Planujesz zajść w ciążę jesienią?

Odkryj dopasowaną formułę z aktywnym folianem na czas starań o dziecko.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Maj 2027
Odpowiedz

Maj 2027

Oceń ten wątek:
  • Lia. Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    GórskaDziewczyna wrote:
    🌸 Lia około 15:30 mam nadzieję że już wejdę. Tak u prowadzącego. Mnie od kawy nie odrzuciło nadal ja bardzo lubię i nie wyobrażam sobie w pracy nie wypić kawusi ale już sama zgłupiałam czy można tą kofeinę przyjmować w ciąży czy nie więc przerzuciłam się na kawę bezkofeinowa 😁 mm też bym zjadła croissanta chociaż ja mam bardziej fazę na słone i kwaśne rzeczy.

🌸 Aleksandraak, dokładnie również się przyłączam do życzeń dla synka 🥳

To koło 16 będę tu zaglądać 🤞🏼🤞🏼
    Kawkę można, nawet dwie słabe, ale jak bezkofeinowa Ci smakuje i czujesz się spokojniejsza to czemu nie 😊

GórskaDziewczyna lubi tę wiadomość

⛈️ kir AA, MTHFR i PAI-1 hetero, wysoka homocysteina
    🎂 29
    Starania od lipca '21
    '22 i'23 - 3 IUI, 2 cb 💔, poronienie w 8 tc (córeczka) 💔
    '24: 3x ICSI, łącznie 72 komórki, z tego 5 blastek - 3 transfery nieudane
    25.11.24: transfer blastki 3BB w Czechach ✨
    sierpień '25: 3940 g i 56 cm Cudu przyszło na świat 🌈
    age.png

24.08: naturalne II podczas kp ❤️, 25.08: beta 261
    08.09: 3,4 mm Człowieka z bijącym serduszkiem ❤️
  • xmadziax Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chochlik12 wrote:
    Witajcie wsyztskie nowe dziewczyny 💖💖

Założę dzisiaj nowy wątek, w którym będzie edytować pierwszą stronę 😁💖
    Zrobię to przez nowe konto, żeby w razie czego więcej nas miało do tego dostęp.

xmadziax - Ty byłaś chętna i pamiętam, że ktoś jeszcze był chętny, ale za chiny ludowe nie umiem sobie przypomnieć nicku. Jeśli chodziło o Ciebie, to daj znać 🤍😂
    Super! Czekam na więcej informacji 😊

Miłego dnia dziewczyny! Ja niedawno wróciłam ze spaceru z synkiem, oczywiście na koniec zasnął, więc przełożyłam na łóżko i biorę się za sprzątanie 🫡

11.03.2024⏸️🩷🩵 8 CS
    8+5💔
    23.04 łyżeczkowanie (10+1) 🕊️
    18.02.2025 witaj syneczku na świecie ❤️🩵🌈

11.09.2026 ⏸️
    Beta: 69,3
    Progesteron: 20,900
    15.09.2026
    Beta: 357
    Progesteron: 25,700
    preg.png
    event.png
  • J.ss Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja poprzednią miałam cesarkę, ale wydaje mi się że teraz też będę miała, aczkolwiek ciężko mi w ogóle o tym myśleć na razie. Jestem rok po operacji na przepuklinę i mam wszytą siatkę, więc nie wiem czy to nie jest jakieś przeciwwskazanie do porodu naturalnego.
    Ja miałam w poprzedniej ciąży również skracającą się szyjkę i leżałam praktycznie od 25 tyg, finalnie urodziłam w 36+5, także ja nie nastawiam się na poród w maju lecz jakoś najbliżej mi tutaj niż na kwietniowy wątek, bo tutaj jestem na podobnym etapie z wami.

Ja 4 dni nie mogłam pić kawy, gdzie jestem strasznym kawoszem, ale dzisiaj udało mi się jedną, na więcej nie mam ochoty, nawet na taką słabą, w ogóle mam problem z jakimiś mlecznymi rzeczami.

Lia, udanego wypadu z koleżanką i smacznego rogalika 😋

Lia. lubi tę wiadomość

09/25 -początek starań
    🩸 28-35
    TSH ✔️
    FSH, LH, Estradiol, Progesteron, Owulacje ✔️
    Czynnik męski ❌
    💊 Ovarin, tenfertilON
    Nieudane leczenie Clo, parametry ⬇️
    22.08 ⏸️😳 23.08 - 25,7 mIU/ml
    25.08 - 96,88 mIU/ml
    29.08 - 670,15 mIU/ml
    03.09 - 8567,50 mIU/ml
  • AniulkA Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeju, nie moge nadazyc za Wami🫣 moj Maly ma katar, chyba na zeby, bo widze ze dwojka sie przebija, a ze jestesmy jeszcze kp to w nocy sluze za smoczek i jestem tak polamana od tego spania prawie w jednej pozycji..
    Czytam ze sporo z Was podziebionych. Oby wszystkim chorowitkom szybko przeszlo 🤗
    Mocne kciuki za dzisiejsze wizyty, czekam na same dobre wiesci 😚
    Aleksandrak, krew zalewa czytajac Twoj opis z porodu, dobrze ze skarge napisalas, tak nie powinno byc...
    PannaKota, ja chodze i prywatnie i na NFZ i o dziwo te wizyty naprawde niczym sie nie roznia. Na nfz tez dostalam wydruk z opisem plus wydruk z usg. A tak patrze ze ja w 5+5 mialam zarodek zmierzony na niecaly milimetr, a Ty juz 4 mm w 5+0🤔

♀️ 93'
    ♂️ 90'

Starania od 02.2022

11.2022 💔 8tc. |03.2023 💔 6 tc. |07.2023 💔 6 tc.

11.2024 ⏸️ (naturalny cud w oczekiwaniu na wizytę kwalifikacyjną IVF)

💊 encorton, clexane, acard, cyclogest, luteina

👶 F. - 08.07.2025 r. 🩵

age.png

08.2026 starania na luzie o rodzeństwo
    21.08.26 ⏸️ bhcg 45-> 24.08.26 bhcg 194-> 28.08.26 bhcg 1288
    04.09.26 wg usg 5+5 pęcherzyk z zarysem zarodka i uwidocznioną czynnością serca
  • Lia. Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    J.ss mam to samo! Ja zawsze byłam jak dziecko, uwielbiałam płatki na mleku, kaszki, po synku kończyłam jak nie dojadł. Teraz mi też nie przejdzie cokolwiek jest z mlekiem i właśnie chyba dlatego kawa też. Jak sprawdzam czy jego kaszka jest ciepła, to zamiast oblizać palec muszę go wytrzeć, bo aż mnie na wymioty zbiera 🙈

Trzymam kciuki, żeby ta ciąża jak najszybciej była spokojna i nudna i żebyś urodziła normalnie w terminie :) Teraz ciężko by było leżeć przy drugim maluchu, więc bierzemy pod uwagę tylko dobre scenariusze :)

J.ss lubi tę wiadomość

⛈️ kir AA, MTHFR i PAI-1 hetero, wysoka homocysteina
    🎂 29
    Starania od lipca '21
    '22 i'23 - 3 IUI, 2 cb 💔, poronienie w 8 tc (córeczka) 💔
    '24: 3x ICSI, łącznie 72 komórki, z tego 5 blastek - 3 transfery nieudane
    25.11.24: transfer blastki 3BB w Czechach ✨
    sierpień '25: 3940 g i 56 cm Cudu przyszło na świat 🌈
    age.png

24.08: naturalne II podczas kp ❤️, 25.08: beta 261
    08.09: 3,4 mm Człowieka z bijącym serduszkiem ❤️
  • PannaKota Koleżanka

Wysłany: Dzisiaj, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny za wsparcie;) też chcę już koniec tego choróbska. Co do głodu, to też mam co jakiś czas taki napad, że muszę już teraz natychmiast coś zjeść.
    Aaleksaandraak - dziś roczek! Super. Niech się maluszek dalej dobrze chowa i rośnie! Porodu współczuję, jak czytałam twoją historię to aż nie chce się wierzyć, że coś takiego ma miejsce. Trzymam kciuki oby kolejny poród był już mniej stresujący.

Lia - wow 30 godzin porodu! Jesteś silna babeczka skoro taki długi okres wspominasz dobrze. Skoro szpital ci pasuje to czemu nie rodzić w nim jeszcze raz? Wiem że pisałaś że to godzina drogi, ale powiem ci że mieszkając w wielkim mieście i mając szpital blisko też można mieć do niego godzinę drogi 😅 tak więc godzina to jest nic jeśli chodzi o czas dojazdu 😀

Second time mom - jak adaptacja, coś lepiej ? Moja też zasmarkana, ale ją puszczam normalnie do żłobka. Nie ma gorączki, nie kaszle, więc niech się tam bawi. Co do kredytu, to jak będziesz na l4 ciążowym to z kredytem może być ciężko bo doliczą wam już +1 osobę do gospodarstwa domowego. Nam doradza kazał brać kredyt zanim ciąża by była gdzieś zgłoszona 😅

Wydaje mi się, że kawkę można pić. Ja całą ciążę piłam po jednej dziennie i żyję ;) jak smakuje to czemu nie. Jedyne ograniczenia to biala i zielona herbata - je trzeba mocno ograniczać.

Lia. lubi tę wiadomość

18.06.2025 💗
    30.08.2026 - dwie kreski
    04.09.2026 - beta 184,49 mlU/ml
    08.09.2026 - beta 716,00 mlU/ml
    12.09.2026 - beta 4013,13 mlU/ml

event.png
  • AniulkA Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kawe pije, zmniejszam moc ziaren i ilosc na 190 ml plus pije jedna czarna herbate tak z 300 ml.
    J.s.s to tez mialas przezycia w pierwszej ciazy. Mialas pessar zalozony?
    Ja tez jesli dotrwam szczesliwie do konca to porod bedzie w kwietniu, bo bedzie cc wiec z tydzien przed terminem

♀️ 93'
    ♂️ 90'

Starania od 02.2022

11.2022 💔 8tc. |03.2023 💔 6 tc. |07.2023 💔 6 tc.

11.2024 ⏸️ (naturalny cud w oczekiwaniu na wizytę kwalifikacyjną IVF)

💊 encorton, clexane, acard, cyclogest, luteina

👶 F. - 08.07.2025 r. 🩵

age.png

08.2026 starania na luzie o rodzeństwo
    21.08.26 ⏸️ bhcg 45-> 24.08.26 bhcg 194-> 28.08.26 bhcg 1288
    04.09.26 wg usg 5+5 pęcherzyk z zarysem zarodka i uwidocznioną czynnością serca
  • J.ss Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniulka, nie miałam, bo powiedzieli, że jest już za późno. Dostałam tylko sterydy na rozwoj płuc, magnez w pompie i ścisłe leżenie. Od 32 tygodnia leżałam w szpitalu do 36+4 i wyszłam, a na drugi dzień urodziłam, przez cesarskie cięcie bo spadało tętno ale podali mi dolargan, który jak się potem dowiedziałam podobno jest generalnie zakazany i w jakichś przypadkach tylko się go daje, ale po tym zaczęłam się fatalnie czuć, spadało mi też ciśnienie, zapis na ktg był niejednoznaczny i zadecydowali o cc. Moj syn był w inkubatorze bo przez dolargan miał problemy z oddychaniem i był siny.

09/25 -początek starań
    🩸 28-35
    TSH ✔️
    Czynnik męski ❌
    💊 Ovarin, tenfertilON
    25.08 - 96,88 mIU/ml
    29.08 - 670,15 mIU/ml
    03.09 - 8567,50 mIU/ml
  • Strelicja Nowa

Wysłany: Dzisiaj, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też słyszałam, że ostatnio pojawiły się badania, że w sumie nie ma bezpiecznej dawki kofeiny, czyli nawet te 200 mg dziennie może być ryzykowne. Ja zaczęłam pić bezkofeinowa, ale z nią też trzeba uważać bo są różne metody dekofenizacji- jest naturalna, ale jest też chemiczna więc trzeba dobrze poszukać.

• Kameleon Nowa

Wysłany: Dzisiaj, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny,
    Dawno się nie odzywałam, bo dojechały mnie ogromne zmęczenie i mdłości. Chwilę mi zajęło by nadrobić co pisałyście, ale chyba jej nie dam rady się odnieść do wszystkiego.

Byłam dzisiaj na pierwszej wizycie! Był zarodek i bijące serduszko 😍 z USG wyszło 7+0 więc niedużo się pomyliłam w moich obliczeniach.
    Trafiłam na fajnego lekarza na NFZ obok domu. Wizyta w zasadzie identycznie jak prywatnie. Dostałam zdjęcia z USG i opis. Dostałam zwolnienie na tydzień, choć lekarz wolał mi wypisać z kodem ciążowym niż zwykłe chorobowe, ale ostatecznie się zgodził na chorobowe.
    Nie chcę żeby w pracy dowiedzieli się taki sposób.

Podobnie jak część z was mam trochę problem z tym przechodzeniem na L4. Jestem nauczycielką i od września wróciłam do pracy po wychowawczym. Strasznie mi głupio zaraz wyskoczyć z ciążą i tym, że zaraz pójdę na długie zwolnienie i niech sobie radzą. Myślę o tym by chociaż wytrzymać do połowy grudnia do wystawienia ocen proponowanych.
    Choć mąż mnie namawia bym poszła szybciej i co się będę nimi przejmować. 🤷🏼‍♀️
    Ciągle się boję, że serce przestanie bić i wolałabym poczekać z informowaniem do końca października.
    Może rodzinie powiemy jednak trochę wcześniej.

GórskaDziewczyna, Chochlik12, Yumi24, Lia. lubią tę wiadomość

• Aaleksaandraak Koleżanka

Wysłany: Dzisiaj, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    👑 Bambik 👑AniulkA
    Powiem szczerze ze faktycznie wracają do mnie te wspominania czasem. Ale potem to cc i poznanie małego było na tyle wspaniałym uczuciem że wyparłam kompletne 3/4 tego dnia i uważam go za jeden z najpiękniejszy w moim życiu.

👑Lia.
    Też się cieszę że mimo wszystko skończyło się bardzo dobrze. Skarga myślę że niewiele wniosła bo odpisali mi że postępowali zgodnie z procedurami a ich komentarze były tylko stwierdzeniem faktów. Mogłam się dalej odwoływać ale szczerze to nie miałam w połogu już na to siły ani głowy.
    Ale finalnie teraz też chce tam rodzić bo od momentu kiedy zdecydowali o cc wszystko było super. Co więcej u mnie przy kwalifikacji do cc mówią który lekarz będzie ciął więc mogę na szczęście ominąć tą kobietę która miała podczas prób SN.
    Ty bohaterko, 30 godzin rodzic to nie lada wyzwanie. Jednak faktycznie położna i jej nastawianie to jak dla mnie kluczowa sprawa przy porodzie, przecież tak naprawdę my nie mamy pojęcia co robić.

👑GórskaDziewczyna trzymam mocno kciuki za wizytę 🤞

👑Kameleon gratulacje 🥳

GórskaDziewczyna, Lia. lubią tę wiadomość

• second time mom Znajoma

Wysłany: Dzisiaj, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PannaKota - wczoraj rozwialiśmy z doradczynią, nie wspominała o tym, że bank doliczyłby nam już kolejną osobę do gospodarstwa, w necie jak czytałam, to też pisali, że banki nie robią czegoś takiego. I że w mojej sytuacji lepiej żebym była na L4, bo przynajmniej mam wpływy na konto, bo przy wychowawczym jest równe 0 i nie byłabym wzięta nawet pod uwagę. A adaptacja chyba lepiej dziś. Panie powiedziały, że jest spokojniejszy w ciągu dnia. Miałam zostawić na 1,5h dziś, a był nawet 2. Upodobał sobie Panią i biegał za nią na podwórku, żeby chodzić z nią za rękę 🥹 Przy obiedzie już płakał, więc go zabrałam. Najważniejsze, że mamy postęp, co mnie ogromnie cieszy!

A no i w sumie faktycznie zauważyłam, że jestem o wiele bardziej głodna, zwłaszcza z rana 🫣 I miałam dzisiaj ze dwa razy bóle takie jak na okres, ale nic poza tym więcej się nie zadziało. Nie mam też na razie odrzutu od żadnych rzeczy, w pierwszej ciąży też nie miałam.

Lia - wow! to przykład tego, że jesteśmy w stanie znieść wszystko <3 Mój poród trwał prawie 15h i myślałam, że to dużo XD Ale położne i lekarzy miałam super zarówno w trakcie porodu jak i po.

AaleksaandraaK - wszystkiego najlepszego dla dzidzi! Pamiętam jak dziś pierwsze urodziny, a za kilka miesięcy trzeba będzie myśleć już o kolejnych, czas leci tak nieubłagalnie szybko...

Nie wiem czy pominełam to gdzieś w wątku, ale skąd jesteście babeczki?

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 12:41

Luni, Lia. lubią tę wiadomość

Karolina, '97👸🏽 niedoczynność tarczycy + hashimoto

01.2025 - 🩵👦🏼 (naturalnie, 1 cykl starań)

16.08 - biochem.
    12.09 - beta 12, prog 6,2
    14.09 - beta 55, prog 11,51🤞🏼
    Termin OM - 23.05.2027

preg.png
  • Luni Nowa

Wysłany: Dzisiaj, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny i ja się nieśmiało witam!
    39 lat synek z 2022 na pokładzie
    W 2020 poronienie - wyszła mi trombofilia
    Mthfr i pai-1 heterozygotyczne
    W tym cyklu zaczęliśmy się starać o rodzeństwo - luteina i acard włączone i pierwsze kreski już w sb widoczne były 🙈
    Z okresu dziś 4+1
    Wczoraj zrobiłam betę 198mlU/ml
    Jeszcze jutro sprawdzę przyrost 😊
    Trzymam za nas wszystkie kciuki!

Strelicja, second time mom, GórskaDziewczyna, xmadziax, PannaKota, Yumi24, Lia. lubią tę wiadomość

2020 pierwszy cykl starań - poronienie
    Badania:
    Trombofilia - MTHFR oraz pai-1 heterozygotyczne
    08.2022 - narodziny 👦

Starania 08.2026
    Acard i luteina
    12.09 ⏸️
    16.09 - 4+0 beta 198 mlU/ml
  • Nicola22 Debiutantka

Wysłany: Dzisiaj, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny 💕
    Mam nadzieję, że mogę też do Was dołączyć 😊 Według wyliczeń termin porodu wychodzi mi na 1 czerwca 2027, ale wiadomo, maluszek może równie dobrze pojawić się jeszcze pod koniec maja, dlatego pomyślałam, że będę też zaglądać tutaj na grupę majową 🥰 Założyłam też grupę czerwcową.

Dzisiaj rano zrobiłam test ciążowy i pojawiła się blada, ale widoczna druga kreska 🥹 Od razu poszłam na betę i dostałam wynik — β-hCG 25. Ostatnią miesiączkę miałam 25 sierpnia, a cykle mam regularne, co 28 dni.

To moja pierwsza ciąża. Mam 24 lata, narzeczonego i pieska 🐕🤍 Wszystko jest dla mnie nowe i już zdążyłam zacząć analizować każdy wynik i objaw 😅

Aktualnie przeglądam rankingi ginekologów, bo jeszcze nigdy nie byłam u ginekologa i trochę nie wiem, od czego zacząć. Kiedy najlepiej zapisać się na pierwszą wizytę, żeby nie było za wcześnie, ale też żeby spokojnie wszystko sprawdzić?

Mogę zostać z Wami tutaj na majowej? 💕

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 13:20

GórskaDziewczyna, Yumi24, Lia. lubią tę wiadomość

24 🙎‍♀️ 28 👨‍💼 + 🦮
    17.09.26 ⏸️ + β 25
    preg.png
  • J.ss Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Nicola, pewnie że możesz z nami zostać, gratulacje :)
    Wydaje mi się że powinnaś iść chyba jak najszybciej skoro nigdy nie byłaś u ginekologa i nie robiłaś żadnych badań, bo na pewno będziesz musiala zrobić cytologię.
    Teraz na pewno lekarz nic nie zobaczy, ewentualnie poczekaj trochę i pójdziesz sprawdzić, czy pęcherzyk jest w dobrym miejscu. Będziesz powtarzała jeszcze betę?

Ja zjadłam zapiekankę, pokusiłam się na pół kolejnej i mam teraz turbo mdłości, a sama muszę jechać do lekarza 80 km, więc mam nadzieję że nie dostanę nagle choroby lokomocyjnej i nie zwrócę tego co zjadłam xd Mam nadzieję, że to przejdzie.

09/25 -początek starań
    🩸 28-35
    TSH ✔️
    Czynnik męski ❌
    💊 Ovarin, tenfertilON
    25.08 - 96,88 mIU/ml
    29.08 - 670,15 mIU/ml
    03.09 - 8567,50 mIU/ml
  • Nicola22 Debiutantka

Wysłany: Dzisiaj, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    J.ss wrote:
    Hej Nicola, pewnie że możesz z nami zostać, gratulacje :)
    Wydaje mi się że powinnaś iść chyba jak najszybciej skoro nigdy nie byłaś u ginekologa i nie robiłaś żadnych badań, bo na pewno będziesz musiala zrobić cytologię.
    Teraz na pewno lekarz nic nie zobaczy, ewentualnie poczekaj trochę i pójdziesz sprawdzić, czy pęcherzyk jest w dobrym miejscu. Będziesz powtarzała jeszcze betę?

Ja zjadłam zapiekankę, pokusiłam się na pół kolejnej i mam teraz turbo mdłości, a sama muszę jechać do lekarza 80 km, więc mam nadzieję że nie dostanę nagle choroby lokomocyjnej i nie zwrócę tego co zjadłam xd Mam nadzieję, że to przejdzie.
    Myślę, że powtórzę betę w sobotę, żeby zobaczyć, jak przyrasta 😊 Tylko właśnie mam dylemat z tą pierwszą wizytą. Jak myślicie — lepiej poczekać jeszcze trochę, aż będzie szansa coś zobaczyć na USG, czy zapisać się już na najbliższe dni, mimo że pewnie lekarz jeszcze nic nie zobaczy? To moja pierwsza ciąża i nie wiem, co będzie rozsądniejsze 😅

24 🙎‍♀️ 28 👨‍💼 + 🦮
    17.09.26 ⏸️ + β 25
    preg.png
  • Sk.26 Nowa

Wysłany: Dzisiaj, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny,

dopiero się dowiedziałam, że jestem w ciąży i apka wyznaczyła termin na 27 Maja więc tu do was zajrzałam.

Jestem zupełnie zielona i zastanawiam się kiedy umówić się do ginekologa. Czy warto mieć jakieś dodatkowe ubezpieczenie zdrowotne? Czy często robi się jakieś badania?

Luni, Yumi24, Lia. lubią tę wiadomość

• xmadziax Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny widze, że Chochlik 12 zrobiła nowy wątek naszego miesiąca 😊 Więc jeżeli macie ochotę to zapraszamy tam. Pierwszy post będzie zawsze edytowany z terminami wizyt i oczywiście nasze terminy porodów 🩷🩵

Yumi24 lubi tę wiadomość

11.03.2024⏸️🩷🩵 8 CS
    8+5💔
    23.04 łyżeczkowanie (10+1) 🕊️
    18.02.2025 witaj syneczku na świecie ❤️🩵🌈

11.09.2026 ⏸️
    Beta: 69,3
    Progesteron: 20,900
    15.09.2026
    Beta: 357
    Progesteron: 25,700
    preg.png
    event.png
  • Chochlik12 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WAŻNE INFO ℹ️
    Zgodnie z naszymi ustaleniami i tym, że osoba która założyła ten wątek nie jest w stanie aktualizować 1 wpisu zakładamy nowy wątek i jest on dostępny pod linkiem

https://ovufriend.pl/forum/w-ciazy-ogolne/maj-2027,46257.html

Przenieśmy się tam! 🤍😍

xmadziax, PannaKota, Peachy, Yumi24, Strelicja, Lia. lubią tę wiadomość

Ponad 2.5 roku starań 🤍

🙋🏻‍♀️ 30 | Endometrioza | Adenomioza | PCOS, zrosty i niedrożności i inne pokemony
    🙎🏼‍♂️ 28 | Czynnik męski - OAT | HBA 30%

🥚 29.06 • 30 oocytów • 20 MII
    🧊 14 jajeczek zamrożonych • 3/6 zapłodnionych

❄️ 4AA, ❄️ 4BB, ❄️4CB

31.08 • transfer zarodka AA - cykl sztuczny
    04.09 • pierwsze blade kreseczki w życiu ⏸️🥹
    08–15.09 • Beta: 95,8 → 1494,9 📈
    29.09 • USG serduszkowe 🤞🏻💖
    __
    „ As you do not know how the body is formed in a mother's womb, so you cannot understand the work of God, the Maker of all things.” Biblie, ‭‭Ecclesiastes‬ ‭11‬:‭5‬ ‭

I am experiencing this miracle within me. God, the Maker of all things, is creating a new life. ❤️‍🔥
‹‹ 18 19 20 21 22
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jakie witaminy warto suplementować w ciąży?

Ciąża to okres, w którym organizm kobiety potrzebuje zwiększonej ilości składników odżywczych. Właściwa suplementacja witamin wspiera rozwój dziecka i chroni zdrowie przyszłej mamy. Zanim jednak sięgniemy po jakiekolwiek preparaty, konieczna jest konsultacja z lekarzem prowadzącym ciążę, który dobierze suplementację dostosowaną do indywidualnych potrzeb.

CZYTAJ WIĘCEJ

Rana po cc – jak o nią dbać na każdym etapie jej gojenia?

Rana po cesarskim cięciu to nie tylko ślad na skórze, lecz także miejsce, które przez wiele tygodni wymaga uważnej pielęgnacji. Od pierwszych dni po operacji aż do momentu, gdy blizna blednie i mięknie, zmienia się zarówno jej wygląd, jak i potrzeby. Sprawdź, co jest typowym etapem gojenia, jak dbać o ranę w domu, czego unikać, a także kiedy zmiany w okolicy blizny wymagają konsultacji z lekarzem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ