Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Negra, pokaże pokaże
trzymam kciuki
Zauważyłyście że w tv już pierwsze świąteczne reklamy są?
Wczoraj jak byłam na zakupach w tesco to na dzień dobry wielkie stoisko ze słodyczami kindera - wszystko mega świąteczne no i oczywiście kupa mikołajków czekoladowych itd trochę wcześnie ale w ostatnich latach to chyba norma że zaraz po Wszystkich Świętych i szale w sklepach ze zniczami od razu zmieniają wystrój na świąteczny.
A w Tesco właśnie na dziale z ubraniami F&F też są fajne świąteczne sweterki, skarpetki itda ciuszki dla maluchów też bombowe w reniferki, mikołajki
można fajnie dziecko ubrać na święta, mi to się zawsze udziela ten szał przedświąteczny haha
Negra, myszka2070 lubią tę wiadomość
-
mejbi wrote:Negra, pokaże pokaże
trzymam kciuki
Zauważyłyście że w tv już pierwsze świąteczne reklamy są?
Wczoraj jak byłam na zakupach w tesco to na dzień dobry wielkie stoisko ze słodyczami kindera - wszystko mega świąteczne no i oczywiście kupa mikołajków czekoladowych itd trochę wcześnie ale w ostatnich latach to chyba norma że zaraz po Wszystkich Świętych i szale w sklepach ze zniczami od razu zmieniają wystrój na świąteczny.
A w Tesco właśnie na dziale z ubraniami F&F też są fajne świąteczne sweterki, skarpetki itda ciuszki dla maluchów też bombowe w reniferki, mikołajki
można fajnie dziecko ubrać na święta, mi to się zawsze udziela ten szał przedświąteczny haha
W UK juz w polowie pazdziernika sie zaczelo-bardzo wczesnie w tym roku-nawet halloween pomineli malo co bylo.. ale dla mnie sezon swiateczny zaczyna sie dopiero jak oglosza to z ciezarowki coca-coli
Nie ma ciezarowki0nie ma swiat
Carolq, mejbi lubią tę wiadomość
myszka2070 -
nick nieaktualny
-
My dostaliśmy wózek od siostry męża stan okej w miarę musimy materac w gondoli wymienić ładnie wyczyścić i fura będzie i do tego nosidełko maxi cosi dla malucha
Mieszkamy na parterze wiec nie za bardzo się przejmowalam ciężarem wózka bo albo go zniose do piwnicy albo wniose do mieszkania i będę targach do mieszkania. U nas rowery kradną w piwnicach wlamuja się więc trzeba ostrożnie -
nick nieaktualnyMy planujemy nowy wózek i chodź mieszkam na parterze na zamkniętym osiedlu jednak boje sie go nie wnosić do mieszkania
wiec jakos bedziemy musieli sie pomieścić
a tak mimo zamkniętych osiedli z miesiąc temu podjechał samochód dostawczy z przeprowadzkami i wynieśli całe mieszkanie z kanapa stołem łóżkiem hehe wszystko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2015, 12:20
-
Carolq wrote:A widzieliście podróbkę reklamy coca coli z t mobile
masakra aż mi sie smutno zrobiło
i jeszcze tekst w tym roku zaczynamy pierwsi
Mam te same przemyślenia w temacie tej reklamy.
Anniusia, z gondolą może być ciężko. Ale już samą spacerówkę włożycie na bankWiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2015, 12:21
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
Kurcze, to ja nie jestem tak zaawansowana w planach, jak Wy... Jeszcze w ogóle wózków nie oglądaliśmy, na razie tylko padło, że moi rodzice nam dadzą kasę na wózek, a my wybierzemy, jaki chcemy, ale wybieranie go już teraz wydaje mi się taaaakie nierealne
może jak będę po genetycznym, to jakoś bardziej do nas dotrze...
A to pseudo sushi z Biedronki jest bezpieczne? Ja je bardzo lubię i mam ochotę... -
CassieMK wrote:Kurcze, to ja nie jestem tak zaawansowana w planach, jak Wy... Jeszcze w ogóle wózków nie oglądaliśmy, na razie tylko padło, że moi rodzice nam dadzą kasę na wózek, a my wybierzemy, jaki chcemy, ale wybieranie go już teraz wydaje mi się taaaakie nierealne
może jak będę po genetycznym, to jakoś bardziej do nas dotrze...
A to pseudo sushi z Biedronki jest bezpieczne? Ja je bardzo lubię i mam ochotę...
Nieeeee! Nie kupuj nic z marketów! Jak juz musisz, idź do suszarni i to dobrej. Drogo będzie, ale szansa na problemy minimalna.CassieMK lubi tę wiadomość
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
nick nieaktualnyOdebralismy wyniki testu PAPPA
Syndrom downa
W moim wieku: 1:1300
Z moimi wynikami: 1:63000
Syndrom Edwardsa
W moim wieku: 1:13000
Z moimi wynikami: 1:100000
Cudownie ♡♡♡FeliceGatto, CassieMK, mejbi, Madziuśka, Anniusia, xpatiiix3, Sylika, luna91, Carolq, Kłosia, Palinas89, Magenta, Madziaaaaa, Baronowa_83, bereda11, monilia84 lubią tę wiadomość
-
Od razu jakby mi ochota zmalała
Właśnie jem kanapkę i chciałam łyknąć południowego dupka i się okazało, że wczoraj zjadłam ostatnią tabletkę...od dziś jestem tylko na lutce rano i wieczorem, mam nadzieję, że z Dzidziolem będzie ok i że mdłości trochę odpuszczą dzięki temu... Ale trochę mnie to odstawienie stresuje! -
CassieMK wrote:Od razu jakby mi ochota zmalała
Właśnie jem kanapkę i chciałam łyknąć południowego dupka i się okazało, że wczoraj zjadłam ostatnią tabletkę...od dziś jestem tylko na lutce rano i wieczorem, mam nadzieję, że z Dzidziolem będzie ok i że mdłości trochę odpuszczą dzięki temu... Ale trochę mnie to odstawienie stresuje!
ja juz też od dzisiaj Dupka niet.CassieMK lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny moooocno trzymam kciuki za wizyty!
Jeśli chodzi o dentystę - panicznie się bojęJa nie pójdę w ciąży na pewno, bo to dla mnie mega stres, zawsze biorę znieczulenie a każe sobie dawać końskie dawki abym nic a nic nie poczuła
Mam traumę z dzieciństwa.
Ja odstawiałam zastrzyki Prolutex w 10 tc i brzuch mnie bolał jak odstawiłamAle na szczęście nic się nie stało złego. A dupka to się nie zapowiada, że odstawię, bo mi lekarz przepisał 3 opakowania, które dopiero co zaczynam więc on mnie pewnie na tym duphastonie potrzyma.
Cassie - ja patrzyłam raz na wózki i też sobie nie wyobrażam na razie kupna. Z resztą ja nie kupuję teraz żadnych ciuszków ani akcesoriów - jakoś chyba nadal podświadomie się boję. Na razie zbieramy kasęNajwcześniej mam zamiar udać się na zakupy styczeń/luty.
Ktoś chyba wspominał o kurtce zimowej - ja zamierzam kupić w lumpeksie jakąś, mam taką ładną zimówkę z tamtego roku, ale na bank nie będę się w niej dopinać pod koniec zimyNie chcę wydawać sterty kasy na kurtkę, którą założę kilka razy - wolę tą kase odłożyć na jakieś pierdółki dla malucha
CassieMK lubi tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek