Majowe mamy 2024
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja już po badaniach połówkowych. 337g zdrowej dziewczynki! 😍
legusta, Gośka29, Patrycja_Pata, KiNiAW, Olix, Sara10, Bożena, Izulek21, Ilciak33, hypatia92, Agatekk, Kadża, Aguśka, Madden, PorannaPanna lubią tę wiadomość
Basia - wrzesień 2018
Gosia - maj 2024 -
hypatia92 wrote:Gośka, u jakiego sprzedającego kupiłaś?
Podasz nazwę albo link? Chętnie pooglądam. Ja na razie nic nie kupuję z ubranek, ale po nowym roku i po połówkowych zamierzam na spokojnie do tego usiąść. Nie chcę wpaść w jakiś szał zakupowy, no ale zobaczymy, co z tego wyjdzie xd Na razie spisuję listy, inspiracje i konkretne polecajki, także dziękuję Wam za wszelkie posty w tym temacie.
Miłego dnia!
Ja właśnie też nie chcę wpaść w szał, dlatego muszę poprzeglądać co mam w domu i co się nadaje, ale kurcze te ubranka takie piękne i tak kuszą 🤭
Co do tych kokonów to kurcze ja mam przeświadczenie że ten materiał minky przez te kropki niewygodny dla bobasów i będzie się wbijał w ciałko, no jakoś nie mogę tego "wyrzucić" z głowy, chyba znów będę celować w ten materiał velvetSynek ❤️ 05.2024
Synek ❤️ 06.2022 -
Ja po nowym roku robię listę co jeszcze potrzeba i będę działać. Chciałabym chyba do końca marca mieć ogarnięte wszystko. Na końcu jedynie łóżeczko kupić. Też nie wiem czy nie będzie nas czekać przed porodem przeprowadzka na większe mieszkanie. I bardzo bym była za aby to się odbyło przed porodem ale zobaczymy jak będzie.
-
Uhh nadrobiłam 😅
Niestety od świąt najmłodszy znów chory...cholerna gorączka i kaszel- mąż właśnie pojechał z nim na kontrolę czy antybiotyk iem się nie skończy...
Już mam dosyć tych chorób 😪
Oh zakupy... ile ja mam już koszyków gotowych-ale czekam na ,,dostane,, ciuszki, zobaczę co będę miała i dopiero zacznę zakupy i tylko to powstrzymuje moje koszyki pełne 🤭
Ogólnie zanim wejdą sukieneczki i lajkry, to nastawiam się na wygodę codzienności czyli body i pajace
Pozdrawiam was 🤗
Cukierkowa lubi tę wiadomość
-
Ja myślałam o takim czymś
https://www.googleadservices.com/pagead/aclk?sa=L&ai=DChcSEwi5hLW31rSDAxWhi2gJHbCVBDYYABAIGgJ3Zg&ase=2&gclid=CjwKCAiA-bmsBhAGEiwAoaQNmsWxfdY9COgT7UP83vwRy92SWeQunUfcIwTkQUlgsjBo1Le8gNnCeRoC3CMQAvD_BwE&ohost=www.google.pl&cid=CAESVeD2YTo1rYMhFGF3aET0KkNGDZ_MIRINvFfcpN3d8xa7DwBitB-xwykd6-6GC4t3dx9ZCLR9AHtJWsvRVmxFQ8kkhUzDLu0w1_6xSrCW98AmxDzve2I&sig=AOD64_3shqsNL3UqERMGiyX28y4TN_QAmg&ctype=5&q=&nis=6&ved=2ahUKEwi00q-31rSDAxU1VfEDHW8gDhgQwg8oAHoECAIQEg&adurl=
Lub
https://www.googleadservices.com/pagead/aclk?sa=L&ai=DChcSEwimqcn11rSDAxWPhtUKHYfYAKUYABBFGgJ3cw&ase=2&gclid=CjwKCAiA-bmsBhAGEiwAoaQNmmqEXg2lRKfh53X8T8owQbSo63eRGETsV0rFJ-FkSkVyZ3TnISIzORoCfyIQAvD_BwE&ohost=www.google.pl&cid=CAESVeD2bV8EZ_9r4owDA8hSL7tx_jH9lV1VYEGSIdQpcy1fpX5tarkIFr-3BYJHzJLng4fKhrqZC7XtskAPDb0eSxuIvsLeVv2kHatnq209GuXusYelmx4&sig=AOD64_3hJUGW5KuikV16s_w9qxh3hRr4bA&ctype=5&q=&nis=4&ved=2ahUKEwjw5sL11rSDAxXvSfEDHYX6DYgQwg8oAHoFCAYQ3gE&adurl= -
KiNiAW wrote:Ja myślałam o takim czymś
https://www.googleadservices.com/pagead/aclk?sa=L&ai=DChcSEwi5hLW31rSDAxWhi2gJHbCVBDYYABAIGgJ3Zg&ase=2&gclid=CjwKCAiA-bmsBhAGEiwAoaQNmsWxfdY9COgT7UP83vwRy92SWeQunUfcIwTkQUlgsjBo1Le8gNnCeRoC3CMQAvD_BwE&ohost=www.google.pl&cid=CAESVeD2YTo1rYMhFGF3aET0KkNGDZ_MIRINvFfcpN3d8xa7DwBitB-xwykd6-6GC4t3dx9ZCLR9AHtJWsvRVmxFQ8kkhUzDLu0w1_6xSrCW98AmxDzve2I&sig=AOD64_3shqsNL3UqERMGiyX28y4TN_QAmg&ctype=5&q=&nis=6&ved=2ahUKEwi00q-31rSDAxU1VfEDHW8gDhgQwg8oAHoECAIQEg&adurl=
Lub
https://www.googleadservices.com/pagead/aclk?sa=L&ai=DChcSEwimqcn11rSDAxWPhtUKHYfYAKUYABBFGgJ3cw&ase=2&gclid=CjwKCAiA-bmsBhAGEiwAoaQNmmqEXg2lRKfh53X8T8owQbSo63eRGETsV0rFJ-FkSkVyZ3TnISIzORoCfyIQAvD_BwE&ohost=www.google.pl&cid=CAESVeD2bV8EZ_9r4owDA8hSL7tx_jH9lV1VYEGSIdQpcy1fpX5tarkIFr-3BYJHzJLng4fKhrqZC7XtskAPDb0eSxuIvsLeVv2kHatnq209GuXusYelmx4&sig=AOD64_3hJUGW5KuikV16s_w9qxh3hRr4bA&ctype=5&q=&nis=4&ved=2ahUKEwjw5sL11rSDAxXvSfEDHYX6DYgQwg8oAHoFCAYQ3gE&adurl= -
Ja teraz to bardziej się nastawiam albo na kosz Mojżesza albo na łóżeczko dostawne.... I tak za bardzo nie wiem .... Ale po nowym roku też liczę że coś ogarnę, niby koleżanka z pracy obiecała mi ubranka po synku ale jak wyjdzie to nie wiem, przypomnę się w styczniu i wtedy ogarnę swoje po synku, co tam się nadaje z tych zostawionych i zacznę zakupy:) ale coraz bardziej mnie to przeraża:( brzuch mi wyskoczył z dnia na dzień, taka piłeczka ale nadal za mały na portki czy leginsy ciążowe .... Z synem o tej porze miałam już 4 kg na plusie i pokaźny brzuszek. Dobrze, że to moje dziecko w brzuchu rośnie bo bym chyba znowu spazmowała....
KiNiAW, Patrycja_Pata lubią tę wiadomość
-
Mój 4 letni krzykacz siedzi w domu, zapalenie krtani ma.... Na szczęście nie jest takie jak do tej pory mocne, tylko łagodne. Męża wysłałam z nim do lekarza, sama trochę się boje teraz po tych przychodniach jedzic:/ także jeszcze trochę a rozniesie mi dom bo przecież na dwór nie wychodzi , a on dziecko podwórkowe jest🤦
-
Bożena wrote:Ja teraz to bardziej się nastawiam albo na kosz Mojżesza albo na łóżeczko dostawne.... I tak za bardzo nie wiem .... Ale po nowym roku też liczę że coś ogarnę, niby koleżanka z pracy obiecała mi ubranka po synku ale jak wyjdzie to nie wiem, przypomnę się w styczniu i wtedy ogarnę swoje po synku, co tam się nadaje z tych zostawionych i zacznę zakupy:) ale coraz bardziej mnie to przeraża:( brzuch mi wyskoczył z dnia na dzień, taka piłeczka ale nadal za mały na portki czy leginsy ciążowe .... Z synem o tej porze miałam już 4 kg na plusie i pokaźny brzuszek. Dobrze, że to moje dziecko w brzuchu rośnie bo bym chyba znowu spazmowała....
Też kupię kosz mojżesza na dół a u góry będę miała w sypialni łóżeczko dostawne właśnie 😊 -
KiNiAW wrote:Też kupię kosz mojżesza na dół a u góry będę miała w sypialni łóżeczko dostawne właśnie 😊
-
Mam pytanie do dziewczyn co mają guzki na tarczycy.
Byłam na USG piersi i zrobiłam tarczycy ,nie miałam z 10 lat. Okazało się że mam dwa dość duże guzki , i parę małych w prawym płacie, jeden przekracza 20 mm a drugi ma 26mm , według kwalifikacji to ta 3 grupa , radiolog na wyniku napisała bez konieczności biopsji a w domu doczytałam że 3 grupa i powyżej 2mm trzeba biopsje robić.
Sama nie wiem co mam robić , zrobiłam cały panel tarczycowy i mam idealne wyniki , całe życie tsh na poziomie 1.
Nie mam swojego endokrynologa ale chyba się umowie , mimo że radiolog mówił że nic z tym mam nie robić.
Macie jakieś doświadczenie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2023, 15:18
Lenayna lubi tę wiadomość
-
Bożena wrote:Właśnie z tym koszem to wygoda, ja z synem miałam pożyczony i do 3 miesiąca go tak nosiłam z sypialni do salonu a to do kuchni 🙈 mega wygoda. Łóżeczko miałam normalne, ale teraz myślę co zrobić bo Gabrys nie chce sam spac w swoim pokoju tylko śpi z nami w sypialni:( no i w takim wydaniu nie ma miejsca na łóżeczko takie normalne....
U mnie to samo młody tylko z mamą więc myślę kupić z chicco takie dostawne widziałam -
Bożena wrote:Właśnie z tym koszem to wygoda, ja z synem miałam pożyczony i do 3 miesiąca go tak nosiłam z sypialni do salonu a to do kuchni 🙈 mega wygoda. Łóżeczko miałam normalne, ale teraz myślę co zrobić bo Gabrys nie chce sam spac w swoim pokoju tylko śpi z nami w sypialni:( no i w takim wydaniu nie ma miejsca na łóżeczko takie normalne....
U nas Adas tez spi z nami, ja mam nadzieje ze jednak przed porodem polubi sie ze swoim pokojem i lozkiem jak nie to nie wiem jak to rozwiazemy :p w sypialni mamy lozeczko dzieciece ale kolejna dostawka sie nie zmiesciKiNiAW lubi tę wiadomość
Synek ❤️ 05.2024
Synek ❤️ 06.2022 -
I mnie się udało nadrobić wszystko . Gratuluję wszystkim które miały teraz badania trzymajmy tak dalej u mnie w domu covit zawitał w poniedziałek teściowa dzis syn gorączkuje boję się aby z dzidzia było wszystko dobrze ☹️ mnie jajnik z jednej strony boli a lekarz dopiero 8 mam nadzieje że wszystko się unormuje w nowym roku 😔
-
KiNiAW wrote:U mnie to samo młody tylko z mamą więc myślę kupić z chicco takie dostawne widziałam
KiNiAW lubi tę wiadomość
Synek ❤️ 05.2024
Synek ❤️ 06.2022