Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Alicce wrote:zobacz nawet opis z suwaczka mojego
22tc - "twój maluch waży już ok 400g" więc nie wiem czego czepia się Twój ginty w każdym bądź razie śpij spokojnie
no i gratuluję córeczki
dziewczyny głosujcie
Franek
Tymon
Łukasz
Michał
które wybrać ????!!!!!Niezły wariat lat 5
xpatiiix3, Carolq lubią tę wiadomość
Kazik :* -
22tc - "twój maluch waży już ok 400g" więc nie wiem czego czepia się Twój ginty w każdym bądź razie śpij spokojnie
no i gratuluję córeczki
dziewczyny głosujcie
Franek
Tymon
Łukasz
Michał
które wybrać ????!!!!!
-
nick nieaktualnyAlicce wrote:zobacz nawet opis z suwaczka mojego
no i gratuluję córeczki
dziewczyny głosujcie
Franek
Tymon
Łukasz
Michał
które wybrać ????!!!!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa jestem za Tymonem słodkie
Nie chodzi o to ze za mało czy za duzo tylko o to ze nie przybieram wogolei mój gin sie o to martwi . A jak tu pilnować glikemi i tyć ?! A tak najważniejsze ze Niunia zdrowa . Wlasnie wcale chudzinka nie jestem , ale powiedział ze teraz powinnam najwiecej przybierać by dziecko sie prawidłowo rozwijało .
A co do Małej tak tylko wszystkie wymiary odpowiadają 22i3 a waga jest na granicy do tego dolnej normytakze Mała
Tak jak sie spodziewał doktor nadrabia do terminu z miesiączki . Wiec z tad te jego obawy i sugestie ze za mało jem
I tak jestem tak szxzesliwa po wizycie ze tam nawet za mocno mnie to nie ruszawiem ze chce dobrze , ale niektóre dziewczyny jak byłam na spotkaniu na Karowej z cukrzyca w pierwszych ciążach jak miały cukrzyce tez tyły po 5 kg tylko a dzieciaki po 3,5 i wiecej
Przepraszam ale wstawię Wam jutro focie bo nawet mi sie nie chce kompa odpalić a z tel to tego nie ogarnęWiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2016, 23:36
OlkaBdg lubi tę wiadomość
-
Hehehhe ta moja ma chyba ADHD
ja już mam schiza jak ona się ze 2-3h nie rusza bo ja czuję ja nawet jak się przewraca czy przeciąga no nawet jak idę ja czuję :o zaraz Wam pokaże namiastkę tego co robi teraz jedna mała fala tańca aliena
ogólnie to kwestia może góra 5 min żeby się nie poruszyła takie tam nadpobudliwość dziecko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2016, 23:44
Carolq lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualny
-
no i gratuluję córeczki
dziewczyny głosujcie
Franek
Tymon
Łukasz
Michał
które wybrać ????!!!!!Łukasz mąż, Michał brat, Franek syn psiapsioly, a Tymon chciałam dać synkowi (tzn córeczce
)
Ja wybierając imię staram się zwracać uwagę na popularność imienia w otoczeniu. Jeśli jakieś imiona powtarzają się zbyt często, to u mnie odpadają... Rozejrzyj się wokół, na osiedlu i placu zabaw- jak jakas mama woła np. Łukasz i biegnie trzech, to ja bym odrzuciła
Swoją drogą Łukasz i Michał to ostatnio chyba niezbyt popularne imiona, nie? -
Carolq wrote:a co do ruchów mi na wypisie ze szpitala odnośnie cukrzycy kazali liczyć od 30 tygodnia wiec chyba w tym okresie sa juz jakos uregulowane
Aaaaa propo tycia nie przejmuj się mi waga ruszyła z Marcelem w 3 trym ale jak jebło to prawie 100Carolq lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel