Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majowe mamy 2018
Odpowiedz

Majowe mamy 2018

Oceń ten wątek:
  • Wowka Autorytet

Wysłany: 1 lutego, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień doberek.
    Od czego tu zacząć.
    Jesteśmy i my, stan liczebny bez zmian.
    Jaś, Julia, dwa koty, prawie 40 lat 🫣

Codzienność jest przeładowana, praca, szkoła Janka, przedszkole Julii, zajęcia dodatkowe, moje wyjazdy-jakbym była na rozpędzonej karuzeli.

Akurat trochę wolnego, bo kilka problemów ze zdrowiem, miałam operację tydzień temu i jeszcze mam tydzień zwolnienia lekarskiego. Najdłuższe wolne od nie pamiętam kiedy 🫣

Fajnie, że jeszcze komuś się przypomni i odkurza nasz wątek 😌 fajnie że tu byłyśmy, to był dobry czas i mega wsparcie 😊

Katy, kattalinna lubią tę wiadomość

Julia ❤
    3ffafe9500.png
    Jano ❤
    c2513a0522.png
  • Katy Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sobie właśnie pomyślałam o Hoope, ciekawe co tam u niej 🙊 Może jest już babcią 🤣

A tak serio to bez Waszego wsparcia moje początki macierzyństwa byłyby dużo cięższe ,a dopiero teraz po latach widzę jaka byłam wtedy nie gotowa na to wszystko 🙈

K - 08.04.2018 2520g 49cm (36+5tc)

K- 26.02.2020 3060g 51cm (39+2tc)
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe ja też czasem myślę o Hope. Z tego co pamiętam to po Bartku jeszcze w ciąży była?

Katy, początki macierzyństwa dla wszystkich są hardcorowe, ale fakt, że Ty miałaś wybitnie. Powiem Ci, że ja bym nie ogarnęła tak życia jak Ty 🙂 i jeszcze maluchy rok po roku na dokładkę!

age.png
  • Katy Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, chyba w 2021 urodziła 🙊

Pamiętny termin na 1.05 🤣 a tu psikus 🙈 No w sumie to prawie 2 lata jest między chłopakami,ale to i tak bardzo mała różnica wieku i Kamil był mega zazdrosny na początku 🙊

A jak tam Twoje dzieciaczki? :D

K - 08.04.2018 2520g 49cm (36+5tc)

K- 26.02.2020 3060g 51cm (39+2tc)
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 25 lipca, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Faktycznie prawie dwa lata. Teraz to się wydaje tak dużo 😂 mój zestaw noworodek + prawie siedmiolatka to było bardzo wygodne. Ale zazdrość i tak jest, tylko inaczej się manifestuje niż u malucha 😉

Ja teraz z 19 miesięcznym przeżywam dejavu - ten sam poziom szaleństwa co siostra. A miał być taki spokojny 😂 w sierpniu idzie do żłobka, ciekawe kiedy pierwsze skargi się zaczną. U młodej drugiego dnia przedszkola miałam "pogadankę" od nauczycielki 😉

age.png
‹‹ 2959 2960 2961 2962 2963
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ