Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • kw Ekspertka

Wysłany: 5 listopada 2015, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ostatnio spotkałam w sklepie wózek, w którym się zakochałam i do tego meeega lekki a ja mieszkam na 10 piętrze co prawda z windą ale na parter trzeba wnieść;)
    Wózek firmy Adamex seria Pajero albo Galactic bo oba mi się podobają mega. I jeśli wszystko skończy się dobrze to taki kupie raczej bo mężowi tez się podoba ;)

Bartuś Aniołek (18.01.2015) 39tcfbc0faeaf893a20241cc7d7de4f97605.png
    Kalendarz
  • Anniusia Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wózek firmy Adamex seria Pajero - fajny ten wózek

kw lubi tę wiadomość

3jgxxzkra9730jiu.png
  • luna91 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mieszkam na 3 piętrze z windą :D Pamiętam jak kuzynka szukała wózka lekkiego jak piórko bo mieszkała na 5 piętrze w straym budownictwie gdzie klatki były tak wąskie, że ktoś z klaustrofobią mógłby tam nie wejść a stopnie były strasznie wysokie :D Ale biedna się męczyła wtedy pamiętam - masakra jak płakała, że już nie ma sił. A urodziła na początku czerwca więc w najgorsze upały musiała wnosić wózek z dzieckiem :/

3 maleństwo w drodze... ☺️

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • kamisia88 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to się czaję na XLANDER xmove. Kurtki nie będę kupowac dlatego,że szkoda mi kasy no najwyyżej będę nosic swetry grube i odpietą kufaję :p

f2w3flw19tw30ku4.png
    Kazik :*
  • luna91 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anniusia wrote:
    Wózek firmy Adamex seria Pajero - fajny ten wózek

Fajny :) I cena jeszcze w granicach rozsądku. Ale więcej bym nie dała za wózek.

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2015, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Duzo ich widziałam tez mi sie bardzo podobają wyglądowi ale nie wiem nic na ich temat . My stawiamy na teutonia albo hartana , jakiś używany ale raczej z tych firm . Zreszta zobaczymy jak bedzie z kasa dziadki maja sie dołożyć wiec moze uzbieramy na nowy :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2015, 13:38

ma_lina lubi tę wiadomość

• luna91 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamisia88 wrote:
    Ja to się czaję na XLANDER xmove. Kurtki nie będę kupowac dlatego,że szkoda mi kasy no najwyyżej będę nosic swetry grube i odpietą kufaję :p

Haha no ja właśnie się czaję na taką z używanych ciuchów za jakieś 50 zł :P

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2015, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No co do kurtki to ja mam zamiar sobie kupić kamizelkę i w odpietej chodzić :)

luna91 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2015, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas wózek to camarelo vision 2w1:) zdania raczej nie zmienimy a łóżeczko na pewno białe :) fotelik maxi cosi pebble z bazą isofix, dużo jezdzimy wiec inwestujemy w dobry fotelik :)

• mejbi Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja pytałam Was o kurtkę zimową bo teraz muszę kupić sobie nową i tak. Poprzednią pod koniec zimy rozdarłam no i teraz muszę kupić czy chcę czy nie ale zrobię tak że kupię po prostu na swój normalny rozmiar, ile mi się uda pochodzić to pochodzę a zostanie mi na przyszłość. A potem coś dorwę byle tylko przechodzić końcówkę zimy bo trochę szkoda tyle kasy wywalać.

p19u3e3kp9e0sjpi.png
  • Anniusia Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja kurtki nie kupuję mam taką z poszerzaną opcją poza tym w domu będę siedzieć więcej niż wychodzić a jak coś to gruby sweter, też szkoda mi kasy na ami nową kurtkę w której nie będę potem chodzić.

u mnie łóżeczko też białe, ja mam świra na punkcie mebli bialych

u nas całę mieszkanie biało szare z akcentami czerwonego

3jgxxzkra9730jiu.png
  • Negra Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kw wrote:
    Wózek firmy Adamex seria Pajero albo Galactic bo oba mi się podobają mega. I jeśli wszystko skończy się dobrze to taki kupie raczej bo mężowi tez się podoba ;)
    Moja siostra cioteczna jest w ciąży, ma termin na luty i wózek juz kupila-właśnie z Adamexu, tylko model Barletta. Po rozmowie z nią oglądałam w necie, bo nigdy o tej firmie nie słyszałam. Fajne są :)
    Ja sama kiedyś w parku widziałam dziewczynę z wózkiem i tak dlugo się w niego gapilam, aż przeczytałam nazwę i model :D. To był Jedo Fyn- też wydawał się naprawdę porządny.

kw lubi tę wiadomość

Laura <3

iv09krhman7e3ofp.png
  • luna91 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Złapał mnie stres przed poniedziałkową wizytą :( Siedzę w domu sama - mąż dopiero jutro wróci koło 22 i rozmyślam.

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • kw Ekspertka

Wysłany: 5 listopada 2015, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    luna91 wrote:
    Fajny :) I cena jeszcze w granicach rozsądku. Ale więcej bym nie dała za wózek.

One mieszczą się w granicach 1100 - 1400 zł wiec myślę że nie jest aż tak źle

Kalendarz
  • Anniusia Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    luna91 wrote:
    Złapał mnie stres przed poniedziałkową wizytą :( Siedzę w domu sama - mąż dopiero jutro wróci koło 22 i rozmyślam.

luna spokojnie na pewno wszystko jest ok:)

luna91 lubi tę wiadomość

3jgxxzkra9730jiu.png
  • FeliceGatto Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żadnych rozmyślań przed wizytami. Zakaz! Czekolada, żelki, słodkie mleko cynamonowe i gazeta/net/tv/książka.

nick nieaktualny, luna91, mejbi, CassieMK lubią tę wiadomość

http://szogunowmatka.blogspot.com/
  • luna91 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie tak do 1500 max szukamy. Ale znajomi kupowali używany, dostali fajny wózek za 800 zł.

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2015, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze ze dzis ruch na forum bo ja tez bym gryzła paznokcie :( a tak siedzę jem i cały czas pisze aby sie czymś zając :) thx dziewczyny

mejbi, FeliceGatto lubią tę wiadomość

• luna91 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FeliceGatto wrote:
    Żadnych rozmyślań przed wizytami. Zakaz! Czekolada, żelki, słodkie mleko cynamonowe i gazeta/net/tv/książka.

Masz rację :) Ale dziś miałam okrutny sen :( Tragedia, śniło mi się, że miałam okres i do końca miałam nadzieję, że nie poronie a jak poszłam do łazienki to do toalety wypadł zarodek - wyglądał jak niemowlak, ale był wielkości 2 groszówki i przeźroczysty :/ Od 5 nie spałam...

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • kw Ekspertka

Wysłany: 5 listopada 2015, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Negra wrote:
    Moja siostra cioteczna jest w ciąży, ma termin na luty i wózek juz kupila-właśnie z Adamexu, tylko model Barletta. Po rozmowie z nią oglądałam w necie, bo nigdy o tej firmie nie słyszałam. Fajne są :)
    Ja sama kiedyś w parku widziałam dziewczynę z wózkiem i tak dlugo się w niego gapilam, aż przeczytałam nazwę i model :D. To był Jedo Fyn- też wydawał się naprawdę porządny.

Barletta tez jest dość fajny ;) Ten Jedo Fyn też całkiem całkiem ciekawe jak jego cena ;)

Kalendarz
‹‹ 570 571 572 573 574 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jakie suplementy i witaminy warto przyjmować w ciąży? Poradnik dla przyszłych mam

Ciąża to czas szczególnych potrzeb organizmu, w którym odpowiednia podaż witamin i minerałów odgrywa kluczową rolę dla zdrowia mamy i prawidłowego rozwoju dziecka. Jakich składników nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy i kiedy warto sięgnąć po suplementy? W artykule wyjaśniamy, które witaminy i minerały są najważniejsze w ciąży, jak wybierać bezpieczne preparaty oraz jak zaplanować suplementację zgodnie z aktualnymi rekomendacjami specjalistów.

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ