Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejka. Nas dopadła koronną zaraza . Szymka pani zachorowała i pewnie on to przyniósł do domu ,w sumie to przechodzimy jak zwykła grypę ,gdyby nie kwarantanna Szymka i to że kompletnie nie mam węchu pewnie byśmy nawet nie wiedzieli że to to. Już powoli wracamy do życia . Szymon wraca do szkoły po niedzieli, mam nadzieję,bo te dwa tygodnie zdalnej nauki w zupełności mi wystarcza. Oby nas nie zamknęli znowu
-
Cześć dziewczyny, mnie na pewnie czas wywaliło z forum i nie mogłam się zalogować. Edwarda mój fryzjer polecał kosmetyki do włosów kręconych z kemon. Ale sama narazie nie próbowałam. Jejku teraz tak patrze ze Kacperek prawie już dwa lata ma...Ja już nie nadazam🙈
-
Edwarda, moge polecić Ci kanały na yt "zakręcovnia" i "curlymadeline" (tu nie jestem pewna pisowni), naprawdę można się sporo dowiedzieć Bo jeśli chodzi o konkretne odżywki to wiadomo, że każdemu się co innego sprawdzi, ale ogólnie Anwen, onlybio, dr. Sante mają bardzo dobre kosmetyki No i taki hit wśród kreconowlosych to aktywator skrętu Cantu, to taka jakby odżywka bez spłukiwania, można w Rossmannie kupić
-
Ja jestem mamą dwóch kochanych dziewczynek. Półtorej roku temu urodziłam Łucję ❤️ Daria zasuwa do przedszkola, jest moją małą księżniczką. Natomiast Łucja to jej istne przeciwieństwo - łobuz i szogun jakich mało 😅, na razie do odwołania siedzę z nią w domu. I tak nam leci dzień za dniem.
A co u Was?Wowka lubi tę wiadomość
-
Świetnie, gratuluję kolejnej pociechy 🥰 dziewczęcy duet, dwie pary kucyków, fajnie 😁
U mnie też dwójka, do Jasia dołączyła Julia. Chyba o tym jeszcze tu pisałam 😁 I jest zupełnie odwrotnie niż u Was- on zawsze był postrzelony, a ona to oaza spokoju. Niebawem skończy trzy lata, więc od września obydwoje będą chodzić do jednego przedszkola. Ja wróciłam do pracy po macierzyńskim, ale mogę na HO, więc jakoś to kleję z dziećmi, przedszkolem i infekcjami i tak leci czas jak szalony 😉
Skojarzyłam że zaszłam w ciążę z Janem 6 lat temu... Gdzie to zleciało, doprawdy nie wiem.
Fajny czas ciążowy i niemowlęcy tu był 😊
Ciekawe co u reszty.Katy lubi tę wiadomość
-
Hejka Mnie też naszło na wejście na forum bo jakos w tym czasie dowiedziałam się o pierwszej ciąży 🙊
Wariancja gratulacje drugiej córeczki
Wowka, ale nam rosną te dzieciaki, ucałuj ich koniecznie ode mnie 😘
Kamil od września idzie do grupy starszaków, Kacper zaczyna przedszkole, ja wybieram się do pracy więc robi się poważnie 🙈
Dają mi chłopaki w kość czasem, biją się okropnie, ale też czasem pięknie bawią
Kacpra odstawiłam od piersi dopiero teraz w lipcu, także większy cycus z niego był niz z Kamila nawet 😂 ale przyznaje, że poczułam ulgę jak w końcu przestalam karmić, ileż można 🙈
Pozdrawiam dziewczyny, fajnie by było jakby jeszcze ktoś się odezwał :p -
Witam się i ja! Weszłam całkiem przypadkiem. Cieszę się ze we właściwym czasie!
Gratulację drugich dzieci!
U mnie takie zawiłości że już 3 lata staramy się o drugie i nic(długo by opowiadać). Przymierzamy się nawet do in vitro, tak sprawy zaszły już daleko.A1298C hetero / C677T hetero /
Cukrzyca typu1/Hashimoto
2011 🖤 26tc
2016 🖤13tc
2018 ♥️👣
AMH 3.04(2023) AMH 4,08 (2024)
IVF 12.2023
Punkcja = 14 pęcherzyków
6 🥚 zostały 2
12.2023
1ET 3.1.2 ✓
7dpt beta HCG < 2.30 mIU/ml
9dpt beta HCG < 2.30 mIU/ml😓
2.2024
2FET 4.2.2 ❄️
6dpt beta 0,00😓😓
10dpt beta 0,00😓😓 -
Cześć dziewczyny🙂 z racji tego ,ze jest tu bardzo dużo mam ,przyszłych mam , chciałabym Wam przedstawić ofertę dodatkowego zarobku ,która być może Was zainteresuje .
Od półtora roku działam w branży marketingowej z fajnym zyskiem ,prowadzę prywatną grupę informacyjna gdzie możecie sobie dołączyć poprzez link poniżej 🙂
https://bit.ly/Magdalena-Markowska-praca-zdalna
Dodatkowo jeśli ta oferta Was nie zainteresuje działam również w Livegood ,mega mlm gdzie zarabia każdy ! bez jakiejkolwiek sprzedaży 🙂
Poniżej przesyłam również dostęp do stronki 🙂
Więcej informacji na stronie ⬇️
♾️ https://magdalenamarkowska.my.canva.site/livegood
Serdecznie Was pozdrawiam 🙂😉🥰 -
O raju, zaglądam tu raz na rok i widzę, że przegapiłam nowe wpisy 😉
Nie wiem zupełnie gdzie ten czas ucieka. Nasze wątkowe dzieci to już starszaki, młodsze rodzeństwo, które rodziło się przed chwilą teraz już biega do przedszkola. Czasem tęsknię do tych momentów, gdy mała bulwa po prostu bawiła się na podłodze. I tak nic nie mówiła 😉
U nas skład osobowy bez zmian. Ania to rasowy przedszkolak, do tego w wersji dziewczęcej: róż, brokat, słowotok i fochy 😉
Magda33 lubi tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny! Zajrzałam bo wróciłam na forum, staramy się o 3 malucha. Mi już niedługo stuknie 40 więc czas goni Moja dwójka jest tak temperamentna, że ludzie jak ich widzą, to mówią, że dobrze, że nie mają swoich Natomiast ja najwyraźniej jestem szalona, że chcę się znowu pchać w pieluchy, Adam dość długo się bał, ale w końcu dał się przekonać. Ogromny mam sentyment do tego wątku, nawet po tylu latach. Zdrówka dla Was wszystkich!
wariancja, kattalinna lubią tę wiadomość