Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Madziuśka wrote:ja wczoraj ostatniego dupka wzięłam. zobaczymy czy jakaś różnica będzie.
w sumie nie przytyłam, nadal na minus waga
tylko miałam jakiś rzut hormonów bo nagle mi znowu cycuchy urosły i wyrzuciło syfy na twarzy
Mnie cos delikatnie brzuch pobolewa ale bardzo delikatnie i z luzka mi sie wstac nie chce ale trzeba sie podniesc, sniadanie zejść, ogarnac w domku i dzis będę gołąbki robić. Mniamm!!! -
Oj to nie jestem sama jeśli chodzi o dentystę, boję się najbardziej na świecie, przed wakacjami zrobiłam wszystkie ubytki i jeśli nie będzie konieczności w ciąży nie pójdę. Zawsze jest to dla mnie ogromny stres, zawsze biorę znieczulenie, ale że jestem wyjątkowym przypadkiem,nie zawsze ono na mnie działa i nie rzadko się zdarza, że muszę dostać 3 zastrzyki. Wklucia przeżyję, ale bólu przy "robocie" już nie...
-
jutro zaczynam II trymestr !! hura !!
a dziś poszłam do lab zrobiłam sobie badania ..prywatnie to jakaś masakra do lekarza też chodzę prywatnie więc i badania prywatne nie ma tu w okolicy innego lekarza nawet na nfz bym mogła do niego iść mam pecha jak kombinuje z lekarzami
więc posłusznie trzymam się jednego .
a ciuszkiojej :** mam trochę po swoich chłopaczkach w razie co nie musze kupować za wiele bo jeden był letni a drugi wiosenny więc jest z czego wybierać dla kolejnych wiosennych siostra ma dla mnie dziewczęce ubranka jak by by była córusia a resztę musze kupić . Laktator miałam ręczny z Avent do tego buelki smoczki i słoiczki takie szklane fajne i mini smoczki z nekrętką do nich super to był zestaw ale gdzie on jest
nie mam pojęcia w poprzednich ciążach mi się nie przydał ani razu w szpitalu chłopcy byli przystawiani od razu do piersi a w domu to potoki były jedyne do czego mógł mi służyć laktator to ściągać i wylewać ale to grzech by był
za wózkiem się rozglądam ale wybór bliźniaczych wózków jest bardzo trudny ....
bliźniacze mamy !! ?? czy macie jakieś typy ? wózków bliźniaczych ?
Lilik lubi tę wiadomość
-
Daria, gratuluję udanej wizyty
Za wszystkie inne trzymam kciuki!
Dziewczyny,na infekcje multi gyn. Naprawdę spróbujcie chociaż
Kupa zielona od żelaza
Laktator zależy do czego. Bo jeśli będziecie ściągać regularnie, to tylko elektryczny. A jeśli okazjonalnie (np, raz na kilka dni, albo czasem trochę, żeby odciążyć pełne piersi), to nie ma co inwestować w elektryczny
Pati, Ty zeżarłaś tatara, czyli jedna z dwóch "najniebezpieczniejszych" potraw w ciąży, a ja.... no wstyd się przyznać. Ja zeżarłam drugą, czyli sushi. Normalne, chamskie surowe. I to nigiri i sashimi. Mało tego. Zrobiłam to 4 dni pod rząd, tak mi się chciało. Jakoś ze dwa tygodnie temu. Zła ja, zła, a ty, a ty, a ty Felice! WiemRyzyko listeriozy itp. Ale myślałam, że mnie skręci i oszaleje, jeśli nie zjem. No i zjadłam. Ech....
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
Sylika, ja słyszałam sporo opinii o Baby Jogger City Select Double. Pozytywnych oczywiście. Ale on drogi jest. Chociaż z drugiej strony bardzo łatwo i w dobrej cenie można go potem sprzedać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2015, 10:05
Sylika lubi tę wiadomość
Hah Felice
a jajek na miękko to chyba też nie można co? bo ja ostatnio dwa razy jadłam i tak mi dzwoniło w głowie że może powinnam zmienić plany śniadaniowe ale miałam taką ochotę że nawet wujka google nie spytałam czy można bo się bałam że będzie zabronione i zjadłam tylko skorupki leciały
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
ja nie mam nic do dziecka i nawet nie oglądam,
ja mam tak w życiu,że jak się na coś napalę to mi nie wychodzi więc na razie na spokojnie po nowym roku pomyślimy, chociaż nie powiem,że śnią mi się różowe wstążeczki i opaski z kwiatuszkami:D
FeliceGatto, bereda11 lubią tę wiadomość
-
Anniusia wrote:Felice a profilaktycznie można się tym multi gin smarować? bo mi pieczenie przeszło więc zapewne podrażniłam bielizną ale kupiłam i bym sobie zaaplkowała?>??
Można. Ale ja bym na Twoim miejscu posmarowała tylko kilka dnia potem dopiero, jak znów coś poczujesz.
na dobra, mamy na sumieniu małe grzeszki jedzeniowe
ale wiecie co, ostatnio spotkałam takich dalszych znajomych i dziewczyna w ciąży była, jarała jak smok i ona mi mówi że lekarz jej powiedział że jak samo jej nie odrzuciło od fajek to lepiej niech pali... ręce mi opadły, słyszałam tłumaczenia dziewczyn które nie potrafiły rzucić że to będzie szok dla dziecka takie rzucenie bla bla bla ale tego jeszcze nie grali... -
Felice wózek fajny chodzi mi właśnie o taki typ jeden za drugim bo z szerokim obawiam się że na klatce schodowej mogłabym mieć problem a taki jeden za drugim jest super ale szczerze to nowy powal mnie trochę ceną w sumie też biorę pod uwagę używany bo jak mało zniszczony to czemu nie
to teraz mam 3 typy . Chciała bym odwiedzić jakiś sklep gdzie mogą być wózki bliźniacze i z bliska się z nimi zapoznać
było by mi łatwiej wybrać