Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
JustyśM wrote:Skąd ja to znam...hmmm mój facet to samo,mam wrażenie jak by go nic nie interesowało i nie był świadomy że jestem w ciąży. Wczoraj mu mówię że zapisałam się do szkoły rodzenia,a on nawet tego nie skomentował więc go opieprzylam ze się nie interesuje i wtedy dopiero zaczął się dopytać o zajęcia itd.Wkurza mnie to i często też nie wytrzymuje i rycze.Jesli chodź o zakupy dla dziecka to też zostawia to na mojej głowie, ale wózka i łóżeczka to już nie odpuszczę niech też się zaangażuje! Ahhhh FACECI czasami sił brakuje.
Nie wiem jak sie zachowywali wczesniej, ale ja bym sie wsciekla gdybym odczuwala taki brak zainteresowania. Jestescie w ciąży, nosicie w sobie zycie i wlasnie teraz ze zwiekszoną intensywnoscią powinnyscie odczuwac milosc od nich, szczegolnie ze hormony szaleją i idzie sie poryczec bez powodu a co dopiero gdy sie nie czuje zaangazowania. Powinien ktos nimi wstrzasnac i to konkretnieNiektorzy sa wlasnie tacy ze sie boją ciazy i takiej nowej sytuacji, nie potrafią sie w tym odnalezc i tak dziwnie reagują się dystansując zamiast sie oswajac z sytuacją zbliżając się do swojej kobiety i dziecka, poki co jeszcze w brzuchu...
Bartuś❤️
09.05.2016 - 3640g, teraz już 4 lata i 21kg, strach podnosić -
Dziewczyny nie prztspieszajcie z tymi poradami no możecie się rozczarować, mój synek był duży wiec od skończone go 37 tc chciałam urodzić, robiłam wszystko co zakazane, mycie okien, wieszanie firanek, lazenie po schodach, sex sex i dopiero oxy pomogła, a jak się nastawić na wcześniejszy termin to później się czeka i czeka a tu nic, pierwsze ciążę nie kończą się tak często przed wyznaczonym terminem wg om
xpatiiix3, mamamiśka lubią tę wiadomość
-
katarzyna_d wrote:Mejbi sliczny brzusiu
na awatarku
moze dasz juz swoją fotke albo z USG
Ja w sobote mam akademie syna i nie mogę isc na nią bo tam bedzie długo a ja po godzinie siedzenia dostaje skurczy!! lekarka mi odradziła pójscie
Żadko byłam na akademi bo mi kierowniczka wolnego nie dawał nigdy ...
Nie myśl na przód róznie to moze byćmozesz być już po albo przed
No brzuchola swojego muszę uwiecznić bo jak nie było wcale tak wyskoczył
I z usg też mam fotkę
Ale nie wiem czy wrzucać tu czy na grupę mimo że się nie udzielałam tam nic nawet raz. W sensie takie zdjęcia traktuję jako coś prywatnego a wiem że tam tajnos agentos - nic nie widać dla osób postronnychbyłam na grupie na fejsie wczoraj i kurde tam to się Was nadrobić nie da, ale produkujecie. Chyba naprawdę wszystkie tam zwiałyście!
A co do tego przedszkola to wiesz, jakby to było jakieś tam zwykłe przedstawienie to pół biedy ale dzien mamy, chyba sama bym ryczała że mnie nie ma. No ale masz racje, do maja może być różniekatarzyna_d, katarzyna_d, katarzyna_d lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgusia ;) wrote:Dziewczyny nie prztspieszajcie z tymi poradami no możecie się rozczarować, mój synek był duży wiec od skończone go 37 tc chciałam urodzić, robiłam wszystko co zakazane, mycie okien, wieszanie firanek, lazenie po schodach, sex sex i dopiero oxy pomogła, a jak się nastawić na wcześniejszy termin to później się czeka i czeka a tu nic, pierwsze ciążę nie kończą się tak często przed wyznaczonym terminem wg om
no to akurat mi nie obce
Z młodym miałam termin na 28 stycznia a urodził się 17 lutegoheheh wtedy miałam ciąze bezproblemowa
teraz jest inaczej już skurcze, szyjka moze sie skrócić i mam nadzieje ze nie bede tyle czekaći urodze ponizej 4 kg chodz wszystkie ciuszki mam duze bo młody miał 60 cm ale kupiłam troche mniejszych
Agusia ;), mamamiśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie mamuski!
Młody od rana siedział cicho teraz coś się rozbrykal
Pozdrawiamy was cieplutko i pokazuje aktualny brzuszek
http://static.pokazywarka.pl/i/6246542/922279/img-20160114-122605.jpg
katarzyna_d, josephinka84, mejbi, Carolq, malvva, xpatiiix3, mamamiśka, Marietta, klaudia1534, Aniu_leczka, migussia, Dariaaa88, Negra, pasia27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Piękne brzusie.
Ja dziś dopiero bede rozbierać choinke☺tak mi było szkoda wyrzucić taka piękna jodelke-no cóż święta się przedluzyly heh.
Co myślicie o łóżeczkach turystycznych jako docelowo tych jedynych, żeby dziecko w nim cały czas spało?
Malena91 lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
JustyśM wrote:Piękne brzusie.
Ja dziś dopiero bede rozbierać choinke☺tak mi było szkoda wyrzucić taka piękna jodelke-no cóż święta się przedluzyly heh.
Co myślicie o łóżeczkach turystycznych jako docelowo tych jedynych, żeby dziecko w nim cały czas spało?
mysle ze sa ok po dokupieniu materacyka jak do łóżeczka drewnianego bo orginalne z turystycznych łóżeczek nie sa za wygodne bo przeznaczone na wyjazdy tylko a nie na codzien -
Czesc.
My byliśmy dziś jednak na IP. Z malutkim wszystko dobrze. Szyjka zamknieta prawidlowej budowy. Ale ten ból sie lekarzowi nie podoba. Mam leżeć i brać no-spe forte 3x2tabl. Ale jutro zadzwonię jeszcze do mojego gina i mu powiem. -
JustyśM wrote:Piękne brzusie.
-
Katarzyna_d jestem u mnie na razie wszystko spoko, bo szyjka zamknięta, długa itp mimo noszenia 11 kg
ja mam głównie rozmiar 62 bo gin mówił, żeby nie kupować mniejszych bo Adi będzie duży i miał rację, 56 założyłam tylko w szpitalu poporodzie a dla 2 młodego kupie ze 3 nowe rzeczy do szpitala reszta po bracie
katarzyna_d lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJustyśM wrote:Piękne brzusie.
Ja mam drewniane!! Ale jestem za turystycznym!! Musze kupic bo czesto wyjezdzamy do drugiej babcii jest wygoda można spakować
do innej pokoju dobie zabrać badz na pól w cieniu z maluszkiem sobie siedziec
-
nick nieaktualnyJusWik wrote:Czesc.
My byliśmy dziś jednak na IP. Z malutkim wszystko dobrze. Szyjka zamknieta prawidlowej budowy. Ale ten ból sie lekarzowi nie podoba. Mam leżeć i brać no-spe forte 3x2tabl. Ale jutro zadzwonię jeszcze do mojego gina i mu powiem.
Trzymaj sie kochana !!! Dobrze ze z dzieckiem ok i ze szyjka tez w porządku!!! Ja takie bole mam od jelit !! I nawet plamienia u mnie były .. Daj znać swojemu ginowi !!