Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
xpatiiix3 wrote:Myszka super gratuluję
piękny maluszek
Lunka ale śliczny brzuszek :*
Mi też palmersa najbardziej odpowiada ani jego cena w promocji czasem niecałe 20 zl
Hejka witam się z rana
Pati a gdzie tego Palmersa można kupić ??? w aptece czy np Rosmann też go ma ??
Dzięki za odpowiedź
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Carolq wrote:A ja leżę i mysle o dzisiejszej wizycie jeszcze tylko 15 godzin . Boje sie i martwię , chodź wmawiam sobie ze musi byc dobrze i super ale nie mogę przestać o tym myślec
Kropeczku mój kochany pokarz sie Mamusi na wizycie duży , cały i zdrowy
Carolq na pewno będzie wszystko dobrze, kciuki zaciśnięteo której masz godzinie ????
-
Hej kochane
Ja w rossmannie promocja była plus karta rossne rabacik i jakieś 17 zł zapłaciłam; )
Daria ręcznie taka igiełką mówiłam o ciąży i tez nie wiedziałam kiedy zaczęła kiedy skończyła a bez znieczulenia leczone bo płytki ubytek i nic nie czułam to nie było sensu znieczulać ale ogólnie nigdy ja nie miałam jakichś dziur żeby znieczulać trzeba było raz znieczulili mi tylko jak musieli nacisnąć dziąsło bo korzenie po 5 zarosły trochę i to po mlecznej
Powodzenia na wizytach :*Livia
Nela
Marcel
-
Dziewczyny mam problem z tym moim swędzeniem okolic intymnych, od poniedziałku biorę provag i lactacyd stosuje i nie przechodzi mi specjalnie. Czuje jedynie co jakiś czas swędzenie i pieczenie.
Co radzicie, dzwonić do lekarza dzisiaj ???
-
Nio właśnie nie zmieniłam, bo nie stosowałam wcześniej płynów tylko mydło, a płyn kupiłam żeby mnie wspomógł
Coś na pewno zadziałam, mam numer do gabinetu ale nie mam do gina osobiście, szkoda bo tak łatwiej z nim byłoby mi się dogadać.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
witam się z rana:) dzień zaczęłam od wymiotów ehh
co do zębów jak tylko dowiedziałam się,że jestemw ciązy to poleciałam do dentysty na przegląd i miałam dwa ubytki pierwszy raz bez znieczulenia robione zęby i nic nie bolało, pani stomatolog była bardzo delikatna, teraz kazała mi przyjść na kontrole w 6 miesiącu.
co co zielonego stolca to ja mam np. po zjedzeniu szpinaku i po jagodach może coś zjadłaś? ale czytałam,że może być też od witamin z żelazem.josephinka84 lubi tę wiadomość