Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja właśnie wcinam frytki
Meeega porcja a wcześniej dwa grejpfruty i pomarańcza heheh ja mogę jeść same owoce i non stop pomidory a do tego śledzie
A dziś jeszcze frytek mi się zachciało
Nie dziwie się ze + 4 kg bo jak się ma Hasimoto to tak jest jak się sobie pozwoli;)
Ja również nie mogę ćwiczyc no mój lekarz woli unikać złego po moich doświadczeniach ale ja się tyciem nie martwię bo ja w tamtej ciąży przytyłam 20 kg a już 5 miesięcy po porodzie wróciłam do wagi bo jedzenie tylko z parowaru plus ćwiczeniaWiec teraz tez myślę że dam radę jeszcze dojdą spacery z dzidzia
bereda11 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNas infekcja intymna nie chce opuścić
juz ponad 2 tyg trzyma
dostałam globulki od gina bo clotrimazolum nie działał... globulki działały 6 dni... skończyłam je brać i wróciło wszystko
kupiłam dzisiaj multi gyn bo polecalyscie zaaplikowalam przed chwila ale nic mnie nie piecze :p zobaczymy jak zadziała... wykończyć się można. Nigdy nie miałam żadnej infekcji a tutaj bach i nie mogę wyleczyć
-
FeliceGatto wrote:Tyle dobrych wieści, ślicznych brzuszków i jeden bąbelek
ach! Aż się miło przegląda
i zazdrość się włącza czasem, bo nie dość, że fajne cycki, to jeszcze macie takie napięte brzuszki. Wiem, wiem, u mnie to niby trzecia ciąża, do tego sama sobie jestem winna, bo len ze mnie cholerny i nie ćwiczę, ale żal dupę ściska,że u mnie tej skóry z leksza za dużo naokoło
Baronowa, nie smaruj elaboratów, ale weź tak raz na jakiś czas wpadnij, że żyjesz
Diabla, Hiacynta, where are you?
Staram sie cos skrobać, ale 8 h przed kompem i potem h nadrabiania was i mi zapal do ekranu pada
U nas tez byl dzisiaj kominiarz;). Bo w końcu chcemy ruszyć z remontem
-
Dziewczyny,
oto i mój brzuszek z dwoma lokatorami:)
zdjęcie w poziomie niestety....nie wiem dlaczego tak się ustawiło;/
bereda11, xpatiiix3, anka418, mejbi, Carolq, milka_89, FeliceGatto, monaa, i.am.chappie, luna91, Sylika, Madziaaaaa, Aniu_leczka, Marietta, Clio_99, monilia84, izizizi, CassieMK, Lilik lubią tę wiadomość
-
Magenta wrote:Dziewczyny,
oto i mój brzuszek z dwoma lokatorami:)
zdjęcie w poziomie niestety....nie wiem dlaczego tak się ustawiło;/
Ale cudny brzuszek
Jak wy robicie ze macie takie śliczne brzuszki a nadal pozostaje wam super wcięcie w talii i chudziutkie nóżki?Bo mi rośnie brzuszek a do tego jak zwykle mój najgorszy punkt ciała czyli nogi a najbardziej uda odrazu a cycków jak nie było tak nie ma -
kkasya wrote:Dziewczyny jakoś się zasmuciłam chwilę temu.
Powiedzcie mi - czy ja już powinnam coś czuć w brzuchu? Ruchy dziecka? Bo nie czuje nic i zaczęłam się zastanawiać czy oby na pewno wszystko jest ok..?kkasya lubi tę wiadomość
-
Felice - daj spokój, mi się wydaje tak po zdjęciach, że brzuch masz ładnie umięśniony i ogólnie masz figurę ładną
Cyca nie widziałam więc się nie wypowiem
Kurczę, ja też zawsze chudzina a teraz ta dupa się rozlazła jakoś tak dziwnie, utraciła jędrność, mam cellulit, którego wcześniej nie miałam ani grama i na boku jakby na żebrach zrobiło mi się takie małe pole cellulitowe - jak się odwracam to skóra się tak marszczy
No nic - staram się nadrabiać twarzą
Maseczki, kosmetyki, błyszczyki i nie jest najgorzej.
Mdli mnie przez cały dzień - znalazłam na te wredoty sposób - Hallsy ekstra strong! :p Są tak miętowe, że cały ten nieprzyjemny mdlący posmak się ulatnia.
kkasya - to Twoja pierwsza ciążą prawda? Wydaje mi się, ze przy pierwszej ciąży to późno ruchy czuć nawet koło 20 tc - ja właśnie na 20 tc nastawiam się na pierwsze ruchy, nie chce sobie robić nadziei, że pojawią się wcześniej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2015, 19:51
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
kkasya wrote:Tak, pierwsza, no ja niby to wiem, ale gdzieś mi dzisiaj to z tyłu głowy siedzi. Chyba mam za mało do roboty dzisiaj to zaczynam wymyślać
Ojjj uwierz mi ja też sobie wymyślam i to dużoW poniedziałek trochę się uspokoję
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
anka418 wrote:Nas infekcja intymna nie chce opuścić
juz ponad 2 tyg trzyma
dostałam globulki od gina bo clotrimazolum nie działał... globulki działały 6 dni... skończyłam je brać i wróciło wszystko
kupiłam dzisiaj multi gyn bo polecalyscie zaaplikowalam przed chwila ale nic mnie nie piecze :p zobaczymy jak zadziała... wykończyć się można. Nigdy nie miałam żadnej infekcji a tutaj bach i nie mogę wyleczyć
jesli wspolzyjesz ze swoim facetem albo wspolzylas po leczeniu globulkami prawdopodobnie zarazacie sie nawzaj proponuje abys poprosila lekarza o cos dla meza powinien Ci wypisac i pomoze wtedy leczenie bedzie skuteczne ja tez czesto lapalam infekcje i sama sie leczylam a pozniej wystarczyl raz i dolegliwosci wracaly wtedy moj lekarz zaproponowal tabletki dla niego i masc i podzialalo na dlugo .
-
nick nieaktualny
-
kkasya wrote:Dziewczyny jakoś się zasmuciłam chwilę temu.
Powiedzcie mi - czy ja już powinnam coś czuć w brzuchu? Ruchy dziecka? Bo nie czuje nic i zaczęłam się zastanawiać czy oby na pewno wszystko jest ok..?
Zupełnie nie masz powodów do zmartwień- ja w pierwszej poczułam ruchy mniej wiecej 18t3d. Usłyszałam wtedy taki zabobon, że to oznacza półmetek ciąży- i uwierzcie, bądź nie, ale u mnie faktycznie się sprawdziło- urodziłam w 36t4d. Oczywiście wszystkie zabobony traktuję z przymrużeniem oka- to tylko taka ciekawostkakkasya lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNegra wrote:Zupełnie nie masz powodów do zmartwień- ja w pierwszej poczułam ruchy mniej wiecej 18t3d. Usłyszałam wtedy taki zabobon, że to oznacza półmetek ciąży- i uwierzcie, bądź nie, ale u mnie faktycznie się sprawdziło- urodziłam w 36t4d. Oczywiście wszystkie zabobony traktuję z przymrużeniem oka- to tylko taka ciekawostka
Nie strasz bo ja już czuję raz dziennie pukniecieod jakiegoś tygodnia... ale mam łożysko na tylnej ścianie, brak brzuszka i juz na prenatalnych mi mówili że mogę powoli coś czuć