Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyxpatiiix3 wrote:Aaaaa propo tycia nie przejmuj się mi waga ruszyła z Marcelem w 3 trym ale jak jebło to prawie 100
mam sie trzymać 7-10 kg ;P musiałaś byc biedna
A tak wlasnie czemu te dzieci sa takie wredotka ze jak sie wyjmuje kamerę przestają sie ruszać ;P
Moja córka tez sie obraziła na Tatę i sie śmieje ze dlatego ze nie chciał jej kupić takiej jednej sukieneczki ;P brzuch lata jak maź przykłada rękę to Niunia przestaje ;P juz szantażuje Tatusiamoja krew ;P
-
Dziewczyny powiedzcie mi prosze jak to wyglada u tych z Was ktore maja juz dziecko. Zastanawiam sie co kupic dziecku do spania w ciagu dnia. Swoje lozeczko bedzie mialo na gorze w swoim pokoju ale duzo czasu bedzie spedzalo na dole z nami i zastanawiam sie co moge miec na dole. Nie planuje nosic lozka codziennie w 2 strony
mysle tez o czyms co wystarczylo by na dluzej, moze cos takiego jak pack n play? Nie wiem jak to sie nazywa po polsku ale chodzi mi o takie jakby lozko ale z cienkim materacem jakby do zabawy w ciagu dnia z ochronna siateczka. Ktoras z Was bylaby uprzejma cos mi doradzic?
Bede bardzo wdzieczna!
-
Wiesz co kinder Bueno i paczki hehehhe takie zachcianki no i zimą sroga wiedziałam w domu przed kompem pod koniec plus święta i wgl
hahhaha ponad 30kg.. Trudno damy radę
hehehe z Liv póki co regularnie na spokojnie bo ładnie wychodzi po 3 kg na trym no jak teraz drugie tyle przytyje to się nie obrazę z Nel 16 przytyłam więcej ne chce to tak max tyle
Carolq, Kłosia lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Poli9106 wrote:Od którego tyg bedziecie liczyć ruchy?bo moja cos dziś spokojna,moze ze 20 ruchow bylo,a teraz jej pora i spokój
Dziecko też śpi i kontempluje, więc wtedy jest spokojniejsze.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2016, 00:01
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
Marta USA wrote:Dziewczyny powiedzcie mi prosze jak to wyglada u tych z Was ktore maja juz dziecko. Zastanawiam sie co kupic dziecku do spania w ciagu dnia. Swoje lozeczko bedzie mialo na gorze w swoim pokoju ale duzo czasu bedzie spedzalo na dole z nami i zastanawiam sie co moge miec na dole. Nie planuje nosic lozka codziennie w 2 strony
mysle tez o czyms co wystarczylo by na dluzej, moze cos takiego jak pack n play? Nie wiem jak to sie nazywa po polsku ale chodzi mi o takie jakby lozko ale z cienkim materacem jakby do zabawy w ciagu dnia z ochronna siateczka. Ktoras z Was bylaby uprzejma cos mi doradzic?
Bede bardzo wdzieczna!
każda robi, jak czuje
-
Tu fala aliena
hehehe tam pisze jeszcze przetwarzany także nie wiem zaraz powinien być gotowy do obejrzenia
dobre i tyle co zlapalam bo ona i tak calutki wieczór aż do teraz kopie non stóp :o
https://www.youtube.com/watch?v=9-myCtGXDnUNatiB, klaudia1534, helutka lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Negra tylko 2 ptysie hehehe
rano
Powiem Ci dobrym tropem idziesz patrzylam filmik z Nel w 26 tygodniu i ona aż tak nie kopała a tu mam z przodu łożysko
a z Nel miałam z tyłu
Chyba faktycznie ciasno dla Livki
Ja uciekam ok.8 wychodze na krzywaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2016, 00:42
Negra, patkaaxx90, Carolq lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Cześć dziewczyny byłam wczoraj na połówkowym. Okazało się że będzie 3 synek. Wymiary wszystkie w porządku, waży 308g.
Kłosia, Agnieszka0812, Agnieszka0812, Dariaaa88, monilia84, katarzyna_d, Madziuśka, klaudia1534, Carolq, JusWik, migussia, Agusia ;), pasia27 lubią tę wiadomość
-
Alicce zdecydowanie Tymon a jeszcze ładniej Tymoteusz ☺Mój synuś, który okazał się córcia miałby tak na imię ☺
Co do ruchów dziewczyny ja generalnie czuję tylko wieczorem,w ciągu dnia czasem raz albo wcale. Ale nie przejmuje się, bo wiem ze wszystko z moim dzidziem ok. Wczoraj na usg się ruszala, a ja tego nie czułam.monilia84, pasia27 lubią tę wiadomość
-
Porody karmienie... Kazda ma swoje zdanie ja przy pierwszym myslalam o cc ale jakos wyszedl sam fakt z zbawiennym znieczuleniem i teraz szkoda byloby mi brzuch ciachac no chyba ze trzeba bedzie. Co do cyca nikt mi w szpitalu nie pokazal hak to robic i maly nie lapal cyca posciagalam laktatorem ze 2 miesiace i sie skonczylo.teraz tez jakos nie myske o kp. Tak mi bylo wygodnie najwazniejsza jest siara a pitem te mleka moze i nie tanie ale nie sa zaglafa ludzkosci choc tesciowa tak mysli.a jak sobie przypomne jak mi cycki tarmosila... Ojj przykre az w koncu sie wydarlam i poszla obrazonA. Nosz kur wyobrazcie sobie wasze tesciowe macajace ii sciskajace wasze cyce...
Agnieszka0812, xpatiiix3, mamamiśka, Carolq lubią tę wiadomość
-
Zabuszka ja pierwsze dziecko i doświadczenie z karmieniem jak u Ciebie, drugie dziecko ekstra babka w szpitalu mi pomogła dostawiac, plus taki był, że młodszy był zawziety i ciągnął bez problemu, ale gdyby nie pomoc tamtej pielęgniarki to nic by z tego nie było. A teraz to dopiero zobaczymy jak będzieFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualnyCześć wam!
Ja właśnie siedze w labie, już po wypiciu glukozy, jakie to okropieństwo jeszcze w takim wielkim kubku dostalam, teraz mi cały czas nie dobrze.
Kolejne pobranie krwi o 9.05 nawet ten czas leciAgnieszka0812, pasia27 lubią tę wiadomość