Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Anusia u mnie w każdej ciąży było widać do 6t3d. Z córką 6t2d z synem bodajże 6t1d i teraz serduszko było 6t2d.
Hoope Twoja historia jest naprawdę przerażająca... Jak można napychac kieszenie kasa wyłudzoną od ciężarnych??? Masakra... Faktycznie lekarka to się do kryminału nadaje jak nic....
Ja dizs trafiłam do bardzo fajnej babeczki, zrobiła dokładny wywiad, zapowiada się nieźle. No i od razy dała mi numer do siebie co akurat mnie zdziwiło. Za wizytę zapłaciłam 170zł
Na wadze u mnie 1,2 kg do przodu - wcale się nie dziwię, bo ba mdłości najbardziej pomaga mi cały czas jedzenie czegoś
Macie już jakieś typy imion dla dzieci?Anusias lubi tę wiadomość
Jagna 15.04.2018 -
Wydaje mi się, że jeszcze nic nie przytyłam. Ale rzeczywiście czuję się napompowana, chyba hormonami. Dziś pierwszy raz haftowałam. Koszmar. Pół dnia byłam na jednej bułce, bo od mdłości nie byłam w stanie nic przełknąć.
MysiaMarysia, u nas wybrane imiona. Nie było to proste bo moje duże córki brały czynny udział w wybieraniu. Stanęło na Karolu i Marcelinie. A u Was? -
Dziewczyny,ale jaja i to drugi dzień z rzędu zasypiam z córka o 20. Właśnie się ocknelam światła pogasic, dobrze ze od jakiegoś czasu myje się zaraz po niej ))) w między czasie dopisała mi moja gin, że można espumisan na wzdęcia.. faktycznie pomaga bo wzięłam już po pracy. Kg na,razie tyle samo, rano brzuch prawie płaski, a w ciągu dnia przez te wzdęcia to jak 4 mc o jakbym ciążę miała w żołądku. A jem często i mało, bo przez to nawet nie mogę wiele.
Ehh taka dygresja, idę spać dalejdziewiec.zero lubi tę wiadomość
Lipiec 2015 - córeczka
Maj 2018 - córeczka
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
u nas Antoni też po dziadku ale mojego M mój dziadek był Jan Antoni. Mój też mówi że Leon zawodowiec odpada. ja tam kocham ten film więc mi by nie przeszkadzało. dla dziewczynki obstawilismy Zoske bo to jedyne imię które obojgu nam się podoba, córka z kolei stwierdziła że jak już ma być dziewczynka (wolałaby brata a najlepiej starszego) to niech się chociaż Nastka nazywa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2017, 07:39
Nadia 2008
* 7tc 2016
*10tc 2017
*15tc 2017
WOJTUŚ 2018
STAŚ 2019 -
Hej dawno do Was nie zaglądałam widzę, że sporo nowych mamusiek się pojawiło - gratuluję ja czuję się fatalnie ciągle praktycznie wymiotuję, na wadze -3kg ale to akurat plus jutro mam kontrolne usg w związku z krwiakiem który jest koło pęcherza płodowego a późnij wizyta u gina. Mam problem bo nie jestem w stanie przez te wymioty brać żadnych leków ani suplementów jak sobie z tym radzicie?
Hashimoto, niedoczynność, PCOS, problemy z immunologią
Cykl starań.... wolę nie liczyć
7 cykli CLO + pregnyl
2 cykle CLO + Gonal + pregnyl
-> Gonal + pregnyl
styczeń-luty hiperstymulacja
-
Katka. wrote:A u nas zastanawiamy się nad imionami dla dzieci Antosia, Melania, Matylda, Franek, Antek... ale debata nad imionami nadal trwa.
A jakoś nie mam weny żeby się już nad imionami zastanawiać, chyba zacznę jak będę znała płeć, wtedy wystarczą dwa imiona a nie cztery
-
Madzia_ wrote:Hej dawno do Was nie zaglądałam widzę, że sporo nowych mamusiek się pojawiło - gratuluję ja czuję się fatalnie ciągle praktycznie wymiotuję, na wadze -3kg ale to akurat plus jutro mam kontrolne usg w związku z krwiakiem który jest koło pęcherza płodowego a późnij wizyta u gina. Mam problem bo nie jestem w stanie przez te wymioty brać żadnych leków ani suplementów jak sobie z tym radzicie?
Madzia ja mam najmniejsze mdłości przed snem i wtedy łykam. Bo tak non stop wymioty i mdłości
-
Dzień dobry
Piękna jesień u nas w tym roku.
My nad imionami jeszcze nie myślimy. Jak będzie chłopak to tata wybiera, ja tylko przyklepię. Jak dziewczynka to ja z córkami. Niewykluczone, że Rozalia.
Drugi dzień z rzędu nie mam mdłości, może gdzieś tam lekkie pod koniec dnia. Czyżby to już koniec? Byłoby cudowniemalwka08 lubi tę wiadomość
❤ Bartuś już z nami 15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka