Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochane!
Zapewniłyście mi wesoły poranek, doczytując forum
Która to narzeka na swoje uda??Mąż się śmieje, chodzi i za mną i klepie mnie po tyłku wołając Kim Kardashian. Nie, to nie komplement, dupala mam takiego, że kurtki zacznę nosić chyba dłuższe, bo wygląda jak komiczny kaczy kuper
A dodam, że jakiejś nadwagi nie mam, 60 kg- 167cm wzrostu...
Pati pisałaś, że po dupku poszło w kilogramy, jak zażywam 2 razy dziennie, możliwe, że jak odstawię to odpuchnę? Jestem załamana swoją twarzą niczym księżyc w pełni.
A swoją drogą, mój Kanye West nie chce mnie ruszyć nawet w łóżku. Biedak boi się, bo ciągle narzekam to na szyjkę, to na pachwiny i najadł się strachu przez moje zrzędzenie.
Kto mnie przebije??mam już rożek, laktator i ubranka bezpłciowo- chłopięce
FeliceGatto, luna91, Eliana lubią tę wiadomość
-
Czesc kobietki witam sie w 13 tygodniu
Kciukasy za dzisiejsze wizyty.
Jesli i zęby chodzi to zawsze mialam robione bez znieczulenia i naprawde nie bolalo. Nawet jak mi kanalowo leczył to tez znieczulenia nie bralam. Teraz tez jak bylam to bez znieczulenia -
nick nieaktualnyMarietta jaki masz laktator
bo ja mam możliwość do wybrania jakiś i nie wiem z jakiej firmy , chce elektryczny
ktos cos poleci najlepiej kompatybilny z butelkami dobrymi jakimiś ?
Ja mam 4 podła z ikea ciuchów ;P 3 dziewczęcych i jedno chłopięcychwózek używany ale zostawimy go jako dodatkowy u jednych rodziców
łóżeczko dodatkowe do odebrania
sama kupiłam 2 pary śpioszków , i książeczki dla 3 miesięcznych maluchów na zasadzie kontrastów
sprawdzają sie mega fajnie bo widziałam ba kuzynki Małej
dziewczęcych ciuchów mam jeszcze duzo do odebrania ;P czekają tylko co tam siedzi
Marietta lubi tę wiadomość
-
Carolqu przebiłas moje składowisko dziecięcych betów
Ja mam ręczny z apteki, polskiej produkcji
Jak się nie sprawdzi, kupię elektryczny, ale koleżanka chwaliła ten ręczny
ponoć Aventowskie dobre
kurczę, ja łóżeczka ani wózeczka nie mamto na koniec zostawiam, bo kiepsko z miejscem w pokoju u nas, trza zrobić generalne porządki i pozbyć się jakichś szpargałów żeby łóżeczko wlazło. I w ciąż nie wiem jakie, pewnie klasyczne, ze szczebelkami, ale myślałam o Koszu Mojżesza, bo mi się podobają, lekkie i można dostawić do naszego łóżka. U na sproblemem niewielkie łóżko, więc cieżko bedzie leżeć w trójke z Bąblem
-
Carolq wrote:Hej , dzis mamy wizytę o 15:40
cieszę sie ale i czuje niepokój . Trzymajcie kciuki ;P ktos jeszcze dzis wizytuje ?
Carolq, myszka2070 lubią tę wiadomość
-
patkaaxx90 wrote:Ja tez się zmagam z problemem okolic intymnych. Napisałam do swojej ginekolog i czekam co mi doradzi na to bo sama nie chce eksperymentować. Ale trzeba przyznać bywa to uciążliwe...
Pati a masz też takie dolegliwości jak ja pieczenie, swędzenie ???
Koleżanka mi poleciała paski testowe GINE INTIMA i krem od tego zacząć, zobaczymy co Ci ginka powie, jestem ciekawa, daj znać kochana jak się czegoś dowiesz.
Ja nie mam takiego kontaktu z ginem że sms mu wyśle, albo zadzwonie do niego. Nie mam numeru telefonu nawet do niego tylko do rejestracji
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Dzień doberek
Piszecie o stomatologach, ja byłam jakoś niedługo przed zajściem w ciążę i mam nadzieję że jest wszystko ok bo póki co się nie wybieram. Niestety jestem straszną histeryczką jeśli chodzi o dentystę, trzęsę się cała zanim mnie ktokolwiek tam dotknie a bez znieczulenia nic sobie nie dam zrobićale jakoś w drugim trymestrze pójdę pewnie na przegląd żeby zobaczyć jak tam sytuacja.
A nie krwawią Wam dziąsła? Mi w pierwszej ciąży krwawiły i teraz też od jakiegoś czasu zaczęły. Pewnie powinnam zrezygnować z elektrycznej szczoteczki ale jestem do niej tak przyzwyczajona że jak myje normalnie to mam wrażenie że jest niedokładnie
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizytki ! Wszystko będzie ok Carolq!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2015, 09:07
Carolq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Marietta odpuchniesz kochana
A i przebije Ciebie mam laktator butelki nowe smoczki nowe nieużywane ubranka nawet z metkami niektóre kocyki rożki no wszystko prawie nic kupować nie będę tylko wyprawkę taka ze szpitala tzn nowy kocyk ciuszków trochę kupieWiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2015, 09:15
Carolq lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
ja wczoraj ostatniego dupka wzięłam. zobaczymy czy jakaś różnica będzie.
w sumie nie przytyłam, nadal na minus waga
tylko miałam jakiś rzut hormonów bo nagle mi znowu cycuchy urosły i wyrzuciło syfy na twarzy
-
Carolq wrote:Hej , dzis mamy wizytę o 15:40
cieszę sie ale i czuje niepokój . Trzymajcie kciuki ;P ktos jeszcze dzis wizytuje ?
Ja mam wizytę na 14Carolq, mejbi, JusWik, monilia84, myszka2070, Negra, bereda11 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPati a Ty doświadczona Mamusiu jaki masz laktator ?
elektryczny ? Szukam czegoś bo mam bon i muszę go wykorzystać do końca roku cos z elektroniki wiec muszę wkoncu cos wybrać
albo jakiej firmy butelki polecasz ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2015, 09:19
-
MArietta pocieszające jest to że drugi trymestr jest najbezpieczniejszy na wizyty u dentysty, mam nadzieję że u Ciebie pójdzie szybciutko i bezboleśnie! Ja się dodatkowo martwię tym że dla mnie jest to tak ogromny stres że trochę niefajnie zafundować maluchowi taką jazdę. Mam straszne lęki przed dentystą i nic na to nie poradzę
ale ostatnio było ok wszystko więc mam nadzieję że nic się nie zmieniło
Dziewczyny ja jeszcze nic nie mam dla malucha, zacznę szaleć jak poznam płeć chociaż nie powiem, jak chodzę po sklepach to zawsze rzucę okiem na działy niemowlęceWiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2015, 09:20