Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • kw Ekspertka

Wysłany: 4 listopada 2015, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja właśnie wcinam frytki ;) Meeega porcja a wcześniej dwa grejpfruty i pomarańcza heheh ja mogę jeść same owoce i non stop pomidory a do tego śledzie ;) A dziś jeszcze frytek mi się zachciało ;) Nie dziwie się ze + 4 kg bo jak się ma Hasimoto to tak jest jak się sobie pozwoli;)

Ja również nie mogę ćwiczyc no mój lekarz woli unikać złego po moich doświadczeniach ale ja się tyciem nie martwię bo ja w tamtej ciąży przytyłam 20 kg a już 5 miesięcy po porodzie wróciłam do wagi bo jedzenie tylko z parowaru plus ćwiczenia ;-) Wiec teraz tez myślę że dam radę jeszcze dojdą spacery z dzidzia ;)

bereda11 lubi tę wiadomość

Bartuś Aniołek (18.01.2015) 39tcfbc0faeaf893a20241cc7d7de4f97605.png
    Kalendarz
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2015, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taaa.. chyba, że zaszczepi to w nas na zawsze. Nie mogę sobie wyobrazić życia bez mlecznej czekolady, tak ją lubiłam ;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2015, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nas infekcja intymna nie chce opuścić :( juz ponad 2 tyg trzyma :( dostałam globulki od gina bo clotrimazolum nie działał... globulki działały 6 dni... skończyłam je brać i wróciło wszystko :( kupiłam dzisiaj multi gyn bo polecalyscie zaaplikowalam przed chwila ale nic mnie nie piecze :p zobaczymy jak zadziała... wykończyć się można. Nigdy nie miałam żadnej infekcji a tutaj bach i nie mogę wyleczyć :(

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FeliceGatto wrote:
    Tyle dobrych wieści, ślicznych brzuszków i jeden bąbelek :D ach! Aż się miło przegląda :) i zazdrość się włącza czasem, bo nie dość, że fajne cycki, to jeszcze macie takie napięte brzuszki. Wiem, wiem, u mnie to niby trzecia ciąża, do tego sama sobie jestem winna, bo len ze mnie cholerny i nie ćwiczę, ale żal dupę ściska,że u mnie tej skóry z leksza za dużo naokoło :P

Baronowa, nie smaruj elaboratów, ale weź tak raz na jakiś czas wpadnij, że żyjesz ;)

Diabla, Hiacynta, where are you?

Staram sie cos skrobać, ale 8 h przed kompem i potem h nadrabiania was i mi zapal do ekranu pada ;)
    U nas tez byl dzisiaj kominiarz;). Bo w końcu chcemy ruszyć z remontem ;)

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • Magenta Ekspertka

Wysłany: 4 listopada 2015, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny,
    oto i mój brzuszek z dwoma lokatorami:)
    zdjęcie w poziomie niestety....nie wiem dlaczego tak się ustawiło;/

dfilxe.jpg

bereda11, xpatiiix3, nick nieaktualny, mejbi, nick nieaktualny, milka_89, FeliceGatto, monaa, nick nieaktualny, luna91, Sylika, Madziaaaaa, Aniu_leczka, Marietta, Clio_99, monilia84, izizizi, CassieMK, Lilik lubią tę wiadomość

5bd5222f11.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ekstra brzusio <3

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • kw Ekspertka

Wysłany: 4 listopada 2015, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magenta wrote:
    Dziewczyny,
    oto i mój brzuszek z dwoma lokatorami:)
    zdjęcie w poziomie niestety....nie wiem dlaczego tak się ustawiło;/

dfilxe.jpg

Ale cudny brzuszek ;)
    Jak wy robicie ze macie takie śliczne brzuszki a nadal pozostaje wam super wcięcie w talii i chudziutkie nóżki?Bo mi rośnie brzuszek a do tego jak zwykle mój najgorszy punkt ciała czyli nogi a najbardziej uda odrazu a cycków jak nie było tak nie ma :/

Bartuś Aniołek (18.01.2015) 39tcfbc0faeaf893a20241cc7d7de4f97605.png
    Kalendarz
  • bereda11 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marzy mi sie zeby miec tylko taka pileczke bez utycia wszedzie indziej ,zeby wszystko zostalo jak teraz a rosla piekna pileczka :-) zobaczymy jak to bedzie ;-)

https://www.maluchy.pl/li-72454.png

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • kkasya Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 16:59

• milka_89 Przyjaciółka

Wysłany: 4 listopada 2015, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkasya wrote:
    Dziewczyny jakoś się zasmuciłam chwilę temu.

Powiedzcie mi - czy ja już powinnam coś czuć w brzuchu? Ruchy dziecka? Bo nie czuje nic i zaczęłam się zastanawiać czy oby na pewno wszystko jest ok..?
    Według mnie nie musisz sie martwić, podobno w pierwszej ciąży czuje sie pozniej do tego tez każda z nas ma inna budowę ciała wiec to też pewnie ma jakiś wpływ. Kochana nie martw sie i nie szukaj problemów! Ciesz sie swoim babelkiem bo jak zacznie cię kopać to spać nie bedziesz mogła :)

kkasya lubi tę wiadomość

w57v3e3k3h9h78ou.png
  • luna91 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Felice - daj spokój, mi się wydaje tak po zdjęciach, że brzuch masz ładnie umięśniony i ogólnie masz figurę ładną :) Cyca nie widziałam więc się nie wypowiem :D Kurczę, ja też zawsze chudzina a teraz ta dupa się rozlazła jakoś tak dziwnie, utraciła jędrność, mam cellulit, którego wcześniej nie miałam ani grama i na boku jakby na żebrach zrobiło mi się takie małe pole cellulitowe - jak się odwracam to skóra się tak marszczy :P No nic - staram się nadrabiać twarzą :D Maseczki, kosmetyki, błyszczyki i nie jest najgorzej.

Mdli mnie przez cały dzień - znalazłam na te wredoty sposób - Hallsy ekstra strong! :p Są tak miętowe, że cały ten nieprzyjemny mdlący posmak się ulatnia.

kkasya - to Twoja pierwsza ciążą prawda? Wydaje mi się, ze przy pierwszej ciąży to późno ruchy czuć nawet koło 20 tc - ja właśnie na 20 tc nastawiam się na pierwsze ruchy, nie chce sobie robić nadziei, że pojawią się wcześniej.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2015, 19:51

3 maleństwo w drodze... ☺️

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • monaa Ekspertka

Wysłany: 4 listopada 2015, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny piękne brzuszki macie :-) i piersi takie pełne ;-) ja niestety bezcyckowa raczej :-D

p19u0tc70smx8ddn.png
  • kkasya Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 16:59

milka_89 lubi tę wiadomość

• luna91 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkasya wrote:
    Tak, pierwsza, no ja niby to wiem, ale gdzieś mi dzisiaj to z tyłu głowy siedzi. Chyba mam za mało do roboty dzisiaj to zaczynam wymyślać :P

Ojjj uwierz mi ja też sobie wymyślam i to dużo :) W poniedziałek trochę się uspokoję :)

3 maleństwo w drodze... ☺️

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • Sylika Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anka418 wrote:
    Nas infekcja intymna nie chce opuścić :( juz ponad 2 tyg trzyma :( dostałam globulki od gina bo clotrimazolum nie działał... globulki działały 6 dni... skończyłam je brać i wróciło wszystko :( kupiłam dzisiaj multi gyn bo polecalyscie zaaplikowalam przed chwila ale nic mnie nie piecze :p zobaczymy jak zadziała... wykończyć się można. Nigdy nie miałam żadnej infekcji a tutaj bach i nie mogę wyleczyć :(
    Wspolczuje dolegliwosci :( jesli wspolzyjesz ze swoim facetem albo wspolzylas po leczeniu globulkami prawdopodobnie zarazacie sie nawzaj proponuje abys poprosila lekarza o cos dla meza powinien Ci wypisac i pomoze wtedy leczenie bedzie skuteczne ja tez czesto lapalam infekcje i sama sie leczylam a pozniej wystarczyl raz i dolegliwosci wracaly wtedy moj lekarz zaproponowal tabletki dla niego i masc i podzialalo na dlugo . :)

201604075381.png
    Bliźniaki dwujajowe córcia 2100g 50cm i synuś 2600g 52cm urodzone SN 34 tydzień
  • Madziuśka Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    luna91 wrote:
    Ojjj uwierz mi ja też sobie wymyślam i to dużo :) W poniedziałek trochę się uspokoję :)

ja juz straciłam nadzieję że będę miała dni bez znajdowania problemów i zamartwiania się.

2nn3dqk35aovnvsh.png
    564c5ca56b681.png
    teraz już wierzę że szczęście nadejdzie w maju 2016 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2015, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie nie zarazamy się nawzajem :) Mąż profilaktycznie od razu tez się leczył a jeszcze nie zdążyliśmy współżyć :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2015, 20:05

• Negra Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkasya wrote:
    Dziewczyny jakoś się zasmuciłam chwilę temu.

Powiedzcie mi - czy ja już powinnam coś czuć w brzuchu? Ruchy dziecka? Bo nie czuje nic i zaczęłam się zastanawiać czy oby na pewno wszystko jest ok..?

Zupełnie nie masz powodów do zmartwień- ja w pierwszej poczułam ruchy mniej wiecej 18t3d. Usłyszałam wtedy taki zabobon, że to oznacza półmetek ciąży- i uwierzcie, bądź nie, ale u mnie faktycznie się sprawdziło- urodziłam w 36t4d. Oczywiście wszystkie zabobony traktuję z przymrużeniem oka- to tylko taka ciekawostka :)

kkasya lubi tę wiadomość

Laura <3

iv09krhman7e3ofp.png
  • Madziaaaaa Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny super brzuszki :-)
    Jeszcze kilka tygodni i wszystkie będziemy mieć piłeczki ;-)

Ja w tej ciąży właśnie planuje ze tylko brzuszek mi urośnie. Na razie inne wymiary bez zmian i oby tak zostało :-P

bereda11 lubi tę wiadomość

w7eM.png
    ozEK.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2015, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Negra wrote:
    Zupełnie nie masz powodów do zmartwień- ja w pierwszej poczułam ruchy mniej wiecej 18t3d. Usłyszałam wtedy taki zabobon, że to oznacza półmetek ciąży- i uwierzcie, bądź nie, ale u mnie faktycznie się sprawdziło- urodziłam w 36t4d. Oczywiście wszystkie zabobony traktuję z przymrużeniem oka- to tylko taka ciekawostka :)

Nie strasz bo ja już czuję raz dziennie pukniecie :) od jakiegoś tygodnia... ale mam łożysko na tylnej ścianie, brak brzuszka i juz na prenatalnych mi mówili że mogę powoli coś czuć

‹‹ 561 562 563 564 565 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Akcesoria do gondoli – co warto mieć pod ręką?

Komfortowy spacer z maluchem zaczyna się od dobrze dobranych akcesoriów do gondoli. Sprawdź, co naprawdę warto mieć pod ręką, by zadbać o wygodę i bezpieczeństwo dziecka.      

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ