Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Palinas89 wrote:a używa któraś z was do smarowania oleju kokosowego nierafinowanego?
ja czaję się na niego od jakiegoś czasu, bo podobno dobry jest na skórę z atopowym zapaleniem skóry.
No i olej ten ma bardzo wiele zastosowań, można używać do smażenia chociażby, na włosy, cialo itp
Faktycznie można na nim smażyć ( ja np robiłam na śniadanie kasze jaglana, z daktylami, bananem, orzechami, żurawina itp i wlasnie na tym oleju i było pysznie, moja przyjaciółka tak sie przyzwyczaiła, ze nawet placki ziemniaczane na nim smażyjest bardzo zdrowy )
W kosmetyce, wieczorami po kąpieli smaruje całe ciało ( bardzo szybko sie wchłania i nue pozostawia tłustej warstwy )
Czasem dodaje trochę do kąpieli i wychodzę z wanny juz natłuszczona.
Podobno olej kokosowy jest tez dobra odżywką do włosów.
-
Cześć dziewczyny!
Powiedzcie mi czy moje samopoczucie jest normalne? Wczoraj miałam mdłości, jak zasypiałam ledwo sie nie porzygałam. Z rana to samo, wstała o 5 na siku i tak mi się w głowie zakręciło, ze musiałam podtrzymać się futryny. W podbrzuszu po prawej stronie kuło mnie lekko przez pół nocy, dopiero jak wstałam i pochodziłam to przeszło. Średnie samopoczucie mam
Patii - piękny masz brzuszek. Fajnie, że babcia już wie, przynajmniej nie będzie ciężkiej atmosfery, bo z takim brzucholem to ciężko się ukryć
Alicce - ale lekarz nie powiedział, że jest jakiś problem? Ja też bym się przejmowała chociaż zapewne nie ma powodów do strachu. Chyba całą ciążę coś nas będzie martwić...
Ładne macie brzuchy dziewczyny, jedne mniejsze, drugie większe, ale maluszki tam siedzą i coraz bardziej wypychająJa też dziś wrzucę swoją oponę
Powodzenia dla wizytujących, czekamy na wieści!
xpatiiix3, FeliceGatto lubią tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
A wczoraj zakupiłam 2 balsamy z Bielendy - na rozstępy i na ujędrnienie i cellulit - ten będę stosować na uda i pośladki bo mi się porobiły galaretowate
Nigdy takich nie miałam a teraz jak babcia. W planach mam jeszcze kupić coś na cycochy
xpatiiix3, Palinas89 lubią tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny,
Kilka dni mnie nie było:)
Wracając do tematu snu-ja też w nocy źle ostatnio sypiam. Mąż się śmieje, że wyspałam się na zapas w I trym
Dziś nagle zmogło mnie po 11 i nawet przyśnił mi się sen: byłam na usg, patrzę na monitor a tam znowu moje dziecko wypięte pupa, pomiędzy która dynda siusiak i dwa jajkai lekarz mówi: "nie ma wątpliwości-synek". Obudziłam się i dopiero po chwili dotarło, że to był sen. Jutro mam wizytę- podejście nr 2 do genetycznego usg. Ciekawe, czy miewam prorocze sny?
Palinas89, kkasya lubią tę wiadomość
-
kamisia88 wrote:Witajcie dziewczyny !
Mam dzis prenatalne usg, cholera umieram, mam takie skurcze żołądka, że nie moge wyrobić do tego nie moge sie załatwić, chyba wirus jakiś bo ja w ptrzedszkolu pracuję i tu ostatnio była epidemia, pomóżcie;(
Mam to samo3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
kamisia88 wrote:Witajcie dziewczyny !
Mam dzis prenatalne usg, cholera umieram, mam takie skurcze żołądka, że nie moge wyrobić do tego nie moge sie załatwić, chyba wirus jakiś bo ja w ptrzedszkolu pracuję i tu ostatnio była epidemia, pomóżcie;( -
Negra wrote:Ale podejzewasz rota? Wtedy pewnie nie miałabyś problemów z opróżnianiem- wręcz odwrotnie. Może żołądek boli Cię z nerwów? Próbowałas meliske?
Kazik :* -
kamisia88 wrote:W aptece powiedzieli, że nie mogą pomóc ;|