Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Anniusia wrote:dziewczyny trochę odskoczę od tematu: w sobotę robimy parapetówkę i nie mam pojęcia co podać..w życiu raz byłam na parapetówce ale nic nie pamiętam z tego..help me..
Ja na tego typu imprezy robię ze 2 rodzaje sałatek, śliwki zapiekane w boczku, mini kanapeczki - na wykałaczkę nadziewam okrągły kawałek chleba (wycięty z bagietki) na to kawałek sera, szynki pomidorek koktajlowy połówka i na górze kawałek mozareli (okrągłe małe kawałki) i to posypuję bazylią suszoną. Do tego stawiam jajka z majonezem i łososiem czy kawiorem. No i tradycyjnie kawałek ciasta, cukierki, paluszkiW dania ciepłe raczej nigdy się nie bawię, bo zazwyczaj znajomi czy rodzina jaką zapraszamy to do wódki lub piwa wolą mieć taką zakąskę łatwą w konsumpcji niż delektować się całym obiadem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2015, 21:32
Anniusia lubi tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
CassieMK specjalnie dla Ciebie jeszcze raz wrzucam
Kurde a ja niby taka gruba nie jestem a na zdjęciach takie uda wychodzą mi xD tzn jak ucina fotki od kolan to tak wygląda hahaha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2015, 21:33
kamisia88, FeliceGatto, luna91, Carolq, CassieMK, Marietta lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
xpatiiix3 wrote:CassieMK specjalnie dla Ciebie jeszcze raz wrzucam
Kurde a ja niby taka gruba nie jestem a na zdjęciach takie uda wychodzą mi xD tzn jak ucina fotki od kolan to tak wygląda hahaha
Carolq, Marietta lubią tę wiadomość
Kazik :* -
Anniusia wrote:a my możemy jeść mozzarelle w ciąży? dzięki dziewczyny na pewno coś wybiorę
:*
Nie słyszałam żeby mozarela była zakazanaJa ostatnio zjadłam trójką pleśniowego sera - takiego brie nie śmierdzącego - też się martwiłam, ale chyba od 1 kawałeczka to nic się nie stanie.
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
Ja mam też na ścianie tylnej nisko. Lekarz mówił że narazie to się nie ma co martwić bo jest jeszcze dużo czasu, żeby się podniosło. A jak jest na ścianie tylnej to przesuwa się wolniej. I zabronił czytać o tym w necie i się martwić :p oczywiście nie posluchalam :p
-
xpatiiix3 wrote:Mozarella z mleka pasteryzowanego patrzaj skład tak samo pleśniowy sery itd ryby wędzone tez patrz czy na ciepło wędzone i wsio
dużo rzeczy to bzdury ze nie można
No właśnie, jak kiedyś przeczytałam listę produktów zakazanych to stwierdziłam, że co 2 ciąża powinna być zagrożona lub niedonoszona bo mama zjadła jakiś zakazany owoc.xpatiiix3 lubi tę wiadomość
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
O z Marcelem w ciąży wątrobę tez zjadłam raz taka smażoną z cebulką
ale ja w pierwszej ciąży niedoinformowana makrele wędzoną jadłam itd
nawet sery pleśniowe kółeczkami całymi jadłam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2015, 21:46
Livia
Nela
Marcel
-
A nie wiem ja jadłam w obu ciazach i nic dużo dziewczyn jadło tam chyba typy Węgorz itd niby nie można a czemu to nie wiem
najważniejsze aby wędzoną na ciepło było nie na zimno
jak raz zjesz to nic się nie stanie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2015, 21:51
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualny
-
O a nie wolno bo ja żarłam te takie warkocze wędzone coś ala oscypki
hehhe a najlepiej to powietrzem żyć ,bo teraz wszędzie E GMO antybiotyki sterydy itd
Wątroba to nie polecana ze względu na to ze dużo Wit A zawiera no można ale nie za często i nie w dużych ilościach bo kiedyś dopytywalam mówił gin ze raz na miesiąc jest okWiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2015, 21:54
Carolq, luna91 lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel