Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa mam szanse na poród 02.02.2020 fajna data, ale to niedziela, więc przy planowanej cc nie wchodzi w grę, a wszystko na to wskazuję, że jednak będzie druga cesarka.
Duplo w biedrze, jak ktoś planuje kupić, właśnie zakupiłam pociąg, czeka na Mikołaja -
To jeszcze ja! Katy wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia!!!!
Nynka z tym niby karmieniem to chyba można ciągnąć ile się da. Bynajmniej ja już nie karmie odkąd Leo skończył rok, ale pisma nie mam zamiaru wycofać do maja, no może dłużej hehe.
Fermina kciuki! Daj znać!Fermina, Katy lubią tę wiadomość
W końcu się udało...
-
Dzięki za kciuki. Lekarka dała mi jeszcze skierowanie na Western Blota, żeby wyjluczyc/potwierdzić zakażenie. W Gdyni lab był do 18.00, więc od razu podjechałam i wyniki w piatek. Kochana lekarka bo, mimo że na NFZ, mam jej wysłać wynik smsem a ona potem zadzwoni. Ogólnie mówiła, że raczej miałabym nasilone objawy i ten igM byłby wyższy, gdyby było coś na rzeczy, więc mam nadzieję, że się okaże, że to był zwyczajny, niewinny, kleszcz. 😉 Pytałam się jeszcze o ewentualny wpływ na dziecko, powiedziała że do tej pory potwierdzono na świecie 4 przypadki występowania wad u kobiet z objawami w ciąży i brakiem antybiotykoterapii.
Padam na twarz, od 9 jeżdżę po świecie, bylam w domu tylko na prysznic i heja do Gina, pewnie stąd wyjdę po 20.
Kamcia, obejrzę potem, bo nie chce całej poczekalni dać słuchać.
Majowa, mamy ten pociąg, jest super! Najwięcej radości daje Julkowi "miau kici" i dziewczynka, która namiętnie caluje. -
Super sie chlopaki bawia :p
Ja szczerze mowiac liczę na to, ze w tej ciazy urodze w terminie albo nawet po zeby blizej wiosny bylo xd
Kciuki Fermina
Ja jutro mam wizyte o 8.40, mam nadzieje, ze do tego czasu mąż zdazy wrocic z pracy zebym nie musiala z Kamilem jechac..Fermina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Katy wrote:Dziekuje 😘😘 chyba nie mialo byc gniewem? :p
Powiem Wam, ze ani przez chwile nie mialam watpliwosci co do mojego wybranka, a jak wróciliśmy po imprezie do domu to mąż (juz mialam napisac narzeczony 😂) mi takie piękne slowa mowil, ze az obydwoje plakalismy..Mam nadzieje, ze nasze malzenstwo bedzie udane, w sumie pomimo krótkiego stazu juz sporo razem przeszlismy i obeszło sie bez klotni xd
Katy, miało być gniewem, miało 😊 chodzi o to, żeby nie kończyć dnia w skłóceniu, gniewać się ale zanim dzień się skończy to się pogodzić 🙂
Pięknie zaczęliście to małżeństwo, takie wspomnienia są na wagę złota! Oby więcej takich 🙂Katy lubi tę wiadomość
-
Katy tak właśnie miało być gniewem, tak jak Kattalina pisze 😁 chociaż życzę żebyście się w ogóle nie gniewski ja z moim to się właśnie czasem "gniewamy" tak, to zawsze mój tata mi tak mówi ☺️ Kamcia ale u Was wesoło, dwóch śmieszków kochanych 😍
-
nick nieaktualny
-
kamciaelcia wrote:nynka
tez bym ciagneła kp
Nynka, u mnie dziewczyny chyba do 3 roku pracowały po 7 godzin jako kp.