WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • kw Ekspertka

Wysłany: 5 listopada 2015, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ostatnio spotkałam w sklepie wózek, w którym się zakochałam i do tego meeega lekki a ja mieszkam na 10 piętrze co prawda z windą ale na parter trzeba wnieść;)
    Wózek firmy Adamex seria Pajero albo Galactic bo oba mi się podobają mega. I jeśli wszystko skończy się dobrze to taki kupie raczej bo mężowi tez się podoba ;)

Bartuś Aniołek (18.01.2015) 39tcfbc0faeaf893a20241cc7d7de4f97605.png
    Kalendarz
  • Anniusia Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wózek firmy Adamex seria Pajero - fajny ten wózek

kw lubi tę wiadomość

3jgxxzkra9730jiu.png
  • luna91 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mieszkam na 3 piętrze z windą :D Pamiętam jak kuzynka szukała wózka lekkiego jak piórko bo mieszkała na 5 piętrze w straym budownictwie gdzie klatki były tak wąskie, że ktoś z klaustrofobią mógłby tam nie wejść a stopnie były strasznie wysokie :D Ale biedna się męczyła wtedy pamiętam - masakra jak płakała, że już nie ma sił. A urodziła na początku czerwca więc w najgorsze upały musiała wnosić wózek z dzieckiem :/

3 maleństwo w drodze... ☺️

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • kamisia88 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to się czaję na XLANDER xmove. Kurtki nie będę kupowac dlatego,że szkoda mi kasy no najwyyżej będę nosic swetry grube i odpietą kufaję :p

f2w3flw19tw30ku4.png
    Kazik :*
  • luna91 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anniusia wrote:
    Wózek firmy Adamex seria Pajero - fajny ten wózek

Fajny :) I cena jeszcze w granicach rozsądku. Ale więcej bym nie dała za wózek.

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2015, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Duzo ich widziałam tez mi sie bardzo podobają wyglądowi ale nie wiem nic na ich temat . My stawiamy na teutonia albo hartana , jakiś używany ale raczej z tych firm . Zreszta zobaczymy jak bedzie z kasa dziadki maja sie dołożyć wiec moze uzbieramy na nowy :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2015, 13:38

ma_lina lubi tę wiadomość

• luna91 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamisia88 wrote:
    Ja to się czaję na XLANDER xmove. Kurtki nie będę kupowac dlatego,że szkoda mi kasy no najwyyżej będę nosic swetry grube i odpietą kufaję :p

Haha no ja właśnie się czaję na taką z używanych ciuchów za jakieś 50 zł :P

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2015, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No co do kurtki to ja mam zamiar sobie kupić kamizelkę i w odpietej chodzić :)

luna91 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2015, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas wózek to camarelo vision 2w1:) zdania raczej nie zmienimy a łóżeczko na pewno białe :) fotelik maxi cosi pebble z bazą isofix, dużo jezdzimy wiec inwestujemy w dobry fotelik :)

• mejbi Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja pytałam Was o kurtkę zimową bo teraz muszę kupić sobie nową i tak. Poprzednią pod koniec zimy rozdarłam no i teraz muszę kupić czy chcę czy nie ale zrobię tak że kupię po prostu na swój normalny rozmiar, ile mi się uda pochodzić to pochodzę a zostanie mi na przyszłość. A potem coś dorwę byle tylko przechodzić końcówkę zimy bo trochę szkoda tyle kasy wywalać.

p19u3e3kp9e0sjpi.png
  • Anniusia Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja kurtki nie kupuję mam taką z poszerzaną opcją poza tym w domu będę siedzieć więcej niż wychodzić a jak coś to gruby sweter, też szkoda mi kasy na ami nową kurtkę w której nie będę potem chodzić.

u mnie łóżeczko też białe, ja mam świra na punkcie mebli bialych

u nas całę mieszkanie biało szare z akcentami czerwonego

3jgxxzkra9730jiu.png
  • Negra Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kw wrote:
    Wózek firmy Adamex seria Pajero albo Galactic bo oba mi się podobają mega. I jeśli wszystko skończy się dobrze to taki kupie raczej bo mężowi tez się podoba ;)
    Moja siostra cioteczna jest w ciąży, ma termin na luty i wózek juz kupila-właśnie z Adamexu, tylko model Barletta. Po rozmowie z nią oglądałam w necie, bo nigdy o tej firmie nie słyszałam. Fajne są :)
    Ja sama kiedyś w parku widziałam dziewczynę z wózkiem i tak dlugo się w niego gapilam, aż przeczytałam nazwę i model :D. To był Jedo Fyn- też wydawał się naprawdę porządny.

kw lubi tę wiadomość

Laura <3

iv09krhman7e3ofp.png
  • luna91 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Złapał mnie stres przed poniedziałkową wizytą :( Siedzę w domu sama - mąż dopiero jutro wróci koło 22 i rozmyślam.

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • kw Ekspertka

Wysłany: 5 listopada 2015, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    luna91 wrote:
    Fajny :) I cena jeszcze w granicach rozsądku. Ale więcej bym nie dała za wózek.

One mieszczą się w granicach 1100 - 1400 zł wiec myślę że nie jest aż tak źle

Kalendarz
  • Anniusia Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    luna91 wrote:
    Złapał mnie stres przed poniedziałkową wizytą :( Siedzę w domu sama - mąż dopiero jutro wróci koło 22 i rozmyślam.

luna spokojnie na pewno wszystko jest ok:)

luna91 lubi tę wiadomość

3jgxxzkra9730jiu.png
  • FeliceGatto Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żadnych rozmyślań przed wizytami. Zakaz! Czekolada, żelki, słodkie mleko cynamonowe i gazeta/net/tv/książka.

Carolq, luna91, mejbi, CassieMK lubią tę wiadomość

http://szogunowmatka.blogspot.com/
  • luna91 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie tak do 1500 max szukamy. Ale znajomi kupowali używany, dostali fajny wózek za 800 zł.

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2015, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze ze dzis ruch na forum bo ja tez bym gryzła paznokcie :( a tak siedzę jem i cały czas pisze aby sie czymś zając :) thx dziewczyny

mejbi, FeliceGatto lubią tę wiadomość

• luna91 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FeliceGatto wrote:
    Żadnych rozmyślań przed wizytami. Zakaz! Czekolada, żelki, słodkie mleko cynamonowe i gazeta/net/tv/książka.

Masz rację :) Ale dziś miałam okrutny sen :( Tragedia, śniło mi się, że miałam okres i do końca miałam nadzieję, że nie poronie a jak poszłam do łazienki to do toalety wypadł zarodek - wyglądał jak niemowlak, ale był wielkości 2 groszówki i przeźroczysty :/ Od 5 nie spałam...

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • kw Ekspertka

Wysłany: 5 listopada 2015, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Negra wrote:
    Moja siostra cioteczna jest w ciąży, ma termin na luty i wózek juz kupila-właśnie z Adamexu, tylko model Barletta. Po rozmowie z nią oglądałam w necie, bo nigdy o tej firmie nie słyszałam. Fajne są :)
    Ja sama kiedyś w parku widziałam dziewczynę z wózkiem i tak dlugo się w niego gapilam, aż przeczytałam nazwę i model :D. To był Jedo Fyn- też wydawał się naprawdę porządny.

Barletta tez jest dość fajny ;) Ten Jedo Fyn też całkiem całkiem ciekawe jak jego cena ;)

Kalendarz
‹‹ 570 571 572 573 574 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ