Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Z materacykiem to wiem że trzeba dokupić bo tamte oryginalne są słabe. Mam małe mieszkanko i bede mogla z nim sie przemieszczac bo ma koleczka řti przyda się później jako kojec.Jeszcze pomyślę.
katarzyna_d lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualnyAgusia ;) wrote:Katarzyna_d jestem u mnie na razie wszystko spoko, bo szyjka zamknięta, długa itp mimo noszenia 11 kg
ja mam głównie rozmiar 62 bo gin mówił, żeby nie kupować mniejszych bo Adi będzie duży i miał rację, 56 założyłam tylko w szpitalu poporodzie a dla 2 młodego kupie ze 3 nowe rzeczy do szpitala reszta po bracie
Mi usg robił jakiś cep i powiedzial ze dziecko będzie górą 3500 dokupywaliśmy zaraz po porodzie większe !! Tzn moja mama bo ja w szpitalu byłam .. 7 lat temu nie trzeba było miec swoich ciuszków ani pampersówa teraz
Musze chyba duza walizkę zabrać do szpitala -
a do mnie własnie przyszedł leżaczek ktory wyhaczyłam na olx za 30 zl *,* swietny stan regulacja oparcia i możliwość blokowania bujania oraz odczepiany pałąk z zabawkami firmy bright star
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6ff6c13137b4.jpgkatarzyna_d, Kłosia, klaudia1534, migussia, kkasya, pasia27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyxpatiiix3 wrote:Oooo malvva jesteś największą
poważnie ,a ją myslalam że ją mam wielki brzuch xD
poczekaj poczekaj wstawię swój wieczorem też się zaliczam do tych większych
ale mam 108 cmtakże do kamisi mi jeszcze brakuje
ale mam jeszcze ponad 2 tyg do nadrobienia więc wszystko możliwe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2016, 14:35
katarzyna_d, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
-
katarzyna_d wrote:Mi usg robił jakiś cep i powiedzial ze dziecko będzie górą 3500 dokupywaliśmy zaraz po porodzie większe !! Tzn moja mama bo ja w szpitalu byłam .. 7 lat temu nie trzeba było miec swoich ciuszków ani pampersów
a teraz
Musze chyba duza walizkę zabrać do szpitalaja z młodym wzięłam za mało ciuszków i mąż dowozil, wg rozpiski szpitala 3 komplety miały starczyć oj zdecydowanie nie teraz już wiem
teraz spakuje dużo ubrań, bo wątpię że mąż będzie miał czas wpadać i siedzieć całe dnie u mnie
ktoś musi zająć się młodym
-
nick nieaktualnyAgusia ;) wrote:Mo na usg wychodziło 4100 a urodził się 4030 i 60 cm, nawet ordynator jak dotknął mojego brzucha na porodowce to powiedział, że tu ba pewno jest ponad 4 kg
ja z młodym wzięłam za mało ciuszków i mąż dowozil, wg rozpiski szpitala 3 komplety miały starczyć oj zdecydowanie nie teraz już wiem
teraz spakuje dużo ubrań, bo wątpię że mąż będzie miał czas wpadać i siedzieć całe dnie u mnie
ktoś musi zająć się młodym
Mój właśnie miał 4100nie wiem jak z drugim jest?? Podobno większe sie rodzą
tak ze przygotujmy sie pa klocuszki hahaha
pasia27 lubi tę wiadomość
-
katarzyna_d wrote:Mój właśnie miał 4100
nie wiem jak z drugim jest?? Podobno większe sie rodzą
tak ze przygotujmy sie pa klocuszki hahaha
-
katarzyna_d wrote:Mi usg robił jakiś cep i powiedzial ze dziecko będzie górą 3500 dokupywaliśmy zaraz po porodzie większe !! Tzn moja mama bo ja w szpitalu byłam .. 7 lat temu nie trzeba było miec swoich ciuszków ani pampersów
a teraz
Musze chyba duza walizkę zabrać do szpitala
U mnie nie trzeba byylo ani 22 lata temu ani bteraz xDkatarzyna_d lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Hej serca
Jakie macie fajne brzucholkiKatarzyna ty się bardzo oszczędzaj i napewno będzie wszystko dobrze. Ja dziś miałam wizytę u położnej. Masakra jakaś , raz na dwa miesiące wywiad środowikowy. Normalnie nasi polscy lekarze to chodzące wszystko wiedzące ideały. No ale nie będę już się wkurzać bo to nic nie daje. Taki ich tu dziwny system. najważniejsze że zapisała mnie do lekarza żeby mi pomógł z kręgosłupem. Moj mały też z tych większych był 3950 g i długo nie ponosił małych rozmiarów. Dlatego dla małej tez większe będę brać, choć mam nadzieje że nie będzie takim klocuszkiem
więc Katarzyna mam nadzieję że powiedzenie że dziecko drugie jest większe to tylko mit
Udanego popołudnia dziewczyny. Fajnie was poczytać choć na tyle mi raźniejMalena91, xpatiiix3, bereda11, katarzyna_d lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no jestem i ja;) prawe oko mius maly lewe plus znów... cala jakas nieforemna chyba jestem ;P. tak ze taka moja uroda . no jutro male zakupki moze maz mnie po lumpkach obwiezie o ile tam wytrzymam bo straszne napady duszności mam w sklepach ... za duzo ludzi a powietrza co kot napłakał .
Dziewuszki trzymac sie jeszcze nie czas na niespodzianki;)katarzyna_d, bereda11 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzabuszka wrote:no jestem i ja;) prawe oko mius maly lewe plus znów... cala jakas nieforemna chyba jestem ;P. tak ze taka moja uroda . no jutro male zakupki moze maz mnie po lumpkach obwiezie o ile tam wytrzymam bo straszne napady duszności mam w sklepach ... za duzo ludzi a powietrza co kot napłakał .
Dziewuszki trzymac sie jeszcze nie czas na niespodzianki;)
Ja wczoraj zrobiłam zakupy 20 szt ciuszków po 3 złhahahah
Marietta, Carolq, pasia27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWszyscy mają brzuchy Mam i ja
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f3db88342924.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6be84c4a7d5f.jpg
a czemu do cholerki w tą strone?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2016, 15:48
malvva, katarzyna_d, xpatiiix3, Cigaretta, bereda11, migussia, Dariaaa88, Negra, Malena91, pasia27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja 2 h temu miałam znowu kolke nerkowa , okropny ból, tym razem nie pojechalam do szpitala bo 3 mce temu byłam tam 7 h a teraz postanowiłam pić i chodzić. Ledwo co dawałam rade , trochę już lepiej, aczkolwiek troszeczkę kłuje, no i do tego pęcherz trochę boli....