Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień doberek.
Od czego tu zacząć.
Jesteśmy i my, stan liczebny bez zmian.
Jaś, Julia, dwa koty, prawie 40 lat 🫣
Codzienność jest przeładowana, praca, szkoła Janka, przedszkole Julii, zajęcia dodatkowe, moje wyjazdy-jakbym była na rozpędzonej karuzeli.
Akurat trochę wolnego, bo kilka problemów ze zdrowiem, miałam operację tydzień temu i jeszcze mam tydzień zwolnienia lekarskiego. Najdłuższe wolne od nie pamiętam kiedy 🫣
Fajnie, że jeszcze komuś się przypomni i odkurza nasz wątek 😌 fajnie że tu byłyśmy, to był dobry czas i mega wsparcie 😊
Katy, kattalinna lubią tę wiadomość
-
Ja sobie właśnie pomyślałam o Hoope, ciekawe co tam u niej 🙊 Może jest już babcią 🤣
A tak serio to bez Waszego wsparcia moje początki macierzyństwa byłyby dużo cięższe ,a dopiero teraz po latach widzę jaka byłam wtedy nie gotowa na to wszystko 🙈
K - 08.04.2018 2520g 49cm (36+5tc)
K- 26.02.2020 3060g 51cm (39+2tc) -
Hehe ja też czasem myślę o Hope. Z tego co pamiętam to po Bartku jeszcze w ciąży była?
Katy, początki macierzyństwa dla wszystkich są hardcorowe, ale fakt, że Ty miałaś wybitnie. Powiem Ci, że ja bym nie ogarnęła tak życia jak Ty 🙂 i jeszcze maluchy rok po roku na dokładkę! -
Tak, chyba w 2021 urodziła 🙊
Pamiętny termin na 1.05 🤣 a tu psikus 🙈 No w sumie to prawie 2 lata jest między chłopakami,ale to i tak bardzo mała różnica wieku i Kamil był mega zazdrosny na początku 🙊
A jak tam Twoje dzieciaczki?
K - 08.04.2018 2520g 49cm (36+5tc)
K- 26.02.2020 3060g 51cm (39+2tc) -