WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • patkaaxx90 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez się zmagam z problemem okolic intymnych. Napisałam do swojej ginekolog i czekam co mi doradzi na to bo sama nie chce eksperymentować. Ale trzeba przyznać bywa to uciążliwe...

Miłosz
    bl9cpiqvy4ezsagr.png
    Honoratka
    gyxw8u695zbv7tdy.png
  • Marietta Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane! :) Zapewniłyście mi wesoły poranek, doczytując forum ;)

Która to narzeka na swoje uda?? :D Mąż się śmieje, chodzi i za mną i klepie mnie po tyłku wołając Kim Kardashian. Nie, to nie komplement, dupala mam takiego, że kurtki zacznę nosić chyba dłuższe, bo wygląda jak komiczny kaczy kuper :D A dodam, że jakiejś nadwagi nie mam, 60 kg- 167cm wzrostu...
    Pati pisałaś, że po dupku poszło w kilogramy, jak zażywam 2 razy dziennie, możliwe, że jak odstawię to odpuchnę? Jestem załamana swoją twarzą niczym księżyc w pełni.

A swoją drogą, mój Kanye West nie chce mnie ruszyć nawet w łóżku. Biedak boi się, bo ciągle narzekam to na szyjkę, to na pachwiny i najadł się strachu przez moje zrzędzenie.

Kto mnie przebije?? :D mam już rożek, laktator i ubranka bezpłciowo- chłopięce :P

FeliceGatto, luna91, Eliana lubią tę wiadomość

f2wli09k4hbyh30y.png
    p19uhqvkeefrbofp.png
  • zabuszka Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wy tu o snach erotcznych pisalyscie a ja kurde kiedys mialam ze mnie moj zdradzil. Taka motywacje dostalam ze nawet raz mnie na przytulanki naszlo

1e6e393edd.png

cb8576b8d0.png
  • JusWik Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc kobietki witam sie w 13 tygodniu ;-)
    Kciukasy za dzisiejsze wizyty.
    Jesli i zęby chodzi to zawsze mialam robione bez znieczulenia i naprawde nie bolalo. Nawet jak mi kanalowo leczył to tez znieczulenia nie bralam. Teraz tez jak bylam to bez znieczulenia ;-)

wg2gskx.png
    bfaregz2g4civ44w.png
    [*]17.03.2014 Wikusia (9tc)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2015, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marietta jaki masz laktator ;) bo ja mam możliwość do wybrania jakiś i nie wiem z jakiej firmy , chce elektryczny ;) ktos cos poleci najlepiej kompatybilny z butelkami dobrymi jakimiś ?
    Ja mam 4 podła z ikea ciuchów ;P 3 dziewczęcych i jedno chłopięcych ;) wózek używany ale zostawimy go jako dodatkowy u jednych rodziców :) łóżeczko dodatkowe do odebrania ;) sama kupiłam 2 pary śpioszków , i książeczki dla 3 miesięcznych maluchów na zasadzie kontrastów :) sprawdzają sie mega fajnie bo widziałam ba kuzynki Małej :) dziewczęcych ciuchów mam jeszcze duzo do odebrania ;P czekają tylko co tam siedzi

Marietta lubi tę wiadomość

• Marietta Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolqu przebiłas moje składowisko dziecięcych betów :P Ja mam ręczny z apteki, polskiej produkcji :) Jak się nie sprawdzi, kupię elektryczny, ale koleżanka chwaliła ten ręczny :) ponoć Aventowskie dobre :)
    kurczę, ja łóżeczka ani wózeczka nie mam ;) to na koniec zostawiam, bo kiepsko z miejscem w pokoju u nas, trza zrobić generalne porządki i pozbyć się jakichś szpargałów żeby łóżeczko wlazło. I w ciąż nie wiem jakie, pewnie klasyczne, ze szczebelkami, ale myślałam o Koszu Mojżesza, bo mi się podobają, lekkie i można dostawić do naszego łóżka. U na sproblemem niewielkie łóżko, więc cieżko bedzie leżeć w trójke z Bąblem :/

f2wli09k4hbyh30y.png
    p19uhqvkeefrbofp.png
  • JusWik Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq wrote:
    Hej , dzis mamy wizytę o 15:40 :) cieszę sie ale i czuje niepokój . Trzymajcie kciuki ;P ktos jeszcze dzis wizytuje ?
    Carlok napewno wszytko będzie dobrze i zobaczysz jak pięknie Twoj dzidziolek urósł ;-)

Carolq, myszka2070 lubią tę wiadomość

wg2gskx.png
    bfaregz2g4civ44w.png

• patkaaxx90 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki za wizyty. Pani doktor moja odpisała mam maść i lekarstwo dowcipnie mam nadzieje ze po tym przejdzie

Carolq lubi tę wiadomość

Miłosz
    bl9cpiqvy4ezsagr.png
    Honoratka
    gyxw8u695zbv7tdy.png
  • monilia84 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    patkaaxx90 wrote:
    Ja tez się zmagam z problemem okolic intymnych. Napisałam do swojej ginekolog i czekam co mi doradzi na to bo sama nie chce eksperymentować. Ale trzeba przyznać bywa to uciążliwe...

Pati a masz też takie dolegliwości jak ja pieczenie, swędzenie ???

Koleżanka mi poleciała paski testowe GINE INTIMA i krem od tego zacząć, zobaczymy co Ci ginka powie, jestem ciekawa, daj znać kochana jak się czegoś dowiesz.
    Ja nie mam takiego kontaktu z ginem że sms mu wyśle, albo zadzwonie do niego. Nie mam numeru telefonu nawet do niego tylko do rejestracji :(

f2wlj44jk32wmpis.png
    Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
    iv09cwa1ldduj806.png
  • mejbi Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień doberek :)

Piszecie o stomatologach, ja byłam jakoś niedługo przed zajściem w ciążę i mam nadzieję że jest wszystko ok bo póki co się nie wybieram. Niestety jestem straszną histeryczką jeśli chodzi o dentystę, trzęsę się cała zanim mnie ktokolwiek tam dotknie a bez znieczulenia nic sobie nie dam zrobić :P ale jakoś w drugim trymestrze pójdę pewnie na przegląd żeby zobaczyć jak tam sytuacja.

A nie krwawią Wam dziąsła? Mi w pierwszej ciąży krwawiły i teraz też od jakiegoś czasu zaczęły. Pewnie powinnam zrezygnować z elektrycznej szczoteczki ale jestem do niej tak przyzwyczajona że jak myje normalnie to mam wrażenie że jest niedokładnie :/

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizytki ! Wszystko będzie ok Carolq! :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2015, 09:07

Carolq lubi tę wiadomość

p19u3e3kp9e0sjpi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2015, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi krwawiły jakieś 2 tygodnie dziąsła i do tego krew z nosa ale wyczytałam ze to normalne ze naczynia sie rozszerzają ale przeszło i teraz ani z nosa ani z dziąseł nic nie leci

• Marietta Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mejbi- ja mam wizytę ciążowo- zębową przed sobą :( wiem, że czwórkę mam do zrobienia, bo spartaczyli i się rozleciała jakiś czas temu. A dziąsła krwawią oczyiwście :)

f2wli09k4hbyh30y.png
    p19uhqvkeefrbofp.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marietta odpuchniesz kochana ;)
    A i przebije Ciebie mam laktator butelki nowe smoczki nowe nieużywane ubranka nawet z metkami niektóre kocyki rożki no wszystko prawie nic kupować nie będę tylko wyprawkę taka ze szpitala tzn nowy kocyk ciuszków trochę kupie ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2015, 09:15

Carolq lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • JusWik Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi wcześniej krwawily a teraz juz nie. Kupilam bardzo miękka szczoteczke do zebow i pastę przeciw krwawieniom dziąseł i jest oki.

wg2gskx.png
    bfaregz2g4civ44w.png

• Madziuśka Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja wczoraj ostatniego dupka wzięłam. zobaczymy czy jakaś różnica będzie.
    w sumie nie przytyłam, nadal na minus waga
    tylko miałam jakiś rzut hormonów bo nagle mi znowu cycuchy urosły i wyrzuciło syfy na twarzy :(

2nn3dqk35aovnvsh.png
    564c5ca56b681.png
    teraz już wierzę że szczęście nadejdzie w maju 2016 :)
  • Dariaaa88 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 00:51

cd9bskjojgq3qzff.png
  • Kłosia Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq wrote:
    Hej , dzis mamy wizytę o 15:40 :) cieszę sie ale i czuje niepokój . Trzymajcie kciuki ;P ktos jeszcze dzis wizytuje ?

Ja mam wizytę na 14 :)

Carolq, mejbi, JusWik, monilia84, myszka2070, Negra, bereda11 lubią tę wiadomość

w4sqqqmzfxp2qinv.png

dxomtv73afcam3as.png
    3 miesiące 5720g
    4 miesiące 6160g
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2015, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati a Ty doświadczona Mamusiu jaki masz laktator ?;) elektryczny ? Szukam czegoś bo mam bon i muszę go wykorzystać do końca roku cos z elektroniki wiec muszę wkoncu cos wybrać :) albo jakiej firmy butelki polecasz ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2015, 09:19

• patkaaxx90 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cloteimazol o xexatiab dowcipnie tez mnie swędzi i piecze.

Miłosz
    bl9cpiqvy4ezsagr.png
    Honoratka
    gyxw8u695zbv7tdy.png
  • mejbi Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MArietta pocieszające jest to że drugi trymestr jest najbezpieczniejszy na wizyty u dentysty, mam nadzieję że u Ciebie pójdzie szybciutko i bezboleśnie! Ja się dodatkowo martwię tym że dla mnie jest to tak ogromny stres że trochę niefajnie zafundować maluchowi taką jazdę. Mam straszne lęki przed dentystą i nic na to nie poradzę :/ ale ostatnio było ok wszystko więc mam nadzieję że nic się nie zmieniło

Dziewczyny ja jeszcze nic nie mam dla malucha, zacznę szaleć jak poznam płeć chociaż nie powiem, jak chodzę po sklepach to zawsze rzucę okiem na działy niemowlęce :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2015, 09:20

p19u3e3kp9e0sjpi.png
‹‹ 566 567 568 569 570 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ