy, przykładała kompresy i finalnie odebrała poród. Wspominam to cudownie mimo zmęczenia jakiego nie czułam nigdy w życiu. To był najpiękniejszy dzień w moim życiu. Teraz chcę rodzić w tym samym szpitalu, ale się przeprowadzamy i będę miała tam prawie godzinę dojazdu. Mam nadzieję, że zdążę :) Drugie porody często są szybsze, może i tak będzie w naszym przypadku (nadal mi dziwnie mówić o porodzie ale bądźmy dobrej myśli) :)

A Ty będziesz zmieniała szpital?

🎂 29
    Starania od 2021
    2022 - 3 IUI, 2 cb 💔
    age.png

preg.png
  • second time mom Przyjaciółka

Wysłany: 17 września, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej babeczki!

U mnie póki co stabilnie i bez większych zmian czy objawów. Katar i zatkany nos zaczyna odpuszczać, za to pierworodny zaczyna coś smarkać i kaszleć…🥴
    Aktualnie wyczekuję go po żłobkiem, obserwuje z daleka jak się bawi na placu zabaw i jakie robi postępy i to chyba jest za dużo na moje hormony😭🤣

Chochlik jak będzie trzeba i czas pozwoli to też czasami mogę coś zaktualizować!

Aktualnie od wczoraj jestem w rozterce co zrobić z pracą… Jednak stoimy też z mężem przed decyzją o kredyt, a bez zarobków na wychowawczym to będzie kicha… A wrócić do pracy na 2 miesiące to więcej przysporzę problemów niz będzie ze mnie pożytku…

Nadrobię wasze wiadomości jak bąbelek zostanie odesłany na drzemkę! 🫶🏼

Karolina, '97👸🏽 niedoczynność tarczycy + hashimoto

01.2025 - 🩵👦🏼 (naturalnie, 1 cykl starań)

16.08 - biochem.
    12.09 - beta 12, prog 6,2
    14.09 - beta 55, prog 11,51🤞🏼
    05.10 - 0,64cm okruszka z ♥️🌈
    18.11 - prenatalne 🔜

preg.png

Wysłany: 17 września, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaleksaandraak wrote:
    👑GórskaDziewczyna ja gdzie wyczytałam że można niby do 200 mg więc się tego trzymam, ale nie dam sobie ręki uciąć ☺️
    Dziękuję bardzo za życzenia 🥳

Ja właśnie też tak czytałam ale są teraz jakieś nowe badania/wytyczne że ogólnie kofeina nie wpływa za dobrze. Ale myślę że nie ma co wariować i kawka raz na jakiś czas nie zaszkodzi 😃

09/25 biochem 💔
    01/26 poronienie 13 tc 💔

03/09/26 ⏸️
    beta 230 — 525— 9906
    24/09/26 0,68 cm z ❤️
    02/10/26 1,57 cm 🥹

preg.png
‹‹ ‹ 18 19 20 21 22 ›
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ