Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyno ja mam , nie możesz chodzić ? miałam to samo a po chwili przechodzi ? mi powiedział ze to są kolki . Mówił że gdyby ból nie ustępował to wziasc nospę i lezec i jak nie przejdzie to na IP
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2016, 12:35
-
No właśnie jak kolka takie uczucie. Chodzic mogę tyle ze bardziej kluje jak chodze. Moze tez nospe wezmę a jak nie przejdzie to pojade na IP. Choc nie sądzę ze to cos poważnego. Ogolnie mam problem ze wzdeciami i moze to od tego.
-
domi05 wrote:dziewczyny czy ma może któraś ikeowską wanienkę? Mamy okazję odkupić za 10zł, ale jakoś wydaje się mała i boimy się że po kilku miesiącach będziemy musieć kupić większą, a że jedną łazienkę na razie mamy na dole, to wolelibyśmy u siebie na górze jak najdłużej kąpać w sypialni...
Kazik :* -
Cześć dziewczyny!
JusWik- masz na myśli okolice jajnika sprzed ciąży, czy teraz? Bo teraz nasze jajniki znajdują się na wysokości pępka- tam Cię boli, czy w dole brzucha? Jeśli nisko, to może naciągające się więzadła?JusWik lubi tę wiadomość
-
Negra wrote:Cześć dziewczyny!
JusWik- masz na myśli okolice jajnika sprzed ciąży, czy teraz? Bo teraz nasze jajniki znajdują się na wysokości pępka- tam Cię boli, czy w dole brzucha? Jeśli nisko, to może naciągające się więzadła? -
nick nieaktualnyja się pytałam o to wczoraj na wizycie bo też mi się zdażało parę razy takie akcje ze mnie tak zaczeło boleć nie nic nie mogłam ani isc ani się schylić . Lekarz zapytał dokładnie w jakich sytuacjach , w jakim miejscu i powiedział że najprawdopodobniej to kolki. ja potwierdziłam bo rzeczywiście te uczucie było podobne. I dostałąm takie informacje jak Ci pisałam , mi też pomagało picie wody.
JusWik lubi tę wiadomość
-
Rozciągająca się macica podnosi je do góry. Wiem, bo w pierwszej ciąży byłam dwa razy operowana, pierwszy raz w 22tc i jak jakiś lekarz widzi bliznę, pyta: wyrostek? A ja: nie, jajnik
Więc jeśli to ból nisko i nie jest bardzo dokuczliwy i po no-spie zmaleje lub przejdzie, to raczej nic poważnego. Ale jeśli będzie się nasilał lub będziesz się martwić, to jedź na IP
JusWik lubi tę wiadomość
-
Carolq wrote:ja się pytałam o to wczoraj na wizycie bo też mi się zdażało parę razy takie akcje ze mnie tak zaczeło boleć nie nic nie mogłam ani isc ani się schylić . Lekarz zapytał dokładnie w jakich sytuacjach , w jakim miejscu i powiedział że najprawdopodobniej to kolki. ja potwierdziłam bo rzeczywiście te uczucie było podobne. I dostałąm takie informacje jak Ci pisałam , mi też pomagało picie wody.
pasia27, Carolq lubią tę wiadomość
-
Negra wrote:Rozciągająca się macica podnosi je do góry. Wiem, bo w pierwszej ciąży byłam dwa razy operowana, pierwszy raz w 22tc i jak jakiś lekarz widzi bliznę, pyta: wyrostek? A ja: nie, jajnik
Więc jeśli to ból nisko i nie jest bardzo dokuczliwy i po no-spie zmaleje lub przejdzie, to raczej nic poważnego. Ale jeśli będzie się nasilał lub będziesz się martwić, to jedź na IP
-
Dariaaa88 wrote:ja karmienie piersią wspominam okey, może 2 pierwsze tygodnie nie były jakieś rewelacyjne, ale później już z górki
na szczęście mi nikt cycków nie tarmosił, ja z natury jestem zbyt zimna, nie lubię jak mnie ktoś obcy dotyka i mówię wprost. tylko partner i dzieci mogą, inni jakoś nie są mi aż tak bliscy żeby macali moje ciało czy całowali po policzkach, przytulali itd, nigdy tego nie lubiłam. jedyne co dopuszczam to podanie ręki.
To jak my brudzia wypijemy?Carolq lubi tę wiadomość
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
Poli9106 wrote:Ja przed wizyta w pon miałam te same bole,aż tak rwalo,lekarz pow że to macica bo dziecko z tyg na tydzień przybiera więcej na wadze jak na początku.Weź no spe i magnez zacznij brac
-
nick nieaktualny