MAJ 2027 💛 🐝
-
WIADOMOŚĆ
-
Jezu babeczki… u mojego bąbelka znowu katar się rozkręca… przecież ja oszaleję 😩😩😩
-
Sorki dziewczyny, że się nie odzywałam w czwartek byłam na rozmowie i od razu to potraktowały w sposób że już nie wrócę do pracy już mi nawet powiedziały że umowa mi się nie przedłuży i tylko do porodu i nara. Nie dość, że tak to ze mną załatwiły to jeszcze musiałam cały dzień tam spędzić i pozdawać wszystkie swoje obowiązki wszystkie swoje prace i co zero wdzięczności nawet od nich gratulacje nie usłyszałam tylko od innych współpracowników. Wczoraj wzięłam urlop i tak mnie zmogło cały dzień przeleżałam. Wizytę u ginekologa mam jutro mam nadzieję że nie będzie problemu z l4 bo na pewno już nie chce tam wracać 😩PannaKota wrote:@Second time mom - gratulacje rocznicy

@Xmadziax - tak jak dziewczyny piszą, luteina na pewno nie zaszkodzi a tak to może mniej się będziesz stresować. Dawaj znać jak już wpadną wyniki bety.
@Kokonik - nie wiem czy mi gdzieś uciekła twoja wiadomość, ale jak wynik rozmowy z szefową? Poszłaś na to l4? -
Jutro wracam do pracy. Miałam to szczęście , że zaplanowany urlop rozpoczęłam dwa dni po pozytywnym teście. Mogłam się wysypiać, odpoczywać, terminy lekarzy nie stanowiły problemu. 😄
Akurat w pracy są duże zmiany, zmiana zespołów, przeniesienia osób, nowe umowy. No i przełożony mnie nie lubi, wszyscy wiedzą, że chętnie by się mnie pozbył bo mu nie leżę. Muszę się bardzo pilnować by nic nie powiedzieć, uważać na jakie zadania poświecam czas i jak to opisuje. Niestety jestem bardzo rozkojarzona i dużo bardziej emocjonalna. Ehh będzie ciężko
second time mom Dużo zdrówka dla dzieciaczka!
second time mom lubi tę wiadomość
33 lata
AMH 1,14 ng / ml; FSH 15.57 mIU / ml
Kariotypy ok
35 lat
morfologia 2%; fragmentacja 93%
Kariotypy ok
14.08.2025 (II kreski)
poronienie zatrzymane 9/6 (cytotec)
kwalifikacja do IVF (30.06.2026)
1 IVF 07.26 > 5 MII > 0 zarodków
10.09.2026 (27dc) - II kreski
11.09 (12dpo, 3+6) - beta 97,1
13.09 (14dpo, 4+1) - beta 262
17.09 (18dpo, 4+5) - beta 1409,3
21.09 (22dpo, 5+2) - beta 6935
29.09 jest serduszko!
02.10 1cm -
Kokonik wrote:Sorki dziewczyny, że się nie odzywałam w czwartek byłam na rozmowie i od razu to potraktowały w sposób że już nie wrócę do pracy już mi nawet powiedziały że umowa mi się nie przedłuży i tylko do porodu i nara. Nie dość, że tak to ze mną załatwiły to jeszcze musiałam cały dzień tam spędzić i pozdawać wszystkie swoje obowiązki wszystkie swoje prace i co zero wdzięczności nawet od nich gratulacje nie usłyszałam tylko od innych współpracowników. Wczoraj wzięłam urlop i tak mnie zmogło cały dzień przeleżałam. Wizytę u ginekologa mam jutro mam nadzieję że nie będzie problemu z l4 bo na pewno już nie chce tam wracać 😩
Państwówka? Co za paszkwile, dobrze, że nie zameczyłaś się na tym zastępstwie, bo to też nie zostałoby docenione. Współczuje takich ludzi. Przynajmniej teraz nie masz skrupułów iść na L433 lata
AMH 1,14 ng / ml; FSH 15.57 mIU / ml
Kariotypy ok
35 lat
morfologia 2%; fragmentacja 93%
Kariotypy ok
14.08.2025 (II kreski)
poronienie zatrzymane 9/6 (cytotec)
kwalifikacja do IVF (30.06.2026)
1 IVF 07.26 > 5 MII > 0 zarodków
10.09.2026 (27dc) - II kreski
11.09 (12dpo, 3+6) - beta 97,1
13.09 (14dpo, 4+1) - beta 262
17.09 (18dpo, 4+5) - beta 1409,3
21.09 (22dpo, 5+2) - beta 6935
29.09 jest serduszko!
02.10 1cm -
O Boże co za… 🤬Kokonik wrote:Sorki dziewczyny, że się nie odzywałam w czwartek byłam na rozmowie i od razu to potraktowały w sposób że już nie wrócę do pracy już mi nawet powiedziały że umowa mi się nie przedłuży i tylko do porodu i nara. Nie dość, że tak to ze mną załatwiły to jeszcze musiałam cały dzień tam spędzić i pozdawać wszystkie swoje obowiązki wszystkie swoje prace i co zero wdzięczności nawet od nich gratulacje nie usłyszałam tylko od innych współpracowników. Wczoraj wzięłam urlop i tak mnie zmogło cały dzień przeleżałam. Wizytę u ginekologa mam jutro mam nadzieję że nie będzie problemu z l4 bo na pewno już nie chce tam wracać 😩
Odpoczywaj i zapomnij o nich!
👩 PCOS fenotyp D + endometrioza I st. + adenomioza
MTHFR c.665C>T Układ homozygotyczny
SERPINE1 c.-820_-817G(4_5) Układ homozygotyczny
👨 morfologia 0-3%
kariotypy 🆗
2025.08 - stymulacja letrozolem + ovitrelle
2025.09 - beta 129,40 → 3169,22
cp 6 tyg, laparo, zachowany jajowód
2026 - stymulacja letrozolem
2026.03/04 - beta 24,75 → 7783.89
6+3 💔 puste jajo, farmakologia
2026.08 ⏸️🤞
beta 08.29 - 22.7 ➡️ 09.07 - 1633.84
09.08 - GS 0.62, YS 0.18
09.12 - YS 0.4, CRL 0.27
09.14 - CRL 0.4, ASP✅
09.20 - CRL 0.8 💓 FHR 160
09.22 - CRL 0.93 💓
09.29 - CRL 1.36 💓

-
second time mom wrote:Jezu babeczki… u mojego bąbelka znowu katar się rozkręca… przecież ja oszaleję 😩😩😩
Łączę się w bólu, mamy to samo od wczoraj. Oczywiście ja i mąż też katar.... kiedy to się skonczy? -
Kokonik wrote:Sorki dziewczyny, że się nie odzywałam w czwartek byłam na rozmowie i od razu to potraktowały w sposób że już nie wrócę do pracy już mi nawet powiedziały że umowa mi się nie przedłuży i tylko do porodu i nara. Nie dość, że tak to ze mną załatwiły to jeszcze musiałam cały dzień tam spędzić i pozdawać wszystkie swoje obowiązki wszystkie swoje prace i co zero wdzięczności nawet od nich gratulacje nie usłyszałam tylko od innych współpracowników. Wczoraj wzięłam urlop i tak mnie zmogło cały dzień przeleżałam. Wizytę u ginekologa mam jutro mam nadzieję że nie będzie problemu z l4 bo na pewno już nie chce tam wracać 😩
Masakra, straszny januszeks. Dobrze zrobiłaś że idziesz na l4. A one niech się bujają. Po porodzie znajdziesz inną pracę. -
MarTyna wrote:Jutro wracam do pracy. Miałam to szczęście , że zaplanowany urlop rozpoczęłam dwa dni po pozytywnym teście. Mogłam się wysypiać, odpoczywać, terminy lekarzy nie stanowiły problemu. 😄
Akurat w pracy są duże zmiany, zmiana zespołów, przeniesienia osób, nowe umowy. No i przełożony mnie nie lubi, wszyscy wiedzą, że chętnie by się mnie pozbył bo mu nie leżę. Muszę się bardzo pilnować by nic nie powiedzieć, uważać na jakie zadania poświecam czas i jak to opisuje. Niestety jestem bardzo rozkojarzona i dużo bardziej emocjonalna. Ehh będzie ciężko
second time mom Dużo zdrówka dla dzieciaczka!
Widzę że u ciebie też coś nieciekawie w pracy. Planujesz na razie pracować czy myślisz nad l4 ? -
Jak nastawienia na jutrzejsze wizyty? 😊
-