Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Madziuśka wrote:dlatego najlepiej kupic adaptery do pasów i jeździć w pasach cały czas
Dokładnie ja też odkąd dostałam to jeżdżę i czuję się troszkę bezpieczniej.Choć dziś takiego wkurwa miałam rano, że zapomniałam zapiąćMadziuśka lubi tę wiadomość
-
migussia wrote:Wiem, że nie ma co się śmiać ale te porównanie mnie rozwaliło.. heheh
teraz to i ja się z tego śmieję, ale wtedy nie było mi do śmiechu.Najgorsze, że po wszystkim tyłek mnie bardziej bolał niż nacięcie.Przeżyłam i teraz mam taką cichą nadzieję,że będzie troszkę lepiej.Damy radę nie my pierwsze i nie ostatnie
pasia27, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
malvva wrote:troche sie przestraszylam bo wyczytalam ze opryszczka w ciazy jest grozna
A) wyskakuje nam pierwszy raz w ciąży a przed nigdy nie miałaś
b) opryszczka narządów rodnych
Inne przypadki są ok, ja miałam po kilka razy , używam tylko maści cynkowej i nic się nie stałoAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
Ja jestem po cc z powodu komplikacji przy SN, rodziłam do 7 cm naturalnie, a później w biegu cc pod całkowita narkoza z intubacja, małego dostałam po 20 h a w dzień wypisu czyli 3 dzień po cc biegalam z walizkami po schodach, pierwsze wstanie najgorsze a później jakiś poszło, teraz tez pewnie cc bo znów szykuje się duże dzuecko a dwa, że po cc nie dostane znieczulenia, jakbym chciała sn.
Ogólnie nastawienie to podstawa, banan na buzi i pierś do przodu, idziemy po nasze oczekiwane dzieciątkoWiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2016, 19:03
malvva, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
Agusia ;) wrote:Ja jestem po cc z powodu komplikacji przy SN, rodziłam do 7 cm naturalnie, a później w biegu cc pod całkowita narkoza z intubacja, małego dostałam po 20 h a w dzień wypisu czyli 3 dzień po cc biegalam z walizkami po schodach, pierwsze wstanie najgorsze a później jakiś poszło, teraz tez pewnie cc bo znów szykuje się duże dzuecko a dwa, że po cc nie dostane znieczulenia, jakbym chciała sn.
Ogólnie nastawienie to podstawa, banan na buzi i pies do przodu, idziemy po nasze dzieciątko oczekiwane
tak wlasnie zamierzamz duma na porodowkeco ma byc o bedzie mam nadzieje ze matka natura nie zawiedzie
pasia27, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
mamamiśka wrote:Agusia ja tez miałam CC i teraz chce sie skłonić do SN ze znieczuleniem ale piszesz ze nie można ??? Czy ty nie możesz po tej narkozie ??? Rozjaśniacz mi troche?
-
bereda11 wrote:moja mama mowi ze sny sa przeciwnoscia rzeczywistoscii ja czulam ze bedzie chlopczyk a snila mi sie dziewczynka ze bede miala a tu jednak chlopczyk
-
Hej dziewczyny, u mnie po wizycie ok,dzidzia ma się dobrze,założyła nogę na czoło, potem poziewala i na koniec zasłonila buzke jeszcze rączką, żeby jej nie podglądać. Ma 607g. Dostałam tardyferon bo niską hemoglobine mam. No i znów odliczanie 4 tyg do następnej wizyty☺
Carolq jak u Ciebie?bereda11, pasia27, Agnieszka0812, Negra, katarzyna_d, migussia, klaudia1534 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej
Mała cała i zdrowiutka wszystko ok
, wkłada do buzi 2 ręce nogę , i machała do Nas
Lekarz mówi tylko ze za duzo nie przybrała bo przez 2 tygodnie tylko 100g wazy teraz 420g . I ze ja za mało tyje bo od przejścia na dietę tylko schudłam i waga mi sie trzyma . Niunia jest śliczna i wykapana Mamusia ;P co wizytę podobna do kogoś innego ;P pozniej wrzucę Wam fotkę bo siedzimy z znajomymi .
Agnieszka0812, bereda11, Negra, katarzyna_d, Dariaaa88, migussia, mejbi, Agusia ;) lubią tę wiadomość
-
bereda11 wrote:wg tej teorii nie zdradzi Cie ha ha ha ale ja az tak mocno sie tego nie trzymam po pierwsze a po drugie sny nie zawsze sie sprawdzaja ...
Az sie w nocy przebudzilam bo tak realnie mi to tlumaczyl hebereda11 lubi tę wiadomość
-
Carolq wrote:Hej
Mała cała i zdrowiutka wszystko ok
, wkłada do buzi 2 ręce nogę , i machała do Nas
Lekarz mówi tylko ze za duzo nie przybrała bo przez 2 tygodnie tylko 100g wazy teraz 420g . I ze ja za mało tyje bo od przejścia na dietę tylko schudłam i waga mi sie trzyma . Niunia jest śliczna i wykapana Mamusia ;P co wizytę podobna do kogoś innego ;P pozniej wrzucę Wam fotkę bo siedzimy z znajomymi .
u mnie 18 tc 286 a w 21 tc 384 wiec 100 g w 3 tygodnieCarolq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGratulacje z wizyt!!
nie martwcie sie jeszcze przybiora wasze dzieciaczki i będą klocuszki
Co do snów. Mi sie sni raczej jakies obce dziecko haha ze przebierałam bo sie urżnął i nie mogłam nadążyć, bo cały czas kupa wychodziła hahaha
A dzis mi sie snilo ze mi zęby wychodziły ze wyciągałam je placami.jak się obudziłam odrazu sprawdziłam czy mam zębymigussia, Carolq lubią tę wiadomość
-
Hejah,
ja kupuję taki wózek http://allegro.pl/wyprzedaz-wozek-klasyczny-navington-galeon-kolory-i5658920876.html
Jakos nie uznaję 3w1 z tylko mi znanych powodówsppacerówkę dokupię poźniej taka lepszą, cieszę się, że na wizytach wszystko ok i całuję
pasia27, Carolq lubią tę wiadomość
Kazik :* -
nick nieaktualnyCarolq= jestesmy na podobnym etapie i moj mały wazy 420g / moj gin powiedział ze wszystko ok - a dziecko odpowiadało idealnie na 21w6 /a było to wczoraj / więc nie rozumiem skąd ci lekarze wymyślają takie teksty ,że za mało skoro wszystko jest git ...
tak samo z naszą wagą /// hmmm ja przytyłam kilogram i moj był wrecz zadowolony z obrotu sytuacji /co prawda ja miałam dośc sporą wagę wyjściową ale tłumaczył mi ze nie sztuką jest obżeranie sie i tycie na potęgę to wcale nie znaczy ze dzidzius jest odpowiednio odżywiany jesli my tez jakoś masakrycznie tyjemy ... odpowiednia zbilansowana dieta brak słodyczy ,wcale nie musi doprowadzic do 20kg nadwyzki w ciazy /takze głowa do góry
a takie teksty /za mało pani przytyła / to mi sie w głowie nie mieszczą /no chyba ze jestes jakas chudzinkaale teraz w dzisiejszych czasach kazdy gin zwraca uwagę cieżarnym zeby własnie się pilnowały i starały jak najmniej przytyc / ja wiem ze czasem sie nie da ... rozumiem to doskonale ... ale jak sie udaje to tylko sie cieszyć /moim skromnym zdaniem
bereda11, Carolq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzobacz nawet opis z suwaczka mojego
22tc - "twój maluch waży już ok 400g" więc nie wiem czego czepia się Twój ginty w każdym bądź razie śpij spokojnie
no i gratuluję córeczki
dziewczyny głosujcie
Franek
Tymon
Łukasz
Michał
które wybrać ????!!!!!Carolq lubi tę wiadomość