Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
To tak po krótce ,bo strasznie sypie w twarz mokrym śniegiem... :o
Łożysko bez cech odklejania, skurczy teraz brak na ktg, szyjka 28mm (według Nich krótka szyjka jest od 25mm wtedy interweniują coś, była ostatnio 32mm w 24tyg także źle nie jest 4 mm w 2,5tyg się skróciła) do kontroli na wizycie w piątek jeszcze i jakby co to na oddział i będą coś myśleć co z tym robić, na razie sobie odpoczywać i nie przemęczać się, seksów na pewno nie do końca już zakaz mamy, bo szyjka przepuszcza palec tzn no jest rozwarcie, bo młoda głową naciska mi na szyjkę także jak najmniej chodzić mam.. wcześniej tylko zewnętrzne było i jest ryzyko infekcji przez to, wzięli mi wymaz sprawdzali czy nie ma wycieku wód i faktycznie to ten czop mi wypadł w kawałkach stąd te wielkie gile i naczynko jakies w szyjce musiało peknac stad trochę podbarwiony krwią.. Także no tyle się dowiedziałam mówili, że mogą zostawić na obserwację, ale na razie tragedii nie ma, więc moja decyzja, a ze ja nieszpitalna wolałam do domu iść i z dziećmi być, bo nic by mi teraz nie zrobili to samo co w domu bym leżała...Livia
Nela
Marcel
-
A ja mam straszny apetyt od dwóch dni na słodycze... Aż mnie zgina. Nie chcę jeść, bo chciałam w sobotę zrobić glukozę i chyba nie powinno się jeść słodyczy ze 2 dni wcześniej, bo głupoty wyjdą. Pamiętam w pierwszej ciąży zjadłam dzień wcześniej pączka i mi strasznie wysoka wyszła. Musiałam iść do diabetologa i powtarzałam, ale wtedy wyszło ok.
A tą krzywą to trzeba robić jak jest skończony 24 tydzień?? -
No właśnie ja też idę po 24 tc,gin mi tłumaczył, że zmieniły się w tamtym roku przedziały dla wiarygodnych wyników, kiedy przeprowadzać badanie oraz zmieniły się przedziały poziomu cukru. Jednak jeżeli są jakiekolwiek wskazania to test wykonuje się już w 17-18 tcFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Poli9106 wrote:Od którego tyg bedziecie liczyć ruchy?bo moja cos dziś spokojna,moze ze 20 ruchow bylo,a teraz jej pora i spokój
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny