Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
bereda11 wrote:myszka gratulacje , nawazniejsze ze zdrowe ...super...ja juz w poniedzialek ach nie moge sie doczekac juz...
Ja też w poniedziałek. Czym bliżej to czas mi się dłuży bardziej i większe nerwy
bereda11, myszka2070, mejbi, FeliceGatto lubią tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
izizizi podziwiam silownia ? niezle , ja po pracy juz jestem tak styrana a w domu jeszcze obiad , sprzatanie , zakupy wiec nie jest chyba tak zle ? ja osobiscie nie lubie silowni przed ciaza biegalam codziennie...
-
Czesc Dziewczyny
Melduje przebycie USG genetycznegoBadanie udane chociaz troche kuksancow dostalam zeby się male ulozylo jak trzeba
Wszystkie markery oznaczone poprawnie, prawdopodobienstwa schorzen niepodwyzszone. Pelnia szczescia
.
Wroclawiankom z czystym sumieniem polecam Dr Bielickiego z Corfamed. Bardzo profesjonalne badanie, poswiecil mi duzo czasu [najpierw przezbrzuszne, potem transwaginalne potem znow przezbrzuszne zeby zlapac wszystkie mozliwe markery], wzial pod uwage wszystkie moje obawy i wywiad rodzinny i pod tym kontem tez zrobil wiele obserwacji podczs badania USG.
Pozdrawiam!luna91, bereda11, xpatiiix3, monaa, Palinas89, mejbi, Sylika, FeliceGatto, Marietta lubią tę wiadomość
-
Gratuluję udanych wizyt!
Mój mąż jest trenerem personalnym i też jedna jego klientka ciężarna. Zaświadczenie od lekarza dostał, że kobieta może ćwiczyć - wiadomo nie dźwiga ciężarów, głównie piłka, rozciąganie, rower i bieżnia powoli. Ja siłowni też nie lubię. Przed ciążą trochę biegałam, ale teraz to nie wchodzi w grębereda11, xpatiiix3, FeliceGatto lubią tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
Ja juz po wizycie dziewczyny sorry wprowadzilam was w blad z moimi wynikami dopiero teraz zobaczylam co napisalam moje cukry to po 1 godz 156 a po 2 godz `152 nie wiem jak to sie stalo jeszcze raz sorry.
U lekarza stwiedzil ze cukrzycy narazie nie mam bo cukry sa w normie godz po 180 jest norma a po 2 do 158 wiec sie zmiescilam.
Badanie USG mialam i dopochwowo i przez brzuch wszystko jest w porzadku o plci dowiem sie ok 20 tyg on teraz nie mowi bo duzo jest pomylek w tym tyg ciąży.
CRL 7,12
BPD 2,1
FL1,04
NT 1,5Madziuśka, xpatiiix3, luna91, monaa, Palinas89, Negra, bereda11, Paróweczka, FeliceGatto, monilia84 lubią tę wiadomość
-
HEj Dziewczynki
Gratuluję udanych wizytTak czytam i czytam i dochodzę do wniosku że naprawdę czas złych wiadomości się skończył i teraz będzie tylko dobrze
zresztą to widać też chyba po nastrojach że zrobiło się mniej nerwowo
Dołączam do oczekujących na poniedziałkową wizytę a potem już tylko kilka dni będzie mnie dzieliło od tego ważnego usg
Luna fajowo ze Twój mąż jest trenerem personalnymzawsze może Ci pomóc wrócić do formy. Podziwiam w ogóle te które ćwiczą i zazdroszczę motywacji
ja jestem leń totalny jeśli chodzi o ćwiczenia
dobrze że Bozia dała mi dobrą przemianę materii
luna91, milka_89, FeliceGatto lubią tę wiadomość
-
Gratulacje dla Was dzisiaj
Jeśli chodzi o ćwiczenia to ja z racji zawodu wiadomo ze ćwiczęMam 7h grupowych i 3h personalnych ,na razie wszystko bez zmian robie , jak tylko organizm da mi znać troszkę zwolnienia i poluzuje ale prowadzić zamierzam do porodu
xpatiiix3, Madziaaaaa, bereda11 lubią tę wiadomość
-
Hello. Melduje tylko ze jestem, wszystko ok tylko pisac mi sie nie chce
bereda11, FeliceGatto, Marietta, monilia84 lubią tę wiadomość
-
I ja pochwalę się Wam swoim tluscioszkiem:
http://zapodaj.net/5b542201fb0d9.jpg.html
Sorki za odkurzacz w tle, ale jak go sprzatnelam zdjęcia przestały wychodzić ostremejbi, kamisia88, luna91, monaa, bereda11, xpatiiix3, izizizi, konwalijka, Marietta, monilia84 lubią tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/08f48abe62b4.jpg
Tralla lalla przedstawiam Wam mojego bąbelka.Przyspieszył troszkę bo zamiast 10w6d jest 11w4d.Wszystko gra jak na razie.Odetchnęłam z ulgąmejbi, Negra, Carolq, luna91, Sylika, bereda11, kkasya, xpatiiix3, FeliceGatto, izizizi, konwalijka, Baronowa_83, Madziuśka, Magenta, Clio_99, Dariaaa88, monilia84, Lilik lubią tę wiadomość
-
Negra, Luna wooow macie już całkiem całkiem fajne brzusie... ja tam widzę gołym okiem
a mój (spożywczy) po całym dniu wygląda tak
a buzi nie pokażę bo się całe forum zawiesi hehehei.am.chappie, Sylika, bereda11, milka_89, Aniu_leczka, luna91, xpatiiix3, FeliceGatto, izizizi, Carolq, konwalijka, Magenta, monilia84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHeyo
ja na brzuszek używam masło shea w czystej postaci. Jak czytałam skład jednego z tych popularnych balsamów, to napisane było, że główny składnik to właśnie masło, więc wyszłam z założenia, że lepiej samo używać. Skóra fajna, nawilżona i mam nadzieję, że się sprawdzi i w ciąży
-
Aniu_leczka wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/08f48abe62b4.jpg
Tralla lalla przedstawiam Wam mojego bąbelka.Przyspieszył troszkę bo zamiast 10w6d jest 11w4d.Wszystko gra jak na razie.Odetchnęłam z ulgą
jeeej nie mogę się doczekać swojej wizyty 13 listopadaParóweczka, Aniu_leczka lubią tę wiadomość
-
mejbi wrote:Ale macie fajne te brzuszki ! Ja narazie nie bardzo mam sie czym pochwalić chyba że pod koniec dnia będę udawała że to co się najadłam to jest ciążowe
Aniuleczka gratulacje, ale fajna fotka!
Ja też pod koniec dnia to jak bym była przynajmniej w końcówce 4 miesiąca ha ha.Dobre i to :-)Choć po przedostatniej nocy jak mnie popędziło to nic nie było widać.Przytyłam tylko 0,5 kg, ale talii brak i już w żadnych starych spodniach się nie dopnę.Nie wiem tylko czy to przez bąbla czy przez wiecznie warowanie przy lodówcemejbi lubi tę wiadomość
-
JusWik wrote:śliczny skarbuś!!!
jeeej nie mogę się doczekać swojej wizyty 13 listopada
Zobaczysz minie nie wiadomo kiedy i też zobaczysz te maleńkie rączki, nóżki i serducho.Ale frajda nieziemska na tym usg jak widzimy nasze maluchybereda11, JusWik lubią tę wiadomość