Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
bosz co za noc miałam...najpierw zasnęlam na kanapie o 23 mój szanowny mąż postanowił coś zjeść i tak szeleścił chamsko,że nie wytrzymałam i mu wybluzgałam odrazu tętno mi podskoczyło aż w głowie zaszumiało normalnie tak źle się poczułam ale jakoś się uspokoiłam i zasnęlam o 3 podbudka zachciało mi się pić więc piję wodę i...jak mnie mdłości wzięły zwymiotowałam masakra samą wodą bo kolacje jadłam wcześniej ale mimo to masakra czułam się tak wypluta...
II trymest wcale nie jest dla mnie łaskawszy:(
powodzenia na wizytach:) trzymam kciuki:) -
nick nieaktualnyNo dobra to Macie i mój brzusio
a co będę gorsza
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f6d379b68d3c.jpg
sorki ze tak do góry nogami ale w pracy na szybko robione
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2015, 10:44
xpatiiix3, izizizi, monilia84, FeliceGatto, luna91, bereda11, CassieMK lubią tę wiadomość
-
A ja używam takiego naturalnego balsamu z ekstraktem z winogron ze sklepu naturalnykosmetyk fajne rzeczy i dosyć tanio dla dzieci też kupowałam tqm kosmetyki do mycia itd
Może juz usunięte..
No właśnie tak to jest u niektórych dzieciaczków długo jest ten wyrostek płciowy zanika chyba nawet do 16 tc wiec najpewniejsze jest na połówkowych ja będę miała następna wizytę w 19 tc ciekswe czy wtedy polowkowe zrobi czy jak 3d zrobię na swoje urodziny 29.12 u niego to wtedy 24tc będzie juzWiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2015, 10:48
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
izizizi wrote:Teraz to sie zmartwilam
wszystkie macie takie sliczne ciazowe brzuszki a ja dalej wygladam jakbym sie ziemniakow I fasoli najadla
http://naforum.zapodaj.net/64729b2e72f6.jpg.html
Jaja sobie robisz? Wyglądasz zajebiście!luna91 lubi tę wiadomość
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
nick nieaktualnyporąbało ją jaka fasola i ziemniaki
izizizi ale laska z Ciebie
daj spokój jeszcze Ci urośnie
Felice przykro mi jestem osobą publiczną i niestety nie mogę udostępniać swojego wizerunkua tak na serio twarz i brzuszek się razem nie mieszczą w kadrze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2015, 11:29
izizizi, bereda11 lubią tę wiadomość
-
Fajne brzuszki widać ze powoli zaczynają rosnąć
Xipatiii wooow szok ale masz już duży brzuchmega, nie sądzę żebym za 4tyg takiego się do robiła a to tez 3 dziecko.Chociaz rośnie rośnie
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a453bf58350e.jpg
W piątek mam prenatalne trzymajcie kciuki,już nie mogę się doczekaćCarolq, xpatiiix3, Madziaaaaa, Palinas89, izizizi, luna91, Różyczka, FeliceGatto, CassieMK lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczynki, ostatnio nie odzywałam się, bo kurna doła złapałam.
Do tego w sobotę tak się schlałam ( pierwszy raz od jakichś 3 miesięcy), że cierpiałam całą niedzielę, hafty takie, aż mną rzucało i nic nie mogłam zjesć ani wypić (bardzo współczuję wam mdłości).
Wypiłam za wasze zdrówko, bo ostatnio coś chorujecie)
Najgorzej, że do tego pabu przyszli znajomi, bo okazalo się, że koleżanka z licealnej klasy zaciążyła..i opijali jej ciążę.
Kuźwa niby fajnie, cieszę się, ale zrobiło mi się strasznie smutno(
a jak przyszłam do domu to ryczałam pół nocy, bo 1 listopada..Carolq lubi tę wiadomość
Aniołek
7.10.2015 6/8 tc
-
nick nieaktualnyPalinas , przeczytałam i polubiłam a dlatego że widze że żartujesz, wychodzisz także nawet po tym co się stało nadal żyjesz na ile możesz i się starasz. < przytulam > domyślam się ze ten weekend był ciężki dla Ciebie
a co do koleżanki jak nam się nie udawało też nienawidziłam wszystkich osób które były w ciąży także to normalne, szczególnie że było to tak niedawno . Będzie dobrze Kochana bierzcie się do roboty , Aniołek nad Wami czuwa :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2015, 11:37
-
Carolq dziękuję za dobre słowo
ja nie nienawidzę tych osób, tylko tak cholernie pprzykro się robi jak dowiaduję się, że do innych szczęście zawitało, a nasze od nas odeszło.
Właśnie w sobotę wyszłam pierwszy raz do ludzi, wcześniej tylko kumpel przyszedł do nas jakoś tydzień temu.
7 listopada minie miesiąc od zabiegu, i tak coś czuję okres chyba się zbliża, mam taką nadzieje
Ogólnie jestem wesołą dziewczyną i optymistką, to o wiele mi łatwiej, jednak czasem zapłaczę, czasem wkręci się ten dół.
a no i najważniejsze - macie super brzuszkiPati na razie wygrywa ze swoja półką heheh
Wiliams u Ciebie to nie wiem kiedy wyjdzie taki konkretny, bo masz silne mięśnie brzucha)Kumpela, też prowadzi fitness to u niej tak samo późno
się pojawiłWiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2015, 11:49
Carolq lubi tę wiadomość
Aniołek
7.10.2015 6/8 tc
-
Williams ale Ty wysportowana mamuśka pięknie wyglądasz
a ja niewysportowana hehehhe ja zdążyłam tylko bardziej górna partie brzucha dolna trochę flakowata a na górze już całkiem ładny kaloryfer miałam
Paulinas89 niedługo aniołek do Was wróci a teraz nad Wami czuwa rozumiem jak jest Tobie ciężko kochana :*Palinas89 lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel