Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja mam z sanitas nie pamiętam już ile ze 100 zł zapłaciłam to jest mini wersja tych dużych profesjonalnych a tak samo działa na RWE kulszowa itd łagodzi fajnie tez bóle kręgosłupa po porodzie stymuluje mięśnie brzucha szybciej się ściągają itd
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA i wstawiam obiecaną fotkę
To moja Perełeczka
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/818eb9a18bca.jpg
migussia, Kłosia, Dariaaa88, TakaMama, Sylika, klaudia1534, malvva, mamamiśka, Negra, Agnieszka0812, tola2014, helutka, mejbi, JusWik, Guem, FeliceGatto, pasia27, katarzyna_d, bereda11, paris lubią tę wiadomość
-
Ja kp wspominam źle, brak siary, brak nawału, brak mleka, młody wisiał po 3 h na cycku, po 8 dniach siedzenia z cyckiem na wierzchu + laktator, bawarki, herbatki itp przyrost znikomy, wiec po 3 tz przeszlam na mm, doradca lajatacyjny w szpitalu była super i bardzo pomocna, ale sama widziała, że mi piersi nie współpracowały. Teściowa tez wypominki robiła, że nie bedzue znał cycusia i wychowa się na mm, ale jak dałam butelke yo w końcu moje dziecko sue najadlo, nic na siłę, ja walczyłam 3 tygodnie
-
Ogólnie krzywą cukrową w ciąży wykonuje się między 24, a 28 tc, chyba, że są jakieś wskazania to wcześniej, jeżeli nie bardzo jest wynik to się powtarza, chyba w 32 tc, ale już nie z 50g glukozy , tylko 75 g
pasia27 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
dziewczyny czy ma może któraś ikeowską wanienkę? Mamy okazję odkupić za 10zł, ale jakoś wydaje się mała i boimy się że po kilku miesiącach będziemy musieć kupić większą, a że jedną łazienkę na razie mamy na dole, to wolelibyśmy u siebie na górze jak najdłużej kąpać w sypialni...
-
Agnieszka0812 wrote:Ogólnie krzywą cukrową w ciąży wykonuje się między 24, a 28 tc, chyba, że są jakieś wskazania to wcześniej, jeżeli nie bardzo jest wynik to się powtarza, chyba w 32 tc, ale już nie z 50g glukozy , tylko 75 g
a nie na odwrót? Bo mi położna kazała kupić glukozę 75g a i w karcie ciąży jest opisany wynik test obciążenia 75g gluCarolq lubi tę wiadomość
-
domi05 wrote:dziewczyny czy ma może któraś ikeowską wanienkę? Mamy okazję odkupić za 10zł, ale jakoś wydaje się mała i boimy się że po kilku miesiącach będziemy musieć kupić większą, a że jedną łazienkę na razie mamy na dole, to wolelibyśmy u siebie na górze jak najdłużej kąpać w sypialni...Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15