Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majowe mamy 2018
Odpowiedz

Majowe mamy 2018

Oceń ten wątek:
  • Wowka Autorytet

Wysłany: 1 lutego, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień doberek.
    Od czego tu zacząć.
    Jesteśmy i my, stan liczebny bez zmian.
    Jaś, Julia, dwa koty, prawie 40 lat 🫣

Codzienność jest przeładowana, praca, szkoła Janka, przedszkole Julii, zajęcia dodatkowe, moje wyjazdy-jakbym była na rozpędzonej karuzeli.

Akurat trochę wolnego, bo kilka problemów ze zdrowiem, miałam operację tydzień temu i jeszcze mam tydzień zwolnienia lekarskiego. Najdłuższe wolne od nie pamiętam kiedy 🫣

Fajnie, że jeszcze komuś się przypomni i odkurza nasz wątek 😌 fajnie że tu byłyśmy, to był dobry czas i mega wsparcie 😊

Katy, kattalinna lubią tę wiadomość

Julia ❤
    3ffafe9500.png
    Jano ❤
    c2513a0522.png
  • Katy Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sobie właśnie pomyślałam o Hoope, ciekawe co tam u niej 🙊 Może jest już babcią 🤣

A tak serio to bez Waszego wsparcia moje początki macierzyństwa byłyby dużo cięższe ,a dopiero teraz po latach widzę jaka byłam wtedy nie gotowa na to wszystko 🙈

K - 08.04.2018 2520g 49cm (36+5tc)

K- 26.02.2020 3060g 51cm (39+2tc)
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe ja też czasem myślę o Hope. Z tego co pamiętam to po Bartku jeszcze w ciąży była?

Katy, początki macierzyństwa dla wszystkich są hardcorowe, ale fakt, że Ty miałaś wybitnie. Powiem Ci, że ja bym nie ogarnęła tak życia jak Ty 🙂 i jeszcze maluchy rok po roku na dokładkę!

age.png
  • Katy Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, chyba w 2021 urodziła 🙊

Pamiętny termin na 1.05 🤣 a tu psikus 🙈 No w sumie to prawie 2 lata jest między chłopakami,ale to i tak bardzo mała różnica wieku i Kamil był mega zazdrosny na początku 🙊

A jak tam Twoje dzieciaczki? :D

K - 08.04.2018 2520g 49cm (36+5tc)

K- 26.02.2020 3060g 51cm (39+2tc)
‹‹ 2959 2960 2961 2962 2963
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Jakie witaminy warto suplementować w ciąży?

Ciąża to okres, w którym organizm kobiety potrzebuje zwiększonej ilości składników odżywczych. Właściwa suplementacja witamin wspiera rozwój dziecka i chroni zdrowie przyszłej mamy. Zanim jednak sięgniemy po jakiekolwiek preparaty, konieczna jest konsultacja z lekarzem prowadzącym ciążę, który dobierze suplementację dostosowaną do indywidualnych potrzeb.

CZYTAJ WIĘCEJ