Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Carolq wrote:Dobrze ze dzis ruch na forum bo ja tez bym gryzła paznokcie
a tak siedzę jem i cały czas pisze aby sie czymś zając
thx dziewczyny
Carolq- ciesz się, ze dziś idziesz, już niedługo zaznasz spokojuPowodzenia jeszcze raz
Carolq lubi tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
luna91 wrote:Masz rację
Ale dziś miałam okrutny sen
Tragedia, śniło mi się, że miałam okres i do końca miałam nadzieję, że nie poronie a jak poszłam do łazienki to do toalety wypadł zarodek - wyglądał jak niemowlak, ale był wielkości 2 groszówki i przeźroczysty
Od 5 nie spałam...
luna Ty się musisz zrelaksować, za dużo myślisz, a przed snem meliska! -
Anniusia wrote:luna Ty się musisz zrelaksować, za dużo myślisz, a przed snem meliska!
Kochana meliskę zawsze popijam przed snem i idę spać jak już na prawdę mnie trzaśnie i wydaje mi się, że nie myślę, ale podświadomie w głowie mi siedzi.
Ale powiem Wam, że ja największe schizy to miałam na początku. Dopiero po usg w 10tc się uspokoiłam troszkę a tak to myślałam, ze nie dam sobie rady z natretnymi myślami3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
luna91 wrote:Kochana meliskę zawsze popijam przed snem i idę spać jak już na prawdę mnie trzaśnie i wydaje mi się, że nie myślę, ale podświadomie w głowie mi siedzi.
Ale powiem Wam, że ja największe schizy to miałam na początku. Dopiero po usg w 10tc się uspokoiłam troszkę a tak to myślałam, ze nie dam sobie rady z natretnymi myślami
Ja myślę że najbardziej uspokaja to usg między 11 a 14 tyg bo wtedy naprawdę sporo się dowiadujemy o maluszku i można naprawdę odetchnąć. No i ten najbardziej ryzykowny czas mija. Także dziewczyny! głowa do góry, cycki do przodu i z uśmiechem szorujemy na wizytkiCarolq, anka418, luna91, JusWik, Madziaaaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mejbi -właśnie może dlatego martwię się tą wizytą, bo to ostatnie momenty kiedy to zagrożenie jest duże. Wiem, na kolejne tez będe chodzić zestresowana, ale już tak bardzo bym chciała mieć ten I trym za sobą już mi się cholernie dłuży3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Luna, ale masz schizowe sny. Ale przypominam, że ja też takie miałam. Hardcore z niepełnosprawnością itp.
Bosz.... tak czytałam, jak wszyscy naokoło chorują i cieszyłam się, że my nie,a tu od wczoraj Margola z gorączka i gilami do pasa.
Ps:wiecie, na jakie słowo przed chwilą słownik w telefonie zmienił mi "chorują"? Uwaga...... chuje. Buahahahahahaluna91, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
nick nieaktualny
-
Kurcze dziewczyny wyluzujcie
Tez sie tak stresowalam i okazalo sie byc wszystko ok : Co ma byc to bedzie i zaden stres tu nie pomoze.. wrecz zaszkodzi tak wiec wlaczcie sobie muzyczke fartuszek na dupke i w rytm muzyki gotujcie te obiadki dla mezusiow bo chlop zjesc potrzebuje
Carolq, JusWik, FeliceGatto, i.am.chappie lubią tę wiadomość
myszka2070 -
Negra wrote:Witam się z Wami późnym rankiem
Całą noc nie spałam, bo mój syn miał taki kaszel, że az wymiotowal. Juz nie wiem, czy to nowa infekcja, czy pozostałości tej sprzed 2 tyg
teraz jeszcze leżę w łóżku.
Do tej pory mieszkaliśmy w bloku i wózek z gondola wnosiłam do mieszkania na Ip.- nie było łatwo... jak tylko mały przesiadł się do spacerówki powiedziałam dość! Kupiliśmy mega kłódkę rowerową i wózek przypiety fo barierek zostawiliśmy na parterze.
Kłodka się sprawdziła i przydała- bo byli na niego chętni. To bezczelne, próbować ukraść dziecięcy wózek, ale tacy amatorzy cudzego mienia też się trafiają!Negra lubi tę wiadomość