Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja zauważyłam u siebie zmianę co do upodobań żywieniowych przed ciążą jadłam mega zdrowo w pierwszym trymestrze odrzuciło mnie totalnie od takiego jedzenia ale ala fast foody robiłam w zdrowej wersji teraz jak weszłam w 2 trymestr mam mega jazdy na warzywa cała lodówkę mam warzyw a za koktajle warzywno owoców dam się zabić
bereda11 lubi tę wiadomość
-
Dobra macie
Fota na szybko, bez twarzy, bo dziś wyglądam jak zoombie
http://www.fotosik.pl/zdjecie/458752175ce4996bizizizi, Madziaaaaa, Sylika, Palinas89, Anniusia, bereda11, xpatiiix3, Madziuśka, milka_89, monaa, Aniu_leczka, Carolq, kkasya lubią tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
piękne brzuszki widze doszły zgrabne dziewczyny z brzuszkami
a ja byłam na zakupach i kupiłam balsam z Palmersa jednak zapach mi odpowiadał najbardziej zobaczymy jak długo z Pharmaceris nie było na rozstępy Mustella za małą tubkę ponad 100złwięc zrezygnowałam a mam w domu 10 próbek firmy Oillan mama smaruje się nim ale szybko wysycha a jego zapach jest tak okropny że nos mi wykręca jak bym się smarowała jakąś chemią niewiadomo co a ten z Palmersa to całkiem fajny utrzymuje się lekki zapach nawet przyjemny no i skóra ładnie wygląda
chyba jestem zadowolona
bereda11, xpatiiix3, myszka2070, Alicce lubią tę wiadomość
-
A j bym chciała na forum, publicznie pochwalić teściową i szwagierkę
Wczoraj do mnie szwagierka dzwoniła i trochę jej się pożaliłam, że nie śpię za dobrze, że się martwie itp. Dziś zadzwoniła teściowa do męża, że ona się o mnie martwi, że w sobotę nie muszę przyjeżdżać na bierzmowanie jej syna (a mojego szwagra
) i żebym odpoczywała i w ogóle, że wierzy, że teraz będzie lepiej
No a brzuch wysłałam do męża na FB żeby sobie na kompa ściągnąć z wiadomości a on dzwoni i mówi: "kurwa jaki Ty masz brzuch duży"Ciąża to chyba jedyna taka sytuacja, w której mogę to stwierdzenie odebrać jako komplement
Palinas89, xpatiiix3, Carolq, kkasya, FeliceGatto lubią tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
moja wizyta jak najbardziej ok
Dzidzia skakala szalala kciuka ssala i nawet chwile pomachala
Raz nawet chyba swiece zrobila:) kochana moja
Lekarka powiedziala ze wszystko ok i tp z USG mam na 27kwiecien tak wiec pati mozesz mi zmienic a z OM mam na 26kwietnia.. dzis zaczynam 16tc
dodam link ale nie wiem czy tak to dziala
czekam jeszcze tylko na wynik na zespol downa to na dniach ma mi przyjsc..ale powinno byc wszystko ok
:
Moj mowi ze chyba dojrzal jak mu cos dynda w kroku ale mysle ze widzi to co chce
Ja sie ciesze ze zdrowe!!!! Plec dowiem sie 10grudnia bo wtedy mam polowkowe tak wiec musze troszeczke poczekac
http://oi63.tinypic.com/rm89qd.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2015, 15:05
Palinas89, luna91, bereda11, Negra, Anniusia, izizizi, Carolq, i.am.chappie, FeliceGatto, Marietta, monilia84, Lilik lubią tę wiadomość
myszka2070 -
pamietacie jak kilka tyg temu chcialysmy i mialysmy cwiczyc ?czy ktoras oprocz Madziii(bo ona to codziennie cwiczy i jest bardzo konsekwentna w tym ) cwiczy ?
Ja cwicze 5 razy w tyg czasami po 5 godz ha ha w pracy , stwierdzilam ze i tam mam fizyczna prace wiec to ja cwiczenia wiec jestem juz usprawiedliwionamyszka2070 lubi tę wiadomość
-
bereda11 wrote:pamietacie jak kilka tyg temu chcialysmy i mialysmy cwiczyc ?czy ktoras oprocz Madziii(bo ona to codziennie cwiczy i jest bardzo konsekwentna w tym ) cwiczy ?
Ja cwicze 5 razy w tyg czasami po 5 godz ha ha w pracy , stwierdzilam ze i tam mam fizyczna prace wiec to ja cwiczenia wiec jestem juz usprawiedliwionabo strasznie zastana jestem
A co cwiczycie??? macie jakies linki???myszka2070