Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLili pije na raz 90-120 ml, ale często je na raty to wtedy np w ciągu godziny wypije więcej,ale ona miała na starcie 3650g. Jak miała 3 tyg wazyła 4kg, Zuzia na początku lipca wazyła 4215g, ale ona była zabidzona w porównaniu do siostry.
Nocka taka sobie, Mała wstała raz, Zuzia dwa razy😕 żeby miesięczne dziecko spało lepiej niz prawie 2-latek🙈 -
Ja moja prawie dwulatka planuje w najbliższym czasie przenieść na łóżko bo ciągle śpi w łóżeczku. Zobaczymy co to będzie że spaniem w tedy ,no i pójdzie spać do dzieciaków bo na razie u nas śpi. Czekam na piętrowe łóżko dla chłopaków żeby jej miejsce zrobić. A chłopaki to tak się kochają że w nocy, Patryk przeważnie,wędruje do Szymka i razem ich rano znajduję.
Berbecia lubi tę wiadomość
-
Małgosia też niemała się ur bo 3590
Ale od poczatku je mało
Przy chorobie teraz bylo i po 50ml na porcję...
Ale szału nie ma -jak to określiła niedawno pielegniarka środowiskowa
Zobaczymy czy będzie jak Emilka czy Patryk
Na pewno Małgosia nie jest zarta jak Piotrunio -
Ja tam spie kiedy tylko moge, ostatnio malo ale jak tylko sie da to sie klade.
Zosia ladnie spala przez pierwsze 3 tygodnie tzn maksymalnie 4 godz ale zaraz po mleczku szla spac dalej, teraz pare dni jest glodomor caly czas ale mam nadzieje ze to przejdzie.
Wojtus chodzi spac kolo 22 ale za to ciagiem przesypia do 9 zawsze plus 2 lub 3 godz w dzien za co jestem mu niezmiernie wdzieczna 😁😁
Zamienilismy domy na troche wiekszy niz mamy teraz I na dniach bedziemy sie przeprowadzac I Wojtus bedzie juz spal samodzielnie, no usypiamy go jeszcze wspolnie ale potem juz spi sam I jak sie budzi nie ma problemu, siedzi I se gada. -
Kacperek słodziak, jakoś wygląda na starszego już 😍
Ja też uwielbiam kawę, ale równie uwielbiam spać w dzień 😀
Pamiętam że jak chodziłam do szkoły, to po powrocie i obiedzie lubiłam pół godziny drzemki i dopiero reszta dnia 😁
Jem dziś już drugie jabłko. O ludzie, chyba nigdy mi tak jabłka nie smakowały 🤤
Kamcia, już kiedyś pokazywałaś łóżka chłopaków. Pokażesz jeszcze raz? My też się przymierzamy już do większego, tylko nie wiem czy 160cm czy już normalnie 200cm? 🤔Katy lubi tę wiadomość
-
Wowka
Aktualnie Patrys śpi więc posilkuje się zdjeciami z tel
Mamy 160 bo takie i tak długo posluzy, zmieściły się w tym ukladzie, nastepne za x lat będzie pietrowe
Patryk ma barierke jak na zdjeciu A Piotruś na połowie
I chciałam bez szuflady
Ale
Pod łóżkami chlopakow są w sumie 4 wielkie plastikowe pojemniki i w nich mam nasza pościel czy zabawkiWiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2020, 07:04
Wowka lubi tę wiadomość
-
Nie wiem co się dzieje ostatnio moja Mała w nocy krzyczy rzuca się po luszku cumla wyrzuca to trwa tak z 5 minut potem bierze smoczek i idzie spać. Tak jest kilka razy.
W dzień natomiast jest wszystko na nie płacz krzyki piski obyle co. Ostatnio miałam histerie 40min bo ja do domu wzięłam z pola.
To jest ten bunt?
Ja śpię w dzień, ale dlatego że po nocach mnie brzuch boli i budzę się trylion razy.
A do tego jestem taka bez sił, bez werwy. -
Właśnie siedzę obzarta ciepłymi babeczkami, coś czuję że ta kwarantanna odbije się na mojej wadze .
Mój mówi że jutro od rana ma być w pracy i będzie wpuszczał po3 osoby do biedronki reszta ma czekać na zewnątrz. To się wrócą czasy komuny i kolejek pod sklepami ,dobrze że ja stać nie muszę bo mój zakupy zrobi