Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny macie takie kłucie w prawym boku, jakby jajniku. Staram sie lezec bo jak chodze to bardziej boli.[/QUOTE]
Ja takie klucie miałam w wigilię tyle że w lewym boku,faktycznie jak jajnika bolało, Noga nie mogłam ruszyć, chodzić nie,leżeć nie,siedzieć nie po prostu nie wiedziałam co ze sobą zrobić. Po jednym dniu przeszło.Ale ból przeszywajacy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2016, 20:46
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
KokoszaNell wrote:ja mam zrobić krzywą po 24 tc. Co do ruchów, też mam łożysko na przedniej ścianie, więc stąd nie czuję tak wyraźnie ruchów, najczęściej jak już leżę w łóżku
Ja łożysko też na przedniej ściance j ruchy czuje głównie wieczorem takie delikatne.
Dziś zapisałam się do szkoły rodzenia-pierwsze spotkanie 27 styczeń-jeszcze zdążyłam dołączyć do grupy☺[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualnyJa się słabo czuje, byliśmy na zakupach bo w lodówce echo i jakoś padam na pysk. Byłam taka głodna a zjadłam kanapke z masłem i czuje się pełna, niedobrze mi..
Właśnie się wykąpałam, zaaplikowałam żel na grzybka i uciekam do wyrka wypoczywać. Młody daje o sobie znać, wczoraj od północy do 2 się wiercił tak, że nie umiałam zasnąćmam nadzieje, że po porodzie zmieni sobie godziny harcowania..
-
JustyśM mnie wczoraj jajnik bolał, a przynajmniej tak w tym miejscu i też się przestraszyłam. ALe dziś jest ok. Wizytę mam w środę za tydzień, to się zapytam, czy to normalne.
A mnie ostatnio męczy spanie. Dziś wzięłam sobie urlop w pracy, bo nie miałam siły wstać. Tak mi się spać chciało, że wstałam o 7.30 zjadłam śniadanie, wyprawiłam dziecko do przedszkola i poszłam znowu spać i wstałam o 10 -
xpatiiix3 wrote:Ojj niech lepiej siedzi jeszcze
chociaż do 9msc
Ją z Livką też pogadać sobie muszę na poważnie
pewnie teraz jeszcze za malutka niunia ale juz nie mozemy sie doczkac naszej pierworodnejxpatiiix3, migussia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnybereda11 wrote:zazdroszcze , moj tak nie mowi ,czasami poglaszcze chyba jeszcze nie przyzswojony ze bedzie dzidzius ach
Moj ostatnio w kościele włożył ręce miedzy guziki od płaszcza i pogłaskał brzuszekwystraszył die jak kipnęłam na mszy
...
bereda11, Marietta lubią tę wiadomość
-
bereda11 wrote:zazdroszcze , moj tak nie mowi ,czasami poglaszcze chyba jeszcze nie przyzswojony ze bedzie dzidzius ach
nie martw sie dopiero od paru dni najpierw musial przetrawić ze nie synek a córeczka bedzie ale teraz widze ze juz pokochałbereda11 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo napisze do zainteresowanych ...
My po wizycie .. Skurcze nadal są ale dostałam reklamówkę leków na to i ta nieszczęsna luteinęa dopiero sie z nią pożegnałam ehhhh
Szyjka narazie długa zamknięta
Trzeba uważać teraz nie latać nie dźwigać!! U męża chyba windę zamontować albo ze sznurka sie spuszczać hahaha
I dietę trzymać aby unikać zaparć bo od tego plamki krwi mi sie pojawiały .
Majkiego widziałam tylko chwilkę bo lek badała łożysko i ilość wód plodowych, oczywiście jak to chłopak przeszkadzał w badaniu bo kopal w głowice
No i na tyleteraz czekają mnie same słodkości do picia
malvva, Negra, bereda11, Agnieszka0812, mejbi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnybereda11 wrote:bo moj P to taki malo wylewny ,ostatnio jak byl w pracy to dostalam pieknego sms :kocham was sloneczka moje : to bylo wzruszajace ...a jak wraca z pracy to pyta jak tam zenek ? ha ha ha zenus nasz no
Mój do Mikołaja mówi Spajkihahaha
bereda11 lubi tę wiadomość
-
Któraś dziewczyna pisała o pobieraniu krwi pepowinowej, gdybym miała pieniądze to na pewno bym pobrala. Samo pobranie 2,5 tyś potem płaci się za przechowywanie w banku komórek macierzystych, z tego co ostatnio się dowiadywalam to 500 zł za mc chyba, już nie pamiętam, ale czasem robią jaką promocję i wtedy za rok jakoś nawet nie tak źle wychodzi.Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15