Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • izizizi Ekspertka

Wysłany: 4 listopada 2015, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja 3x w tygodniu silownia i codziennie spacerki. Do cwiczen w domu to jakos brak mi motywacji :-(

bereda11, FeliceGatto lubią tę wiadomość

7u22ikgnnaj6hr7y.png
    nasza dziewczynusia :-)
  • luna91 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bereda11 wrote:
    myszka gratulacje , nawazniejsze ze zdrowe ...super...ja juz w poniedzialek ach nie moge sie doczekac juz...

Ja też w poniedziałek. Czym bliżej to czas mi się dłuży bardziej i większe nerwy :)

bereda11, myszka2070, mejbi, FeliceGatto lubią tę wiadomość

3 maleństwo w drodze... ☺️

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • bereda11 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    izizizi podziwiam silownia ? niezle , ja po pracy juz jestem tak styrana a w domu jeszcze obiad , sprzatanie , zakupy wiec nie jest chyba tak zle ? ja osobiscie nie lubie silowni przed ciaza biegalam codziennie...

https://www.maluchy.pl/li-72454.png

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • Paróweczka Koleżanka

Wysłany: 4 listopada 2015, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Dziewczyny :)

Melduje przebycie USG genetycznego ;) Badanie udane chociaz troche kuksancow dostalam zeby się male ulozylo jak trzeba :) Wszystkie markery oznaczone poprawnie, prawdopodobienstwa schorzen niepodwyzszone. Pelnia szczescia :).

Wroclawiankom z czystym sumieniem polecam Dr Bielickiego z Corfamed. Bardzo profesjonalne badanie, poswiecil mi duzo czasu [najpierw przezbrzuszne, potem transwaginalne potem znow przezbrzuszne zeby zlapac wszystkie mozliwe markery], wzial pod uwage wszystkie moje obawy i wywiad rodzinny i pod tym kontem tez zrobil wiele obserwacji podczs badania USG.

Pozdrawiam! :)

luna91, bereda11, xpatiiix3, monaa, Palinas89, mejbi, Sylika, FeliceGatto, Marietta lubią tę wiadomość

• luna91 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluję udanych wizyt! :)

Mój mąż jest trenerem personalnym i też jedna jego klientka ciężarna. Zaświadczenie od lekarza dostał, że kobieta może ćwiczyć - wiadomo nie dźwiga ciężarów, głównie piłka, rozciąganie, rower i bieżnia powoli. Ja siłowni też nie lubię. Przed ciążą trochę biegałam, ale teraz to nie wchodzi w grę :/

bereda11, xpatiiix3, FeliceGatto lubią tę wiadomość

3 maleństwo w drodze... ☺️

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • kamisia88 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uwaga dziekuję za rade z lipą bo podziałała cuda, nie wiem czy sama bo zrobiłam napar z melisy, rumianku i lipy, dałam pół łyżeczki glukozy i wypiłam 2 szklanki, juz jest o niebo lepiej :)

bereda11, luna91, Palinas89 lubią tę wiadomość

f2w3flw19tw30ku4.png
    Kazik :*
  • baśka86 Koleżanka

Wysłany: 4 listopada 2015, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz po wizycie dziewczyny sorry wprowadzilam was w blad z moimi wynikami dopiero teraz zobaczylam co napisalam moje cukry to po 1 godz 156 a po 2 godz `152 nie wiem jak to sie stalo jeszcze raz sorry.
    U lekarza stwiedzil ze cukrzycy narazie nie mam bo cukry sa w normie godz po 180 jest norma a po 2 do 158 wiec sie zmiescilam.
    Badanie USG mialam i dopochwowo i przez brzuch wszystko jest w porzadku o plci dowiem sie ok 20 tyg on teraz nie mowi bo duzo jest pomylek w tym tyg ciąży.
    CRL 7,12
    BPD 2,1
    FL1,04
    NT 1,5

Madziuśka, xpatiiix3, luna91, monaa, Palinas89, Negra, bereda11, Paróweczka, FeliceGatto, monilia84 lubią tę wiadomość

784913c96891a7e3f5c8ea238e6c49d1.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • mejbi Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    HEj Dziewczynki :)

Gratuluję udanych wizyt :) Tak czytam i czytam i dochodzę do wniosku że naprawdę czas złych wiadomości się skończył i teraz będzie tylko dobrze :) zresztą to widać też chyba po nastrojach że zrobiło się mniej nerwowo :)

Dołączam do oczekujących na poniedziałkową wizytę a potem już tylko kilka dni będzie mnie dzieliło od tego ważnego usg :)

Luna fajowo ze Twój mąż jest trenerem personalnym :) zawsze może Ci pomóc wrócić do formy. Podziwiam w ogóle te które ćwiczą i zazdroszczę motywacji ;) ja jestem leń totalny jeśli chodzi o ćwiczenia :P dobrze że Bozia dała mi dobrą przemianę materii ;)

luna91, milka_89, FeliceGatto lubią tę wiadomość

p19u3e3kp9e0sjpi.png
  • Aniu_leczka Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    luna91 wrote:
    Dobra macie :D Fota na szybko, bez twarzy, bo dziś wyglądam jak zoombie :P

http://www.fotosik.pl/zdjecie/458752175ce4996b

Super brzucholek

luna91 lubi tę wiadomość

relg3e5e9ky1omot.png
  • williams1 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje dla Was dzisiaj :-)

Jeśli chodzi o ćwiczenia to ja z racji zawodu wiadomo ze ćwiczę :-) Mam 7h grupowych i 3h personalnych ,na razie wszystko bez zmian robie , jak tylko organizm da mi znać troszkę zwolnienia i poluzuje ale prowadzić zamierzam do porodu ;-)

xpatiiix3, Madziaaaaa, bereda11 lubią tę wiadomość

dev139prs__.png

Tymon 09.04.2009 Iwo 17.12.2014
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hello. Melduje tylko ze jestem, wszystko ok tylko pisac mi sie nie chce

bereda11, FeliceGatto, Marietta, monilia84 lubią tę wiadomość

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • Negra Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja pochwalę się Wam swoim tluscioszkiem:
    http://zapodaj.net/5b542201fb0d9.jpg.html

Sorki za odkurzacz w tle, ale jak go sprzatnelam zdjęcia przestały wychodzić ostre :)

mejbi, kamisia88, luna91, monaa, bereda11, xpatiiix3, izizizi, konwalijka, Marietta, monilia84 lubią tę wiadomość

Laura <3

iv09krhman7e3ofp.png
  • Aniu_leczka Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/08f48abe62b4.jpg

Tralla lalla przedstawiam Wam mojego bąbelka.Przyspieszył troszkę bo zamiast 10w6d jest 11w4d.Wszystko gra jak na razie.Odetchnęłam z ulgą :-)

mejbi, Negra, nick nieaktualny, luna91, Sylika, bereda11, kkasya, xpatiiix3, FeliceGatto, izizizi, konwalijka, Baronowa_83, Madziuśka, Magenta, Clio_99, Dariaaa88, monilia84, Lilik lubią tę wiadomość

relg3e5e9ky1omot.png
  • mejbi Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale macie fajne te brzuszki ! Ja narazie nie bardzo mam sie czym pochwalić chyba że pod koniec dnia będę udawała że to co się najadłam to jest ciążowe ;)

Aniuleczka gratulacje, ale fajna fotka!

JusWik lubi tę wiadomość

p19u3e3kp9e0sjpi.png
  • JusWik Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Negra, Luna wooow macie już całkiem całkiem fajne brzusie... ja tam widzę gołym okiem :) a mój (spożywczy) po całym dniu wygląda tak
    d78035b88f2e34b8med.jpg
    a buzi nie pokażę bo się całe forum zawiesi hehehe

nick nieaktualny, Sylika, bereda11, milka_89, Aniu_leczka, luna91, xpatiiix3, FeliceGatto, izizizi, nick nieaktualny, konwalijka, Magenta, monilia84 lubią tę wiadomość

wg2gskx.png
    bfaregz2g4civ44w.png
    [*]17.03.2014 Wikusia (9tc)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2015, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heyo :) ja na brzuszek używam masło shea w czystej postaci. Jak czytałam skład jednego z tych popularnych balsamów, to napisane było, że główny składnik to właśnie masło, więc wyszłam z założenia, że lepiej samo używać. Skóra fajna, nawilżona i mam nadzieję, że się sprawdzi i w ciąży ;)

• JusWik Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu_leczka wrote:
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/08f48abe62b4.jpg

Tralla lalla przedstawiam Wam mojego bąbelka.Przyspieszył troszkę bo zamiast 10w6d jest 11w4d.Wszystko gra jak na razie.Odetchnęłam z ulgą :-)
    śliczny skarbuś!!!
    jeeej nie mogę się doczekać swojej wizyty 13 listopada

Paróweczka, Aniu_leczka lubią tę wiadomość

wg2gskx.png
    bfaregz2g4civ44w.png
    [*]17.03.2014 Wikusia (9tc)

• bereda11 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    Hello. Melduje tylko ze jestem, wszystko ok tylko pisac mi sie nie chce
    polubilam , bo fajnie ze jestes po prostu ...buzka

JusWik, Baronowa_83 lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-72454.png

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • Aniu_leczka Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mejbi wrote:
    Ale macie fajne te brzuszki ! Ja narazie nie bardzo mam sie czym pochwalić chyba że pod koniec dnia będę udawała że to co się najadłam to jest ciążowe ;)

Aniuleczka gratulacje, ale fajna fotka!

Ja też pod koniec dnia to jak bym była przynajmniej w końcówce 4 miesiąca ha ha.Dobre i to :-)Choć po przedostatniej nocy jak mnie popędziło to nic nie było widać.Przytyłam tylko 0,5 kg, ale talii brak i już w żadnych starych spodniach się nie dopnę.Nie wiem tylko czy to przez bąbla czy przez wiecznie warowanie przy lodówce

mejbi lubi tę wiadomość

relg3e5e9ky1omot.png
  • Aniu_leczka Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JusWik wrote:
    śliczny skarbuś!!!
    jeeej nie mogę się doczekać swojej wizyty 13 listopada

Zobaczysz minie nie wiadomo kiedy i też zobaczysz te maleńkie rączki, nóżki i serducho.Ale frajda nieziemska na tym usg jak widzimy nasze maluchy :-)

bereda11, JusWik lubią tę wiadomość

relg3e5e9ky1omot.png
‹‹ 559 560 561 562 563 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Globulki dopochwowe z mio-inozytolem – naturalne wsparcie w dniach płodnych

Szukasz prostego sposobu, aby naturalnie wspomóc Wasze starania o dziecko? Czy wiedziałaś, że odpowiednie wsparcie środowiska wewnątrz pochwy może ułatwić zadanie plemnikom partnera? Specjalne globulki z mio-inozytolem mogą poprawiać jakość śluzu i chronić komórki przed niekorzystnymi czynnikami. Dzięki temu plemniki mogą poruszać się szybciej i sprawniej w drodze do celu, co może zwiększać szansę na zapłodnienie. To łagodne rozwiązanie, które może stać się Waszym cichym sprzymierzeńcem w najważniejszych dniach cyklu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ