Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
kattalinna wrote:Dziś byłam na wizycie, szacowana waga w terminie porodu to 3600g, dziś było 2800g. Ciekawe jak będzie w praktyce 🙂
Już niedługo obie się dowiemy. Ja będę miała we wtorek "chwilę prawdy" bo okaże się czy Młody ciągle rośnie tak zastraszająco i czy wywołujemy, czy czekamy aż sam się zdecyduje wyjść. Od kilku dni ciąża mi aż tak bardzo nie przeszkadza bo mam brzuch "podciągnięty" na tejpy, nawet plecy nie bolą, za to ludzie reagują na mnie, jakbym już szła do porodu (bo brzuch mam ogromny), dzis w sklepie Pani się rzuciła pomagać mi wykładać towar na taśmę. 😅 -
kattalinna wrote:Fermina, jak sytuacja u Ciebie?
Nie jest najgorzej. Na wizycie 37+1 Mały ważył 3600 i mój lekarz zdecydował, że do 3 stycznia poczekamy i zobaczymy jak się sytuacja kształtuje więc przynajmniej mam spokojne święta. Gorzej z moim samopoczuciem bo mam takie huśtawki nastrojów, że rozważam odizolowanie się od rodziny na te dwa tygodnie. Zupełnie inna ta ciąża niż poprzednie.
A jak Ty się czujesz w tej końcówce?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia, 09:06
-