Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Kiełbasa się znalazla🤣
Znajoma zadzwoniła czy przypadkiem nie robimy ogniska (trochę tych gałęzi bylo)
Zrobiła zakupy, bo ja nawet do sklepów nie wchodzę
Ja jej mówiłam że do sklepu w ogóle nie weszłam od piątkuWiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2020, 07:04
Ewciaa83, pawojoszka, Wowka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja wykluczam tylko C 😁 Cała reszta się zgadza 😀
Nynka, trzymam kciuki za realizację punktu B 😉 Ty trzymaj, żebym nie zrealizowała całego A 😂
Kamcia, gruba impreza 😉
U nas też udane ognisko, przyszli sąsiedzi i posiedzieliśmy sobie. Kiełbasa była, ale chodził za mną ten smak 😃 dałam teraz kolację i mam nadzieję, że padnie jak kawka po całym dniu na dworzu 😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2020, 20:03
Nynka lubi tę wiadomość
-
Cieszę się, że Wam też się spodobał test 🤣 ja mam nadzieję, że nie A, niestety C wykluczone, B jeszcze bardziej nie. O dziwo rozwodu jeszcze nie planuję ale to okno... 😅 Póki co 4 dni bez wychodzenia. Dziś na pół minuty zeszłam przed blok wydać przesyłkę znajomemu. Gdyby nie Bożenka to ta kwarantanna byłaby cudnym czasem 😉
Katy, Ewciaa83 lubią tę wiadomość
-
Ja raczej tylko A chociaz mam na plusie jeszcze 10kg po ciazy 😂
Alkoholu nie pije, w ciazy nie bede na pewno, rozwodu nie bedzie bo jeszcze ze soba wytrzymujemy 😂,dzieci az tak nie daja popalic zeby wyladowaly w oknie zycia xd
Ja bylam dzisiaj jakies 10min na drodze przed domem, jutro mamy wizyte patronazowa z Kacperkiem wiec chcac nie chcac musze wyjsc z domu :pWiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2020, 21:23
pawojoszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaty, jaka wizyta, daj spokój i nigdzie nie idzcie, przychodnie i tak z tego co wiem przyjmują tylko chorych po wcześniejszej konsultacji telefonicznej.
My się nigdzie nie wybieramy, jak pójdziemy na pierwsza wizytę za 1-2 miesiące albo i więcej to nic się nie stanie.
Jak słyszę co ludzie robią to przestaje wierzyć że ten wirus prędko minie. Odwiedziny, fryzjer itp 😵 ludzie mają za nic wszelkie prośby, groźby.
Nie wiem ile waze bo mi się waga zepsuła, ale szczerze mówiąc to ostatnia rzecz która mnie martwi.
Wysłali moją przesyłkę z gemini i myślę jak tu ją rozpakować? Chyba 10 razy umyje ręce zanim wyciągnę mleko z paczki. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa uważam, że osoby które nie stosują sie do zaleceń powinni być od razu karani mandatem i to nie małym...
Mój dziś wstał 5:30 jestem zwłokami....
Powiem Wam że lubie moją teściową...ale jak slysze jej narzucanie co mam robić z dzieckiem to mam ochote jej walnąć...