Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Za mną tez okropna noc ledwo zasnelam po północy a o 2.40 juz nie spałam i tak prawie do 6
Na szczęście jeszcze udało mi się usunąć na te 2h do 8 wiec nie ma tragedii
U mnie najgorszy problem jest z tym ze ja całe życie tylko na brzuchu spałam teraz już mi mega nie wygodnieWiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2015, 09:55
-
Teraz to sie zmartwilam
wszystkie macie takie sliczne ciazowe brzuszki a ja dalej wygladam jakbym sie ziemniakow I fasoli najadla
http://naforum.zapodaj.net/64729b2e72f6.jpg.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2015, 10:06
xpatiiix3, Sylika, FeliceGatto, bereda11 lubią tę wiadomość
nasza dziewczynusia -
izizizi wrote:Teraz to sie zmartwilam
wszystkie macie takie sliczne ciazowe brzuszki a ja dalej wygladam jakbym sie ziemniakow I fasoli najadla
http://naforum.zapodaj.net/610de25043d5.jpg.htmlmonaa, i.am.chappie lubią tę wiadomość
-
izizizi wrote:Teraz to sie zmartwilam
http://naforum.zapodaj.net/64729b2e72f6.jpg.html
Izizizi jesteś śliczną szczupłą kobietką, ja mam taki brzuszek bo przed ciążą miałam swój ehehhe na zimę odkładałam zapasy
Twój za chwilę zacznie nabierać kształtów takich ślicznych jak brzuszek Pati, bo jesteś chudziutkaZ tego co widzę to twoja pierwsza ciążą a to też jest tak z reguły że w pierwszej ciąży brzuszek robi się później, to już moja 3 także dlatego bańka tak szybko rośnie
izizizi lubi tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
xpatiiix3 wrote:Monilia hehhe żarcik ale na serio pokaźny, no sam brzuszek wypchało tylko
Nio rzeczywiście duży jest a gdzie tu maj ehehhehe
Jeszcze troszkę i będę chodziła jak kaczkaxpatiiix3, Carolq lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
xpatiiix3 wrote:Iziz, ale lasencja z Ciebie :oooo
Więzadła chyba, może bardziej z tej strony maluch siedzi i Ciebie tam mocniej boli u mnie tak z prawej jest..
-
izizizi ty po prostu jesteś chudzinka i dlatego masz taki brzusio
ale tez już zaczyna być widoczny .
mi już wychodzi powoli a co będzie za dwa miesiące
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2015, 11:43
xpatiiix3, izizizi, Carolq, FeliceGatto, bereda11 lubią tę wiadomość
-
Witajcie Dziewczyny,
chciałabym dołączyć do Waszej grupy, ponieważ też jestem Majóweczką 2016.
Mój termin to 25.05, to moja pierwsza ciąża.
Pozdrawiam Mamusie!xpatiiix3, Madziaaaaa, izizizi, anka418, Carolq, JusWik, monilia84, FeliceGatto, Alicce, Sylika, luna91, Różyczka, Negra, bereda11, i.am.chappie, kkasya, Marietta, Edka lubią tę wiadomość
-
U mnie 4 ciąża 3 dzidziuś
Przed Nelka okruszkek odszedł w 6tc a ponad 2 tyg pozniej znowu zaszlam w ciążę z Nelka
No a co do brzucha w pierwszej ciąży dopiero koniec 5 msc wyszedł mi tzn 23tc lekko się zaokrąglił już także no nie każdemu tak szybko wychodzi
Livia
Nela
Marcel
-
A ja dzisiaj stresu przeszłam wstałam rano jak mnie zesłabiło i zaczęło serce walić....poszłam do lekarza odrazu serce waliło z prędkością 120 ciśnienie było w normie. Zaraz ekg potas magnez i trochę spadło na 100. Pobrałam krew i czekam na wyniki..Miłosz
Honoratka
-
nick nieaktualnyCześć
Lilik witamy w gronie majòweczek!
Dziewczyny super brzuszki już macie konkretne, tylko nie umiem wyświetlić zdjęcia od Izizi
Ja się dziś źle czuje, katar mnie dopadł i ból głowy, chyba zapodam sobie apap. Jeszcze od rana nie mamy wody w domu, ani się umyć ani nicgrrrr
Lilik lubi tę wiadomość
-
Dzisiaj Ja!! Dzisiaj Ja!! Dzisiaj Ja!! Aaaaale stresaa delikatnego mam
Juz nie moge sie doczekac zobaczenia mojego malego okruszka
Zycze wszystkim wizytujacym powodzenia i trzymajcie kciuki za mnie tez!!!izizizi, Madziaaaaa, Carolq, aniesiack, xpatiiix3, JusWik, maimama, FeliceGatto, luna91, Różyczka, bereda11, mejbi, Madziuśka, i.am.chappie, kkasya, Marietta lubią tę wiadomość
myszka2070