Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja ostatnio spotkałam w sklepie wózek, w którym się zakochałam i do tego meeega lekki a ja mieszkam na 10 piętrze co prawda z windą ale na parter trzeba wnieść
Wózek firmy Adamex seria Pajero albo Galactic bo oba mi się podobają mega. I jeśli wszystko skończy się dobrze to taki kupie raczej bo mężowi tez się podoba -
a mieszkam na 3 piętrze z windą
Pamiętam jak kuzynka szukała wózka lekkiego jak piórko bo mieszkała na 5 piętrze w straym budownictwie gdzie klatki były tak wąskie, że ktoś z klaustrofobią mógłby tam nie wejść a stopnie były strasznie wysokie
Ale biedna się męczyła wtedy pamiętam - masakra jak płakała, że już nie ma sił. A urodziła na początku czerwca więc w najgorsze upały musiała wnosić wózek z dzieckiem
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
nick nieaktualnyDuzo ich widziałam tez mi sie bardzo podobają wyglądowi ale nie wiem nic na ich temat . My stawiamy na teutonia albo hartana , jakiś używany ale raczej z tych firm . Zreszta zobaczymy jak bedzie z kasa dziadki maja sie dołożyć wiec moze uzbieramy na nowy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2015, 13:38
ma_lina lubi tę wiadomość
-
kamisia88 wrote:Ja to się czaję na XLANDER xmove. Kurtki nie będę kupowac dlatego,że szkoda mi kasy no najwyyżej będę nosic swetry grube i odpietą kufaję :p
Haha no ja właśnie się czaję na taką z używanych ciuchów za jakieś 50 zł3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
To ja pytałam Was o kurtkę zimową bo teraz muszę kupić sobie nową i tak. Poprzednią pod koniec zimy rozdarłam no i teraz muszę kupić czy chcę czy nie ale zrobię tak że kupię po prostu na swój normalny rozmiar, ile mi się uda pochodzić to pochodzę a zostanie mi na przyszłość. A potem coś dorwę byle tylko przechodzić końcówkę zimy bo trochę szkoda tyle kasy wywalać.
-
ja kurtki nie kupuję mam taką z poszerzaną opcją poza tym w domu będę siedzieć więcej niż wychodzić a jak coś to gruby sweter, też szkoda mi kasy na ami nową kurtkę w której nie będę potem chodzić.
u mnie łóżeczko też białe, ja mam świra na punkcie mebli bialych
u nas całę mieszkanie biało szare z akcentami czerwonego -
kw wrote:Wózek firmy Adamex seria Pajero albo Galactic bo oba mi się podobają mega. I jeśli wszystko skończy się dobrze to taki kupie raczej bo mężowi tez się podoba
Ja sama kiedyś w parku widziałam dziewczynę z wózkiem i tak dlugo się w niego gapilam, aż przeczytałam nazwę i model. To był Jedo Fyn- też wydawał się naprawdę porządny.
kw lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
FeliceGatto wrote:Żadnych rozmyślań przed wizytami. Zakaz! Czekolada, żelki, słodkie mleko cynamonowe i gazeta/net/tv/książka.
Masz racjęAle dziś miałam okrutny sen
Tragedia, śniło mi się, że miałam okres i do końca miałam nadzieję, że nie poronie a jak poszłam do łazienki to do toalety wypadł zarodek - wyglądał jak niemowlak, ale był wielkości 2 groszówki i przeźroczysty
Od 5 nie spałam...
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
Negra wrote:Moja siostra cioteczna jest w ciąży, ma termin na luty i wózek juz kupila-właśnie z Adamexu, tylko model Barletta. Po rozmowie z nią oglądałam w necie, bo nigdy o tej firmie nie słyszałam. Fajne są
Ja sama kiedyś w parku widziałam dziewczynę z wózkiem i tak dlugo się w niego gapilam, aż przeczytałam nazwę i model. To był Jedo Fyn- też wydawał się naprawdę porządny.
Barletta tez jest dość fajnyTen Jedo Fyn też całkiem całkiem ciekawe jak jego cena