🩷🩵 MAJOWE MAMY 2026 🤰🍼
-
WIADOMOŚĆ
-
Bezimienna wrote:
Wybrałam się na szoping ciuszkowy dla dziecka xD. Lepiej mnie do sklepów nie wpuszczać.
Totalnie rozumiem! ta ciążowa ‚infekcja’ i mnie dopadła 😄
Ciągle przeglądam Zalando, Vinted, Allegro w poszukiwaniu ubranek dla niemowlaka. Już nawet trochę ciuszków zamówiłam w różnych rozmiarach, głównie pajacyki.
A wcześniej się zapierałam, że będę rozsądna w kupowaniu i nie ruszały mnie w ogóle te słodkie rzeczy. Ale teraz już widzę w nich swoje dziecko i podejście się zmieniło o 180😉🫶👩 35
Diagnoza: niepłodność żeńska
❌ oba jajowody niedrożne
➡️ zabieg radiologiczny i lipiodol - udane udrożnienie jajowodów
~~~~~~~~~~~~
👨 37
Diagnoza: niepłodność męska
❌ teratozoospermia (0%) i uszkodzone DNA chromatyny plemników (39%)
➡️ roczna dieta i suplementacja - poprawa parametrów
~~~~~~~~~~~~
08.2025 - ciąża naturalna😊 czekamy na córeczkę🩷

-
Dziewczyny gratulacje udanych prenatalnych w ostatnich dniach ☺️
Ja również doczekałam się swoich, miałam wczoraj. A to już ostatni dzwonek bo skończyłam 22tc (miałam mieć wczesnej, ale dr musiał przełożyć).
Badanie było bardzo szczegółowe, mam mnóstwo zdjęć i pomiarów wszystkich narządów. Na szczęście wszystko w normie i dzieciątko rozwija się jak należy🥰👶 Waży 490g.
Już czuję bardzo więź z tą małą istostką i czekam aż przyjdzie na świat 🫶
https://zapodaj.net/plik-wHhu4LnICU
Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 10:33
Polczi5, Sosenka93, Agat99, IT_Girl lubią tę wiadomość
👩 35
Diagnoza: niepłodność żeńska
❌ oba jajowody niedrożne
➡️ zabieg radiologiczny i lipiodol - udane udrożnienie jajowodów
~~~~~~~~~~~~
👨 37
Diagnoza: niepłodność męska
❌ teratozoospermia (0%) i uszkodzone DNA chromatyny plemników (39%)
➡️ roczna dieta i suplementacja - poprawa parametrów
~~~~~~~~~~~~
08.2025 - ciąża naturalna😊 czekamy na córeczkę🩷

-
Jeśli chodzi o ciuszki u mnie też koszyki pełne i czekają na promki 😁
Jak coś... do dzisiaj jest -15% w HM z aplikacją 🤫
Ja się dzisiaj obudziłam z mokrymi kropkami na koszulce w okolicach piersi więc wlatują wkładki 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 10:25
-
Ja częściowo też kupiłam używane na Vinted i mi się trafiły niezłe okazy za niską cenę. 😂 ja mam najwięcej 56, więc do 56 muszę dokupić parę sztuk niektórych rzeczy i będę cisnąć 62 i 68, ale też mam sporo. Ale sporo nadal brakuje.
-
Firest co za śliczności 😻 moja chowała głowę i zakrywała sie dodatkowo ręką 😂
Sosenka dzięki za info z hm muszę skorzystać ! Chłop do mnie mówi wczoraj czy już szalałam na zakupach a do mnie chyba jeszcze nie dotarło że córcia is coming🩷🩷 a jakie macie imię podzielisz się? U nas chyba będzie Stefcia😍 -
Firest wrote:Dziewczyny gratulacje udanych prenatalnych w ostatnich dniach ☺️
Ja również doczekałam się swoich, miałam wczoraj. A to już ostatni dzwonek bo skończyłam 22tc (miałam mieć wczesnej, ale dr musiał przełożyć).
Badanie było bardzo szczegółowe, mam mnóstwo zdjęć i pomiarów wszystkich narządów. Na szczęście wszystko w normie i dzieciątko rozwija się jak należy🥰👶 Waży 490g.
Już czuję bardzo więź z tą małą istostką i czekam aż przyjdzie na świat 🫶
https://zapodaj.net/plik-wHhu4LnICU
Cudo ♥️ Już kawał dziecia 👣 -
@Firest śliczna buźka! ❤️
@Bezimienna też kupiłam 2 zestawy na Vinted i w jednym były 1body rozm. 50 i jak zobaczyłam jakie to maleńkie i słodkie oh. Resztę mam 56 i 62, do tego coś z wyprzedaży w H&m i na razie więcej nie kupuję 😉
Idziecie gdzieś dziewczyny na imprezy Sylwstrowe? 😉 my na spokojnie w domku z rodzinką i szampanem Picollo 😀 zrobimy przekąski i obiecałam siostrzenicy, że powiem jej dziś jaka płeć maluszka. Zamówiony balon z niebieskim confetti z Temu nie przyszedł.. więc zrobiłam sama dziurkaczem w pracy z niebieskich kartek 😜 -
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH