X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • JustyśM Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2016, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z materacykiem to wiem że trzeba dokupić bo tamte oryginalne są słabe. Mam małe mieszkanko i bede mogla z nim sie przemieszczac bo ma koleczka řti przyda się później jako kojec.Jeszcze pomyślę.

katarzyna_d lubi tę wiadomość

[link=https://www.suwaczki.com/]km5sej288cimr979.png[/link]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2016, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agusia ;) wrote:
    Katarzyna_d jestem u mnie na razie wszystko spoko, bo szyjka zamknięta, długa itp mimo noszenia 11 kg :-) ja mam głównie rozmiar 62 bo gin mówił, żeby nie kupować mniejszych bo Adi będzie duży i miał rację, 56 założyłam tylko w szpitalu poporodzie a dla 2 młodego kupie ze 3 nowe rzeczy do szpitala reszta po bracie :-)

Mi usg robił jakiś cep i powiedzial ze dziecko będzie górą 3500 dokupywaliśmy zaraz po porodzie większe !! Tzn moja mama bo ja w szpitalu byłam .. 7 lat temu nie trzeba było miec swoich ciuszków ani pampersów :) a teraz

Musze chyba duza walizkę zabrać do szpitala

• malvva Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2016, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a do mnie własnie przyszedł leżaczek ktory wyhaczyłam na olx za 30 zl *,* swietny stan regulacja oparcia i możliwość blokowania bujania oraz odczepiany pałąk z zabawkami firmy bright star

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6ff6c13137b4.jpg

katarzyna_d, Kłosia, klaudia1534, migussia, kkasya, pasia27 lubią tę wiadomość

km5s8u69j7y5auw8.png

Malwina
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2016, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xpatiiix3 wrote:
    Oooo malvva jesteś największą :P poważnie ,a ją myslalam że ją mam wielki brzuch xD

poczekaj poczekaj wstawię swój wieczorem też się zaliczam do tych większych :P
    ale mam 108 cm :P także do kamisi mi jeszcze brakuje :P ale mam jeszcze ponad 2 tyg do nadrobienia więc wszystko możliwe :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2016, 14:35

katarzyna_d, xpatiiix3 lubią tę wiadomość

• Agusia ;) Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2016, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katarzyna_d wrote:
    Mi usg robił jakiś cep i powiedzial ze dziecko będzie górą 3500 dokupywaliśmy zaraz po porodzie większe !! Tzn moja mama bo ja w szpitalu byłam .. 7 lat temu nie trzeba było miec swoich ciuszków ani pampersów :) a teraz

Mo na usg wychodziło 4100 a urodził się 4030 i 60 cm, nawet ordynator jak dotknął mojego brzucha na porodowce to powiedział, że tu ba pewno jest ponad 4 kg :-) ja z młodym wzięłam za mało ciuszków i mąż dowozil, wg rozpiski szpitala 3 komplety miały starczyć oj zdecydowanie nie teraz już wiem :-) teraz spakuje dużo ubrań, bo wątpię że mąż będzie miał czas wpadać i siedzieć całe dnie u mnie :-( ktoś musi zająć się młodym

dqpr2n0aifktuqyu.png

201605191762.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2016, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agusia ;) wrote:
    Mo na usg wychodziło 4100 a urodził się 4030 i 60 cm, nawet ordynator jak dotknął mojego brzucha na porodowce to powiedział, że tu ba pewno jest ponad 4 kg :-) ja z młodym wzięłam za mało ciuszków i mąż dowozil, wg rozpiski szpitala 3 komplety miały starczyć oj zdecydowanie nie teraz już wiem :-) teraz spakuje dużo ubrań, bo wątpię że mąż będzie miał czas wpadać i siedzieć całe dnie u mnie :-( ktoś musi zająć się młodym

Mój właśnie miał 4100 :) nie wiem jak z drugim jest?? Podobno większe sie rodzą :P :P tak ze przygotujmy sie pa klocuszki hahaha

pasia27 lubi tę wiadomość

• Agusia ;) Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2016, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katarzyna_d wrote:
    Mój właśnie miał 4100 :) nie wiem jak z drugim jest?? Podobno większe sie rodzą :P :P tak ze przygotujmy sie pa klocuszki hahaha
    Wg usg to są podobni do siebie, więc sądzę że tak będzie i tez bedzue duży:-) w 12 tc był nawet większy

dqpr2n0aifktuqyu.png

201605191762.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2016, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katarzyna_d wrote:

U mnie nie trzeba byylo ani 22 lata temu ani bteraz xD

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2016, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie Livką najmniejszą z całej trojaczki ;)

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • JusWik Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2016, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Śliczne macie brzuszki dziewczyny. Ja leze. Brzuch boli caly czas.

Malena91, katarzyna_d lubią tę wiadomość

wg2gskx.png
    bfaregz2g4civ44w.png
    [*]17.03.2014 Wikusia (9tc)

• mamamiśka Koleżanka

Wysłany: 14 stycznia 2016, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej serca :)
    Jakie macie fajne brzucholki :) Katarzyna ty się bardzo oszczędzaj i napewno będzie wszystko dobrze. Ja dziś miałam wizytę u położnej. Masakra jakaś , raz na dwa miesiące wywiad środowikowy. Normalnie nasi polscy lekarze to chodzące wszystko wiedzące ideały. No ale nie będę już się wkurzać bo to nic nie daje. Taki ich tu dziwny system. najważniejsze że zapisała mnie do lekarza żeby mi pomógł z kręgosłupem. Moj mały też z tych większych był 3950 g i długo nie ponosił małych rozmiarów. Dlatego dla małej tez większe będę brać, choć mam nadzieje że nie będzie takim klocuszkiem ;) więc Katarzyna mam nadzieję że powiedzenie że dziecko drugie jest większe to tylko mit :)
    Udanego popołudnia dziewczyny. Fajnie was poczytać choć na tyle mi raźniej :)

Malena91, xpatiiix3, bereda11, katarzyna_d lubią tę wiadomość

ganndqk37higo3kl.png
  • bereda11 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2016, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JusWik wrote:
    Śliczne macie brzuszki dziewczyny. Ja leze. Brzuch boli caly czas.
    dobrze ze lezysz ,odpoczywaj sobie mam nadzieje ze dzis Ci przejdzie

katarzyna_d, JusWik lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-72454.png

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2016, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malvva wrote:
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5535bf50a940.jpg

a to ja i Nelka z rana <3

Super <3 jaki ogrągły :)

malvva, Carolq lubią tę wiadomość

• zabuszka Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2016, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no jestem i ja;) prawe oko mius maly lewe plus znów... cala jakas nieforemna chyba jestem ;P. tak ze taka moja uroda . no jutro male zakupki moze maz mnie po lumpkach obwiezie o ile tam wytrzymam bo straszne napady duszności mam w sklepach ... za duzo ludzi a powietrza co kot napłakał .

Dziewuszki trzymac sie jeszcze nie czas na niespodzianki;)

katarzyna_d, bereda11 lubią tę wiadomość

1e6e393edd.png

cb8576b8d0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2016, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamo miśka oby to był mit :) znajoma położna mi powiedziała ze z jej 20 letniego doświadczenia twierdzi ze są większe

Powodzenia na wizycie :) wymolestuj ją porządnie :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2016, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To i ja pokaze wam moją reklamówkę :P hahahah

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3d96551a9c07.jpg

Jitka, Marietta, Malena91, Carolq, malvva, xpatiiix3, Cigaretta, bereda11, maimama, migussia, Dariaaa88, Negra, pasia27 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2016, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zabuszka wrote:
    no jestem i ja;) prawe oko mius maly lewe plus znów... cala jakas nieforemna chyba jestem ;P. tak ze taka moja uroda . no jutro male zakupki moze maz mnie po lumpkach obwiezie o ile tam wytrzymam bo straszne napady duszności mam w sklepach ... za duzo ludzi a powietrza co kot napłakał .

Dziewuszki trzymac sie jeszcze nie czas na niespodzianki;)

Ja wczoraj zrobiłam zakupy 20 szt ciuszków po 3 zł :) :) hahahah

Marietta, Carolq, pasia27 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2016, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszyscy mają brzuchy Mam i ja :P

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f3db88342924.jpg

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6be84c4a7d5f.jpg

a czemu do cholerki w tą strone :P ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2016, 15:48

malvva, katarzyna_d, xpatiiix3, Cigaretta, bereda11, migussia, Dariaaa88, Negra, Malena91, pasia27 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2016, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja 2 h temu miałam znowu kolke nerkowa , okropny ból, tym razem nie pojechalam do szpitala bo 3 mce temu byłam tam 7 h a teraz postanowiłam pić i chodzić. Ledwo co dawałam rade , trochę już lepiej, aczkolwiek troszeczkę kłuje, no i do tego pęcherz trochę boli....

• malvva Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2016, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    woow ale rośniemy wszystkie az sie boje co będzie w maju ;p

Carolq, katarzyna_d, pasia27 lubią tę wiadomość

km5s8u69j7y5auw8.png

Malwina
‹‹ 1079 1080 1081 1082 1083 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ