Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie
Gratuluje udanych wizyt, trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
My leniuchujemy w domku dzisiaj, biorę się powoli za kompletowanie wyprawki tak delikatnie żeby coś mieć.
Macie jakis fajny spis czego ile kupić ???
Na pierwszej stronie widziałam spis akcesorii ale o ubranka bardziej mi chodzi, bo dawno nie byłam mamusią i straciłam orientację
Miłego dniaAgnieszka0812, Carolq, mejbi, pasia27 lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
monilia84 wrote:Witajcie
Gratuluje udanych wizyt, trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
My leniuchujemy w domku dzisiaj, biorę się powoli za kompletowanie wyprawki tak delikatnie żeby coś mieć.
Macie jakis fajny spis czego ile kupić ???
Na pierwszej stronie widziałam spis akcesorii ale o ubranka bardziej mi chodzi, bo dawno nie byłam mamusią i straciłam orientację
Miłego dniaja wyprawkę robię na czuja, coś tam pamiętam
Ciuszki już mam wszystkie, materac też już kupiłam, bo stary się nie nadajea reszta drobiazgów po woli będę na bieżąco, co się przypomni
katarzyna_d, monilia84, mejbi lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Heloł.!
A ja już po glukozie mmmm o Jezu nigdy mi nie smakowało to cholerstwo a to na raz wzięłam cały kubek plastikowy prawie jak od piwa z baru ahahahah także tego równo 10.00 1 pobranie 2h czas startMiłego dnia
PS. Po krzywej dopiero pójdę na IP, ale ponoć pustki są ,rano dużo śluzu gęstego takiego karmelowego wyleciało...boli mnie ogólnie podbrzusze @-owo...
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualny
-
Ale super filmik z ruchami jestem pod wrażeniem że aż tak wyraźnie wszystko widać
U mnie z ruchami było dość zabawnie. Dzień przed wigilią mąż położył głowę na moim brzuchu i nagle zrywa się uradowany że falka mu się pod policzkiem przesunęła, ja oczywiście nic nie poczułam. W Wigilię czułam takie małe, nieuchwytne bulgotki tuż pod pępkiem ale nie byłam pewna czy to dzidzia. Tuż po nowym roku wpatrywałam się w brzuch bo mąż się zaczął śmiać że mam gigantyczny pępek (wie że jestem przewrażliwiona jeśli chodzi o mój pępek więc bardzo go to bawiło). I słuchajcie nagle mój pępek zaczął się poruszać, tak falować góra-dół. Podskoczyłam jakby mnie przypalano, wołam męża bo już sama nie wiedziałam czy mi się to przewidziało ale mąż też potwierdził że rusza się niezależnie od oddechu. Patrzyliśmy zauroczeni pępkiemtak naprawdę nie wiedząc na co patrzymy. Dopiero trzy dni później pani doktor pokazała nam że główka i rączki dzidzi są na wysokości pępka więc to pewnie ona była
Więc ruchy mojej córeczki najpierw poczuł mój mąż, potem je zobaczyłam a dopiero na koniec poczułam
xpatiiix3, katarzyna_d, mamamiśka, Agnieszka0812, mejbi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja boje sie wkłucia bo jednak to kręgosłup ... Ale tak panicznie boje się tego bólu na samą myśl o tym że będe rodzić mam oczy pełne łez pierwszy poród mnie nie przestraszył ale drugi strasznie ! I teraz odwlekam myśli bo się poprostu boje i biore pod uwagę znieczulenie jeśli by było dostępne.
-
Sylika wrote:Witam mamuski
Na tvn akurat leci o bólu porodowym
A ja mam TENS i zamierzam skorzystać przy porodzie na krzyżowe hi hi bo na bank będę miała ze względu na łożysko na przedniej z Nel miałam tylko z brzucha z Marcelem krzyżowo-brzuszne... I teraz na bank tez..Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
xpatiiix3 wrote:A ja mam TENS i zamierzam skorzystać przy porodzie na krzyżowe hi hi bo na bank będę miała ze względu na łożysko na przedniej z Nel miałam tylko z brzucha z Marcelem krzyżowo-brzuszne... I teraz na bank tez..
Matko Pati co ty do nas mówisz? możesz wyjaśnić? -
Sylika wrote:TENS dobra sprawa ale droga zeby tak sobie to kupic ale slyszalam ze szpitale niektore oferuja.Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
No wlasnie nie wiadomo jak to jest dokladnie z tym wypozyczeniem....
Tez bym skorzystala z tego slyszalam o porodzie z tym sprzetem i sobie mamusie chwala ale dla mnie teraz kupic to drogi i nieuzyteczny wydatek ....bo nie zamierzam wiecej dzieci miec.Agnieszka0812, pasia27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czesc kochane. Gratki po wizytach i kciuki za dzisiejsze.
my zjedlismy śniadanie i siedzimy. Brzuch mi sie cos napina od wczoraj, chyba wiecej odpoczynku mi potrzeba.
Pati fajnie mała Livka kopsa hehe- wiercioszek. Daj znac koniecznie jak wrocisz z IP.xpatiiix3 lubi tę wiadomość