MAJ 2027 💛 🐝
-
WIADOMOŚĆ
-
Jest przyrost 13,coś%. Uspokoiło mnie to trochę, że nie spada 😊Chochlik12 wrote:Czyli jest przyrost? 😁
Zaniepokoił Cię ten wynik, czy dał Ci pokój, że beta nie spada xmadziax? 🥹11.03.2024⏸️🩷🩵 8 CS
8+5💔
23.04 łyżeczkowanie (10+1) 🕊️
18.02.2025 witaj syneczku na świecie ❤️🩵🌈
11.09.2026 ⏸️
Beta: 69,3
Progesteron: 20,900
15.09.2026
Beta: 357
Progesteron: 25,700
1.10.2026 (6+6) pęcherzyk + pęcherzyk żółtkowy 🤞🏻
3.10.2026
Beta: 27601
Progesteron: 15,400
5.10.2026
Beta: 31400
Progesteron: 36,900
💊luteina

-
Dziewczyny, jestem po wizycie. Jest misiek, 0,7 cm, serduszko bije pięknie 😍🤞
Kolejna wizyta za około 3 tyg, nie wiem jak tu tyle wytrzymać 😀
sirengirl92, Chochlik12, PannaKota, paulina9408, Iskiereczka00, Peachy, xmadziax, Lia., second time mom, Yumi24, GórskaDziewczyna, J.ss, MarTyna, Default.owa, amani_96, Axana, Kata3333, Oela91 lubią tę wiadomość
👩🏻 👱♂️ 🐕
2016 - 33 tc ♥️👦
2024 - 6 tc 💔
2025 - 11/9 tc 💔
17.09.2026 ⏸️
🌈♥️🤞 -
xmadziax wrote:Jest przyrost 13,coś%. Uspokoiło mnie to trochę, że nie spada 😊
To dobrze! ❤️🔥 Teraz USG 🥹
xmadziax lubi tę wiadomość
Ponad 2.5 roku starań 🤍
🙋🏻♀️ 30 | Endometrioza, adenomioza, PCOS, zrosty, niedrożności i inne pokemony
🙎🏼♂️ 28 | Czynnik męski - OAT, HBA 30%
🥚 29.06 • 30 oocytów • 20 MII
🧊 14 jajeczek zamrożonych
I ICSI:
❄️ 4AA, ❄️ 4BB, ❄️4CB
31.08 • transfer
04.09 • pierwsze blade kreseczki w życiu ⏸️🥹
08–15.09 • Beta: 95,8 → 1494,9 📈
29.09 • 9 mm jagódki 🫐 z 💓
__
„ As you do not know how the body is formed in a mother's womb, so you cannot understand the work of God, the Maker of all things.” Biblie, Ecclesiastes 11:5
I am experiencing this miracle within me. God, the Maker of all things, is creating a new life. ❤️🔥

-
Choko wrote:Dziewczyny, jestem po wizycie. Jest misiek, 0,7 cm, serduszko bije pięknie 😍🤞
Super 😍😍
Choko lubi tę wiadomość
Ponad 2.5 roku starań 🤍
I ICSI:
❄️ 4AA, ❄️ 4BB, ❄️4CB
31.08 • transfer
__
„ As you do not know how the body is formed in a mother's womb, so you cannot understand the work of God, the Maker of all things.” Biblie, Ecclesiastes 11:5
I am experiencing this miracle within me. God, the Maker of all things, is creating a new life. ❤️🔥

-
Witajcie dziewczyny ☺️
Chciałabym się z Wami przywitać i nieśmiało dopisać do listy.
Czytam Was od początku, ale odwagi brak mi było, aby tu zagościć w strachu, że będzie to tylko na chwilę i czar pryśnie...
Póki co bąbelek jest i ma się dobrze. Ujrzałam dziś 2,72cm ruszającej się istotki 🥰 Był to dla mnie dziś kamień milowy, okrutnie się bałam, co przełożyło się na wysokie ciśnienie, które muszę teraz codziennie kontrolować i zapisywać w notesiku do kolejnej wizyty 🫨🤭
termin wg OM 05.05.2027
prenatalne 27.10
wizyta u prowadzącej 28.10
Co do mdłości, to mnie złapały jakoś już ok 6 tyg i trzymają nadal, z różnym natężeniem, jeden dzień jest lepiej, drugi gorzej, ogólnie wieczory są kiepskie, a poranki prawie zawsze wymiotuję, ale później jest mi lepiej 😁 Mam też awersje do jedzenia niektórego, picia.. Od kawy od razu mnie odrzuciło.
Mam przepisany lek Bonjesta. Zaczyna działać po godzinie i trzyma jakieś 20h może. Minus - bardzo chce się spać, rano ciężko dojść do siebie i tak ogólnie jest się troszkę przymulonym. Na razie wzięłam dwa razy bo jakoś obecność tych mdłości sprawia, że wierzę, iż jest wszystko okej. Co do bólu piersi, to nie ma dramatu, ale chodzę w stanikach sportowych, bo w inne się już nie mieszczę. Co do spodni to zostało mi kilka, z kilkunastu😂 Zamówiłam dwie pary joggerów z Lidla wiązanych na sznurek i są super póki co.
Również przyjmuję progesteron dopochwowo, do 12 tyg na pewno, potem schodzić będziemy. Ja mam luteinę mikro 200, raz wieczorem dopochwowo. Wypływa, ale cóż poradzić.
Z badań do 10 tyg muszę rozszerzyć diagnostykę o identyfikację alloprzeciwciał (tzw odczyn Coombsa), gdyż wyszły mi obecne mimo dodatniej grupy krwi u siebie i męża..🫣Także śmigam jutro do krwiodawstwa spytać kompetentne osoby co oznaczają znaczki na moich wynikach i co mogą mi jeszcze przebadać.
Pozdrawiam z okolic Częstochowy 😉
paulina9408, Peachy, xmadziax, Choko, Strelicja, Lia., second time mom, Yumi24, GórskaDziewczyna, PannaKota, MarTyna, amani_96, Oela91 lubią tę wiadomość
👩💼 34 👨💼 40
starania od 09.2025
12.25 : cb, beta max 185
04.26 poronienie zatrzymane 7/8tc💔
08.26 ⏸
05.10.26 crl 2,72cm 🍓 160bpm💓
❓MTHFR665C homo, PAI/serpine 4g/5g hetero
Brak APS, brak celiakii 👌🏻
On: fertilman plus, Ubichinol 200, NAC 600, omega3,
rozszerzone badanie nasienia: morfologia 2%❗
DFI 23% ❗

-
Xmadziax super! To teraz czekamy na usg ♥️
Choko cudownie 🥹🥰 3 tygodnie to faktycznie sporo czasu 🙈
Sirengirl92 cześć Wam ☺️ trzymam kciuki żeby z ciśnieniem się unormowało 💪🏼
xmadziax, Choko lubią tę wiadomość
Starania od 10.2022
👩🏼 35
❌️IO, hipoglikemia reaktywna, niedrożny prawy jajowód, przewlekłe zapalenie endometrium, endometrioza I stopnia + adenomioza
❌️Kir AA, brak implantacyjnych
❌️Brak przeciwciał blokujących (allo mlr)
✅️Kariotypy prawidłowe
✅️Przeciwciała przeciwplemnikowe ujemne
✅️ANA ujemne, TRAB ujemne
✅️HB wyleczone
🧔🏻♂️ 37
❓️06.2025: 23,75 mln, ruch postępowy 14%, procent prawidłowych 3%
❓️fragmentacja z 2023 roku: prawidłowych 73%.
✅️Hla C1C1
IVF
I procedura, krótki protokół 07.2025 - 7 pobranych ➡️5🥚➡️ 0❄️
II procedura, długi protokół 09.2025 - 10 pobranych ➡️8🥚➡️❄️❄️❄️➡️ przetrwał 1❄️➡️ PGT⏳️➡️nieprawidłowy😭
17.04.26 pierwsze ⏸️🥹 5tc 💔✨️
13.09.26 ⏸️ z niedrożnej strony?
14.09: 12,3 ➡️ 16.09: 62,9 ➡️ 18.09: 230 ➡️21.09: 921 -
sirengirl92 wrote:Witajcie dziewczyny ☺️
Czytam Was od początku, ale odwagi brak mi było, aby tu zagościć w strachu, że będzie to tylko na chwilę i czar pryśnie...
Póki co bąbelek jest i ma się dobrze. Ujrzałam dziś 2,72cm ruszającej się istotki 🥰 Był to dla mnie dziś kamień milowy, okrutnie się bałam, co przełożyło się na wysokie ciśnienie, które muszę teraz codziennie kontrolować i zapisywać w notesiku do kolejnej wizyty 🫨🤭
termin wg OM 05.05.2027
prenatalne 27.10
wizyta u prowadzącej 28.10
Co do mdłości, to mnie złapały jakoś już ok 6 tyg i trzymają nadal, z różnym natężeniem, jeden dzień jest lepiej, drugi gorzej, ogólnie wieczory są kiepskie, a poranki prawie zawsze wymiotuję, ale później jest mi lepiej 😁 Mam też awersje do jedzenia niektórego, picia.. Od kawy od razu mnie odrzuciło.
Mam przepisany lek Bonjesta. Zaczyna działać po godzinie i trzyma jakieś 20h może. Minus - bardzo chce się spać, rano ciężko dojść do siebie i tak ogólnie jest się troszkę przymulonym. Na razie wzięłam dwa razy bo jakoś obecność tych mdłości sprawia, że wierzę, iż jest wszystko okej. Co do bólu piersi, to nie ma dramatu, ale chodzę w stanikach sportowych, bo w inne się już nie mieszczę. Co do spodni to zostało mi kilka, z kilkunastu😂 Zamówiłam dwie pary joggerów z Lidla wiązanych na sznurek i są super póki co.
Również przyjmuję progesteron dopochwowo, do 12 tyg na pewno, potem schodzić będziemy. Ja mam luteinę mikro 200, raz wieczorem dopochwowo. Wypływa, ale cóż poradzić.
Z badań do 10 tyg muszę rozszerzyć diagnostykę o identyfikację alloprzeciwciał (tzw odczyn Coombsa), gdyż wyszły mi obecne mimo dodatniej grupy krwi u siebie i męża..🫣Także śmigam jutro do krwiodawstwa spytać kompetentne osoby co oznaczają znaczki na moich wynikach i co mogą mi jeszcze przebadać.
Pozdrawiam z okolic Częstochowy 😉
Cześć sirengirl 🤍
Super, że dołączasz! Ale duże już te Twoje maleństwo! Prawie rozmiaru truskawki 😍 nudnej ciąży Ci życzę!Ponad 2.5 roku starań 🤍
I ICSI:
❄️ 4AA, ❄️ 4BB, ❄️4CB
31.08 • transfer
__

-
🌸sirengirl92, witaj! Ale duże już to twoje bobo 🥹😍 rozgość się tutaj z nami. Jutro wpiszę Cię na pierwszej stronie ☺️
🌸xmadziax super że beta rośnie i Cię uspokoiła ☺️
Wspaniałe wieści ze wszystkich dzisiejszych wizyt 😍
xmadziax, Iskiereczka00 lubią tę wiadomość
-
sirengirl92 wrote:Witajcie dziewczyny ☺️
Cześć, miło Cię poznać.
Współczuje mdłości, ale podobno jeszcze parę tygodni i przejdą 😉 Spokojnej ciąży 🙂33 lata
AMH 1,14 ng / ml; FSH 15.57 mIU / ml
Kariotypy ok
35 lat
morfologia 2%; fragmentacja 93%
Kariotypy ok
14.08.2025 (II kreski)
poronienie zatrzymane 9/6 (cytotec)
kwalifikacja do IVF (30.06.2026)
1 IVF 07.26 > 5 MII > 0 zarodków
10.09.2026 (27dc) - II kreski
11.09 (12dpo, 3+6) - beta 97,1
13.09 (14dpo, 4+1) - beta 262
17.09 (18dpo, 4+5) - beta 1409,3
21.09 (22dpo, 5+2) - beta 6935
29.09 jest serduszko!
02.10 1cm -
XMadziax czekałam jak na szpilkach i cieszę się bardzo z Twojej bety ! Dzidzia rośnie i teraz czekamy na USG co u misia słychać ❤️
Secontimemom wzrusz na Maxa 🥹 były łzy radości ? Powodzenia w poszukiwaniu wymarzonego domku ❤️
Sirengirl92 dzień dobry ❤️ oby ciśnienie się unormowało a dzidziutek to już duży dzidziutek 🥹❤️ nudnej ciąży ☺️
Jeśli wasze grupy krwi są te same to jest możliwość konfliktu serologicznego czy o coś innego chodzi ? Bo nie bardzo rozumiem, wybacz 😓
xmadziax, second time mom lubią tę wiadomość
96 r. 👱🏼♀️👨🏻 94 r. 🏡🇩🇪
01.2023 - stymulacja CLO+Duphostan.. ❌
05.2023 - rozpoczęcie starań z pomocą medyczną
16.08.2023 - histero-laparoskopia - 👍🏻✅
♦️I IVF ICSI 2026🔬🧫
19.07. - 💉 start stymulacji
31.07 - punkcja - 20 🥚✊🏻 12 zapłodnionych i zimują ⛄️
02.09 - z 3❄️ mamy 2 blastki 4AB i 4 BB- jeden wrócił z nami 🏡
06.09. - 4dpt - pierwsze ⏸️ 🥹🍀
15.09 - 13dpt beta dla kliniki - 2354!! 🍀🥹🤞🏻
18.09 - 16dpt widoczny kropuś 🌸
28.09 - 26dpt mamy 5,35mm człowieczka 🫶🏼
12.10 - ⏳
💊💉Ovaleap, Orgalutran, Bemfola, Triptofem, ovitrelle, progestan, prolutex, clexane, L-Thyroxine
🙏🙏🙏

-
Seangirl, idziemy łeb w łeb, też zaczęłam się starać od września 2025 i mam termin porodu na 05.05 🤭
Chochlik, jak plamienie i ból podbrzusza?
Wspaniale wieści z wizyt, gratuluję 🫶🏻
sirengirl92 lubi tę wiadomość
-
Choko wrote:Dziewczyny, jestem po wizycie. Jest misiek, 0,7 cm, serduszko bije pięknie 😍🤞
Dopisać Twoją kolejną wizytę na pierwszą stronę?
Powiem Wam dziewczyny że edytowanie tych postów to nie jest łatwa sprawa, to okienko się tak zwęża do trzech linijek i jeszcze jak chce coś skopiować to się zaznacza połowa posta a nie jedno zdanie 🙈 dobrze że mamy te dyżury bo jakbym miała to robić przez 9 miesięcy to bym chyba zwariowała 😂
Miłego dnia Wam życzę ☺️
Chochlik12 lubi tę wiadomość
-
GórskaDziewczyna wrote:Dopisać Twoją kolejną wizytę na pierwszą stronę?
Powiem Wam dziewczyny że edytowanie tych postów to nie jest łatwa sprawa, to okienko się tak zwęża do trzech linijek i jeszcze jak chce coś skopiować to się zaznacza połowa posta a nie jedno zdanie 🙈 dobrze że mamy te dyżury bo jakbym miała to robić przez 9 miesięcy to bym chyba zwariowała 😂
Miłego dnia Wam życzę ☺️
Można dopisać 26.10
Właśnie się umówiłam ☺️
Dzięki i miłego
GórskaDziewczyna lubi tę wiadomość
👩🏻 👱♂️ 🐕
2016 - 33 tc ♥️👦
2024 - 6 tc 💔
2025 - 11/9 tc 💔
17.09.2026 ⏸️
🌈♥️🤞 -
Górska, dobrze że przypomniałaś o tym, bo przecież ja mam dyżur za tydzień
Dzięki temu co napisałaś jeszcze bardziej nie mogę się doczekać
Chochlik12, GórskaDziewczyna lubią tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny,
Witam na pokładzie wszystkie nowe przyszłe Mamusie 💓
Gratuluję wizyt, i usłyszanych serduszek.
Ja Was podczytuję ale jeszcze jakoś nie mogę się wbić w ten ciążowy vibe. Nie dociera do mnie przyszła zmiana 😅
U mnie dziś pierwsza wizyta, na razie idę na NFZ aby te wszystkie badania mieć w ramach NFZ, ponieważ obecnie nie mam opieki medycznej w pracy. Planuje od grudnia zgłosić natomiast na razie nie chce wykonywać podejrzanych ruchów.
W pracy mam stresująca sytuacje ponieważ obecną umowę na czas określony mam do 2.11, zapewniono mnie o chęci dalszej współpracy i przedłużeniu na czas nieokreślony, natomiast nie mogę przed tym czasem nic powiedzieć pracodawcy bo wtedy mógłby mi nie przedłużyć. Czuję się z tym źle, że powiem później (planuje końcem listopada) bo przecież będą wiedzieć, że ja wiedziałam….
Z drugiej strony tłumaczę to sobie tak, że pracuję od 13 lat (nie w tej firmie), zawsze byłam dobrym pracocownikiem, przecież po tylu latach pracy każdy by tak postąpił aby mieć zabezpieczenie, bo tak naprawdę bez podpisania tej umowy zostałabym totalnie z niczym. Niemniej bardzo stresuje mnie ta sytuacja.
Dodatkowo mam mocne mdłości, w poprzedniej ciąży nie czułam się tak kiepsko
-
Dziewczyny, a jak robicie tą panoramę w synevo to ten kod -35% na to badanie obowiązuje? Bo widzę to na stronie i w sumie nie wiem, czy można te badanie wykonać z tym kodem.
-
J.ss wrote:Dziewczyny, a jak robicie tą panoramę w synevo to ten kod -35% na to badanie obowiązuje? Bo widzę to na stronie i w sumie nie wiem, czy można te badanie wykonać z tym kodem.
Tak tak obowiązuje, ja właśnie tylko czekam na wizytę czy wszystko git i jeżeli tak to będę kupować bo to prawie 800 zł zniżki -
J.ss wrote:Seangirl, idziemy łeb w łeb, też zaczęłam się starać od września 2025 i mam termin porodu na 05.05 🤭
Chochlik, jak plamienie i ból podbrzusza?
Wspaniale wieści z wizyt, gratuluję 🫶🏻
Na szczęcie się uspokoiło 😁 plamienia brak na dany moment
Choko, GórskaDziewczyna, amani_96, MarTyna lubią tę wiadomość
Ponad 2.5 roku starań 🤍
I ICSI:
❄️ 4AA, ❄️ 4BB, ❄️4CB
31.08 • transfer
__