Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny jakie piękne te Wasze brzusie, oj nie da się już ciąży ukryć
Muszę znaleźć centymetr i też się zmierzyć w pasie bo mnie ciekawość zżera
Odnośnie mężów i ich zachowania w stosunku do brzuszków, to mój zawsze jak wraca z pracy to wita się z brzuchem, później całuje lub głaszcze go na dobranoc i już nie mówi "kocham cię" tylko "kocham was". Jak zawołam go że mały kopie to nie zważając na nic leci z ręką do brzuchaWszystkie ubranka, które do tej pory kupiliśmy to wybieraliśmy razem, czasem to mnie nawet wkurzał z tym swoim wybrzydzaniem co do koloru
bereda11, Malena91, pasia27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyklaudia no u mnie tez tak jest ale mi brakuje takiej innej bliskości bez dziecka. boje sie ze jak sie urodzi Mała to juz wogole nie bedziemy miec czasu dla siebie
w sęsie musiał zostać w pracy wiec sie wsciekam ze nie chce spedzac ze mna czau :p ale wczoraj mnie wyprzytulal i wycałował za wsyztskie czasu
wieć juz mi przeszły glupotki na moje meza
klaudia1534, pasia27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
JustyśM wrote:Piękne brzusie.
Ja dziś dopiero bede rozbierać choinke☺tak mi było szkoda wyrzucić taka piękna jodelke-no cóż święta się przedluzyly heh.
Co myślicie o łóżeczkach turystycznych jako docelowo tych jedynych, żeby dziecko w nim cały czas spało?
U mnie najpierw w ruch poszło drewniane, po 4 mies zostaliśmy tylko i wyłącznie z turystycznym i było ok :-)Nic nie szeleściło,niunia jak miała spać to spała, chyba,że się babcia napatoczyła i ją wyciągała o 5 rano.Wszędzie ze sobą zabieraliśmy i się sprawdziło.Z czystym sumieniem mogę polecić.Przypomniało mi się, że moja kumpela też miała i było ok.Także polecamkatarzyna_d lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Przy Waszych moj to Tik tak, ale mam nadzieje urosnie w swoim czasie
http://static.pokazywarka.pl/i/6247156/787114/image.jpgxpatiiix3, tola2014, Malena91, katarzyna_d, bereda11, Dariaaa88, Aniu_leczka, migussia, Carolq, mamamiśka, klaudia1534, Diabla85, pasia27, bimba lubią tę wiadomość
Bartuś❤️
09.05.2016 - 3640g, teraz już 4 lata i 21kg, strach podnosić -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNatiB wrote:Przy Waszych moj to Tik tak, ale mam nadzieje urosnie w swoim czasie
http://static.pokazywarka.pl/i/6247156/787114/image.jpg
Nati aleś ładnapozazdrościć
Ja to taki kurdupel
Dość pieprzeniaidę robic spaghetti hahaha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2016, 18:41
pasia27 lubi tę wiadomość
-
Malena91 wrote:Laski miała ktoras z was w ciąży w moczu krysztaly szczawianu wapnia?????
bo ja w wynikach mam
A dużo masz?Ja miałam trochę i pani dr powiedziała, że trzeba przynajmniej 2 litry wody pić bo jak się za mało w ciąży pije to właśnie one wychodzą