Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej
Katy jak napisałaś, że masz "boczki" chociaż nie wiem gdzie to od razu pomyślałam jak Jangwa, że to dziewczynka :-*
Kurcze ten piasek to super pomysł. Dzisiaj robię Leosiowi... tylko od razu wyciągnę odkurzacz hehe
Kamcia jaka piękna waga Małgosi :-*
A ja właśnie Ci wysłałam wiadomość czy doszła już przesyłka hehe :-* bardzo się cieszę, że na żywo też się podoba
Fermina jaka cudna piłeczka !!!!
Jeny to chyba na mnie czas...akurat mam płodne
kamciaelcia, Fermina, Katy, kattalinna lubią tę wiadomość
W końcu się udało...
-
sela
Patryczek wyprzytulał myszunię
i tak sobie myślę że moze system sie pomylił z ta waga Małgosi i zamiast 2500 wpisał 3500?
ale przypominam-mąż urodził sie z waga 5kg i 62 cmWiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2019, 11:11
Sela lubi tę wiadomość
-
w sumie i lekarz był w szoku
dzis co chwile mierze cukier-i jest OK
nie wiem co myslec, nieźle wystrzeliła
najciekwasze jak juz bedzie realnie?
no i ta waga Małgosi tłumaczy dlaczego jestem ze swoja waga na plusieto ona tyje a nie matka z obżarstwa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2019, 11:45
-
nick nieaktualnyHejo, widze aktualizacje brzuszków❤
Feva pocieszylas, wielkością. Myslalam ze moj brzuch byl najwiekszy na swiecie.
Katy chyba mam.wiekszy bez ciąży😜
A propo tak mnie w pracy wkurzaja, że ja przez te nerwy w zyciu w ciąże nie zajde...staram sie nie przejmować, ale od godziny mam wkurwa i palpitacje serca😠😜
Piasek świetny pomysł! Olej i mąką tak? Nie mam motywacji żeby to ssprzątać, ale może w basen mu to w sypie🤔
A wiecie ogólnie do kiedy można ciągnąć karmienie i przerwe na to w pracy?🙏 -
nick nieaktualnyDajcie sprawdzony sposób na zgage bo już nie daję rady. Mam kilka razy dziennie, dzień w dzień, rano, wieczór, nawet w nocy jak się obudzę, po wszystkim i po niczym. Ratuję się tabletką w ostateczności, ale nie chce nadużywać.
Nynka, współczuję stresu, nie wiem co poradzić, wiem, że ciężko się nie przejmować. -
Majowa, u mnie tylko migdały, kilka razy dziennie, odganialy zgagę na 2-3 godziny i to było błogosławieństwo, bo myślałam, że umrę, tak mnie męczyła.
Sela, dawaj, dawaj, korzystaj z płodnych. 😁 Mysia wspaniała! 😍
Nynka, a to brzuch sprzed tygodnia, ciekawa jestem jaki będzie za trzy.. Problemow w pracy współczuję Ci ogromnie.
Przed chwilą wymiotowalam i Julo, kochany, przyszedł, i glaskal mnie po kolanie z tekstem: "Mama, ała".Katy, kattalinna, J.S, Wowka, Sela lubią tę wiadomość
-
My z piotrusiem u pedagoga na testach
W poniedzialek już powinnam poznać wnioski bo mamy nasza logopede (I ona byla w czwartek na obserwacji Piotra w przedszkolu)
Ale już wiem (dzieki wychowawczyni z przedszkola)ze bedzie z piotrusiem pracowal rehabilitant (domyslam się ze w ramach integracji SI)
fajnie to rusza
Tylko szkoda że nie rok temu (przyjecie do klubiku i wczesne wspomaganie)
Mąż wczoraj powiedzial że on chyba też byl taki jak Piotruś ale ponad 30 lat temu na wsi inaczej do tego się podchodzilo i trudniej bylo zorganizować dziecku pomoc
W ramach rozluznienia naszego domowego napiecia dziś wybierzemy się na salę zabaw
Robota nie ucieknie
Balagan nie ucieknie
A nasz wspolny czas bardzo ucieka i jest zbyt cenny na duperele -
A u nas od srody biegunka. Dzisiaj ma apetyt, je, z piciem problemu tez nie ma. Jesr troche oslabiona, ale kupy cakt czas plynne.. Ile to cholerstwo bedzid trzynax6? Pije elektrolity, probiotyk dzisiaj dalam jagody. Cos jeszcze polecacie?
-
Dziekujemy wariancja 😘
Nie mialam zamiaru ukrywac ciazy, a jakos na zdjeciu nie widac 😂
Wszystko poszło ok oprocz tego, ze 2h przed slubem moja chrzestna zadzwoniła, ze jej nie bedzie...No i Kamil nie chcial spac, padł przed chwila po 13h bez snu xd
Jeszcze do mnie nie dociera, ze jestem zona 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2019, 19:08
jangwa_maua, Wowka, kattalinna, MajowaMamusia, Mała Matylda lubią tę wiadomość