Majowe mamy 2024
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej u mnie sytuacja nie pewna, po ostatnim USG serce nadal wolno bije nawet ciężko było go uchwycić i zmierzyć. Dodatko wychodzi tydzień opóźnienia, co wydaje mi się dziwne bo dokładnie wiem kiedy miałam owulkę. Męczą mnie od wczoraj dość konkretne mdłości i osłabienie. Muszę ciągle być najedzona żeby w miarę dobrze się czuć.3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
Sylvka wrote:Hej u mnie sytuacja nie pewna, po ostatnim USG serce nadal wolno bije nawet ciężko było go uchwycić i zmierzyć. Dodatko wychodzi tydzień opóźnienia, co wydaje mi się dziwne bo dokładnie wiem kiedy miałam owulkę. Męczą mnie od wczoraj dość konkretne mdłości i osłabienie. Muszę ciągle być najedzona żeby w miarę dobrze się czuć.
A który masz tydzień?? Może faktycznie owulacja się przesunęła i przez to serduszko nie do uchwycenia. Będzie dobrze 😊 -
Sylvka wrote:Hej u mnie sytuacja nie pewna, po ostatnim USG serce nadal wolno bije nawet ciężko było go uchwycić i zmierzyć. Dodatko wychodzi tydzień opóźnienia, co wydaje mi się dziwne bo dokładnie wiem kiedy miałam owulkę. Męczą mnie od wczoraj dość konkretne mdłości i osłabienie. Muszę ciągle być najedzona żeby w miarę dobrze się czuć.
Kurcze ja znów mam taki zjazd energetyczny... Najchętniej to bym poszła spaćSynek ❤️ 05.2024
Synek ❤️ 06.2022 -
Sylvka wrote:Hej u mnie sytuacja nie pewna, po ostatnim USG serce nadal wolno bije nawet ciężko było go uchwycić i zmierzyć. Dodatko wychodzi tydzień opóźnienia, co wydaje mi się dziwne bo dokładnie wiem kiedy miałam owulkę. Męczą mnie od wczoraj dość konkretne mdłości i osłabienie. Muszę ciągle być najedzona żeby w miarę dobrze się czuć.Basia - wrzesień 2018
Gosia - maj 2024 -
NikaR wrote:mnie senność póki co odpuściła, ale powrócił ból głowy 😐 byłam na kontrolnej becie, ale wynik dopiero jutro 😟
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2023, 13:13
Synek ❤️ 05.2024
Synek ❤️ 06.2022 -
KiNiAW wrote:O kurcze to musisz wytrzymać ja robiłam w takim laboratorium co miałam wyniki już po południu i powtarzałam w tym samym
no nic, cierpliwość jest cnotą, a w obliczu nadchodzącego Szkraba, ćwiczenie cierpliwości może się przydać 🤣🤣🤣 -
Cześć! ileś wiadomości wstecz było pytanie o poród 😅
U mnie wszystkie SN pierwszy syn kilka godzin pierwszych objawów i pół godz partych, drugi 5min na porodówce 2razy prate i wyskoczył ledwo zdążyliśmy do szpitala (podróż ok 25min),🤭 a z 3cim to już w ogóle meksyk bo wszędzie dookoła zrobili lub za kilka dni miał być każdy szpital w okolicy covidowy a podróż dłużej jak 20min nie wchodziła w grę, więc jechaliśmy 7min do miejskiego i w niecałe 10min mały wyskoczył 🤣
Zamawiam podobnie szybki poród SN 😉
Poradzicie coś na mdłości oprócz imbiru i mięty 🥺 popołudniem do wieczora ledwo żyje..... -
Patrycja_Pata wrote:Cześć! ileś wiadomości wstecz było pytanie o poród 😅
U mnie wszystkie SN pierwszy syn kilka godzin pierwszych objawów i pół godz partych, drugi 5min na porodówce 2razy prate i wyskoczył ledwo zdążyliśmy do szpitala (podróż ok 25min),🤭 a z 3cim to już w ogóle meksyk bo wszędzie dookoła zrobili lub za kilka dni miał być każdy szpital w okolicy covidowy a podróż dłużej jak 20min nie wchodziła w grę, więc jechaliśmy 7min do miejskiego i w niecałe 10min mały wyskoczył 🤣
Poradzicie coś na mdłości oprócz imbiru i mięty 🥺 popołudniem do wieczora ledwo żyje.....
Kurcze ja dwójkę rodziłam naturalnie ale Tobie to zazdroszczę że tak szybko córka ponad 20h zaś syn 5h podana oksytocyna z tym że jak rano pojechałam córkę odwieź do szkoły to poszłam jeszcze na zakupy i się okazało że już miałam 6xm rozwarcia ale jak mam porównać to wolałabym drugi raz córkę urodzić 😂Patrycja_Pata lubi tę wiadomość
-
Patrycja_Pata wrote:Cześć! ileś wiadomości wstecz było pytanie o poród 😅
Poradzicie coś na mdłości oprócz imbiru i mięty 🥺 popołudniem do wieczora ledwo żyje.....
Wow, ale zazdroszczę ja do szpitala przyjechałam z 5cm rozwarciem a poród trwał prawie 12h
No marzy mi się taki ekspresowy ;p Ale nasz bobas też był bardzo duży, nikt się nie spodziewał takiej wagi
Dziewczyny jeśli chodzi o mdłości to koleżanka poleciła mi krople "anaketon" i to było moje wybawienie w 4 tyg. dzięki nim przetrwałam wesele, a jak wiecie tam różne zapachy z każdej strony...Synek ❤️ 05.2024
Synek ❤️ 06.2022