X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2015, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xpatiiix3 wrote:
    Skopiuj link i w nowej karcie otwórz wyskoczy ;)
    No tak zrobiłam i mi wyświetla, że strona nie istnieje;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2015, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myszka2070 wrote:
    Dzisiaj Ja!! Dzisiaj Ja!! Dzisiaj Ja!! Aaaaale stresaa delikatnego mam :) Juz nie moge sie doczekac zobaczenia mojego malego okruszka :) :)
    Zycze wszystkim wizytujacym powodzenia i trzymajcie kciuki za mnie tez!!! :) :)
    Trzymam kciuki! :)

• Anniusia Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bosz co za noc miałam...najpierw zasnęlam na kanapie o 23 mój szanowny mąż postanowił coś zjeść i tak szeleścił chamsko,że nie wytrzymałam i mu wybluzgałam odrazu tętno mi podskoczyło aż w głowie zaszumiało normalnie tak źle się poczułam ale jakoś się uspokoiłam i zasnęlam o 3 podbudka zachciało mi się pić więc piję wodę i...jak mnie mdłości wzięły zwymiotowałam masakra samą wodą bo kolacje jadłam wcześniej ale mimo to masakra czułam się tak wypluta...

II trymest wcale nie jest dla mnie łaskawszy:(

powodzenia na wizytach:) trzymam kciuki:)

3jgxxzkra9730jiu.png
  • Anniusia Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny czym smarujecie ciało nogi ręce ? mam strasznie suche a nie wiem co kupić

3jgxxzkra9730jiu.png
  • Anniusia Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xpatiiix3 wrote:
    Carolq <3 heheheh

A Was zasmuce już parę dziewczynek na marcowkach po polokowych zamieniło się w chłopców :P

o jaaaaaa :) to faktycznie lepiej,że mi ginek nie chciał powiedzieć ale ja tak strasznie czuję dziewczynkę...masakra..

3jgxxzkra9730jiu.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2015, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dobra to Macie i mój brzusio :P a co będę gorsza :P

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f6d379b68d3c.jpg

sorki ze tak do góry nogami ale w pracy na szybko robione :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2015, 10:44

xpatiiix3, izizizi, monilia84, FeliceGatto, luna91, bereda11, CassieMK lubią tę wiadomość

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja używam takiego naturalnego balsamu z ekstraktem z winogron ze sklepu naturalnykosmetyk fajne rzeczy i dosyć tanio dla dzieci też kupowałam tqm kosmetyki do mycia itd ;)

Może juz usunięte..

No właśnie tak to jest u niektórych dzieciaczków długo jest ten wyrostek płciowy zanika chyba nawet do 16 tc wiec najpewniejsze jest na połówkowych ja będę miała następna wizytę w 19 tc ciekswe czy wtedy polowkowe zrobi czy jak 3d zrobię na swoje urodziny 29.12 u niego to wtedy 24tc będzie juz ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2015, 10:48

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2015, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq super :)

Ja do suchych nóg szczególnie po goleniu używam le Petit marseilliais z masłem shea, słodkim migdalem i olejkiem arganowym, a brzuch piersi i resztę smaruje oliwka ;)

Carolq lubi tę wiadomość

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq tez śliczny okrąglutki brzuszek masz ;)

Carolq lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2015, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no wielki :P ... ale bywa przynajmniej mam się czym chwalić szczególnie jak teraz jest taki mega twardy a nie tłuściutki :P

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

• FeliceGatto Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    izizizi wrote:
    Teraz to sie zmartwilam :-( wszystkie macie takie sliczne ciazowe brzuszki a ja dalej wygladam jakbym sie ziemniakow I fasoli najadla :-/
    http://naforum.zapodaj.net/64729b2e72f6.jpg.html

Jaja sobie robisz? Wyglądasz zajebiście!

luna91 lubi tę wiadomość

http://szogunowmatka.blogspot.com/
  • FeliceGatto Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq, brzuszek super. Tylko gdzie jest paszcza, ja się pytam? :P

Witamy nową mamę :)

Myszka, powodzenia! !!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2015, 11:15

Carolq, izizizi lubią tę wiadomość

http://szogunowmatka.blogspot.com/
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2015, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    porąbało ją jaka fasola i ziemniaki :P izizizi ale laska z Ciebie :) daj spokój jeszcze Ci urośnie :P

Felice przykro mi jestem osobą publiczną i niestety nie mogę udostępniać swojego wizerunku :P a tak na serio twarz i brzuszek się razem nie mieszczą w kadrze :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2015, 11:29

izizizi, bereda11 lubią tę wiadomość

• williams1 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajne brzuszki widać ze powoli zaczynają rosnąć :-D
    Xipatiii wooow szok ale masz już duży brzuch :-D mega, nie sądzę żebym za 4tyg takiego się do robiła a to tez 3 dziecko.Chociaz rośnie rośnie :-) :-) http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a453bf58350e.jpg

W piątek mam prenatalne trzymajcie kciuki,już nie mogę się doczekać :-)

Carolq, xpatiiix3, Madziaaaaa, Palinas89, izizizi, luna91, Różyczka, FeliceGatto, CassieMK lubią tę wiadomość

dev139prs__.png

Tymon 09.04.2009 Iwo 17.12.2014
  • Palinas89 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki, ostatnio nie odzywałam się, bo kurna doła złapałam.

Do tego w sobotę tak się schlałam ( pierwszy raz od jakichś 3 miesięcy), że cierpiałam całą niedzielę, hafty takie, aż mną rzucało i nic nie mogłam zjesć ani wypić (bardzo współczuję wam mdłości).

Wypiłam za wasze zdrówko, bo ostatnio coś chorujecie ;))

Najgorzej, że do tego pabu przyszli znajomi, bo okazalo się, że koleżanka z licealnej klasy zaciążyła..i opijali jej ciążę.

Kuźwa niby fajnie, cieszę się, ale zrobiło mi się strasznie smutno :((
    a jak przyszłam do domu to ryczałam pół nocy, bo 1 listopada..

Carolq lubi tę wiadomość

<3 Aniołek <3 7.10.2015 6/8 tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2015, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Palinas , przeczytałam i polubiłam a dlatego że widze że żartujesz, wychodzisz także nawet po tym co się stało nadal żyjesz na ile możesz i się starasz. < przytulam > domyślam się ze ten weekend był ciężki dla Ciebie :( a co do koleżanki jak nam się nie udawało też nienawidziłam wszystkich osób które były w ciąży także to normalne, szczególnie że było to tak niedawno . Będzie dobrze Kochana bierzcie się do roboty , Aniołek nad Wami czuwa :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2015, 11:37

• josephinka84 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny,

dziś wskoczyłam w II trymestr, ale dziwny ten nasz kalendarz! Nie da się go przesuwać do 1 tygodnia?

lprkanlitozyeyf7.png
    w57v3e3k4mnv7j6b.png
  • Palinas89 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq dziękuję za dobre słowo :)
    ja nie nienawidzę tych osób, tylko tak cholernie pprzykro się robi jak dowiaduję się, że do innych szczęście zawitało, a nasze od nas odeszło.

Właśnie w sobotę wyszłam pierwszy raz do ludzi, wcześniej tylko kumpel przyszedł do nas jakoś tydzień temu.

7 listopada minie miesiąc od zabiegu, i tak coś czuję okres chyba się zbliża, mam taką nadzieje :)
    Ogólnie jestem wesołą dziewczyną i optymistką, to o wiele mi łatwiej, jednak czasem zapłaczę, czasem wkręci się ten dół.

a no i najważniejsze - macie super brzuszki <3 Pati na razie wygrywa ze swoja półką heheh

Wiliams u Ciebie to nie wiem kiedy wyjdzie taki konkretny, bo masz silne mięśnie brzucha ;))Kumpela, też prowadzi fitness to u niej tak samo późno
    się pojawił :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2015, 11:49

Carolq lubi tę wiadomość

<3 Aniołek <3 7.10.2015 6/8 tc
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Williams ale Ty wysportowana mamuśka pięknie wyglądasz ;) a ja niewysportowana hehehhe ja zdążyłam tylko bardziej górna partie brzucha dolna trochę flakowata a na górze już całkiem ładny kaloryfer miałam ;)

Paulinas89 niedługo aniołek do Was wróci a teraz nad Wami czuwa rozumiem jak jest Tobie ciężko kochana :*

Palinas89 lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Josephinka da za zakładki 1 2 3 trymestr klikasz na 1 i wyskakuje Ci ;)

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
‹‹ 555 556 557 558 559 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ