SMka wrote:
Niestety nie, ale też nie mają za bardzo jak bo są 2k2o ☺️
To chyba jest najzdrowsza "wersja" blizniat. Ja na poczatku mialam bardzo wysokie betahcg w porownaniu do czasu ciazy i przyrosty. I mnie nastawiali ze przy takich wartosciach moga byc blizniaki. Najpierw sie cieszylam ale potem mnie uswiadomili ze to w moim przypadku ryzykowne i "najlepsze" są takie co maja wszystko osobne.
Fakt ze ja tez biore Magnez forte 3x dziennie. Poki co tylko raz mi sie zdarzylo zeby mnie skurcz lydki chwycił.
Kochana a powiedz cos wiecej co to za sol z magnezem? Na recepte czy mozna tak poprostu? Bo ja bym z checia sobie dorzucila troche. Mimo suplementacji ( biore lek z magnezem)mam magnez na niskiej granicy. Znajoma zamawia taki rozpuszczany czysty magnez i tez sie zastanawialam czy zamiast tabletek cytrynian magnezu nie sprobowac. Tylko boje sie takie testy w ciazy robić.
Wyprzedaz w pepco naprawde fajnie wychodzi. Ja bralam tylko uniwersalne kolory typu bialy, brazowy, bezowy zielony gdyby jednak sie znow cos zmienilo. Niestety nie we wszystkich pepco jest wyprzedaz. Kolo mojego domu wszystko w normalnych cenach. Jutro bedziemy w wirkszym miejscie to tez meza zaciagne do pepco 😆 chce kupic kombinezon na wyjscie ze szpitala. Tam byl ale rozmiar 56 a ja chce 62 lub 68. Mysle o takim z dresowki grubszej ew polarek moze. Jeszcze sinsay ma wyprzedaz ale u mnie nic ciekawego nie bylo ani na stronie.
Ja dziewczyny oczywiscie czytam Wasze wizyty u lekarza i dopinguje. Tylko moje ogarniecie umyslowe ostatnio cos slabnie ^^. U mojego syna tez widzieli torbiel i chyba wgl urodzil sie podobno z jakims czyms ale to sie wchlonelo przez 5 dni jak bylismy. Ostatnio czytalam wypis ze szpitala i probowalam sobie przypomniec ale nic z takich rzeczy nie pamietam.
Jeszcze 3mce aby wytrzymać 😃