Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
xpatiiix3 wrote:O a nie wolno bo ja żarłam te takie warkocze wędzone coś ala oscypki
hehhe a najlepiej to powietrzem żyć ,bo teraz wszędzie E GMO antybiotyki sterydy itd
Tutaj w UK mowia tylko tyle że nie wolno watrobki i pasztetow bo dużo witaminy A, i surowe mięso resztę wszystko dozwolone.
Ja tak naprawdę nie wiem co wolno a czego nie i wolę w sumie nie wnikać za bardzo w tematWiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2015, 21:58
-
nick nieaktualny
-
anka418 wrote:Mi Gin powiedział żeby odstawić alkohol narkotyki papierosy resztę wszystko mogę w granicach rozsądku
i tego się trzymam
Ja alkohol tez w granicach rozsądku ten 0,0%Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2015, 22:05
anka418, Carolq, bereda11, i.am.chappie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mi na dupku 2.5kg skoczyła waga bo woda się zatrzymała i mega mdłości ,a odstawiłam i zaraz przeszło no i schudłam sobie i odpuchłam na twarzy wtedy
Daria super wieści już duży ten Twój maluszekhehe
U mnie wizyta 24.11 wiec sobie poczekam ale dowiem się płeć na bank bo koniec 19 tyg będzie wtedyWiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2015, 22:15
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny,
mam mega problem:( nie śmiejcie się! Jestem przerażona, bo mój stolec luźny i ma barwę zieloną!!! Wygooglałam, że to może być wina witamin, ale ja nic nie zmieniałam, warzyw też jakoś więcej nie jem;( czy któraś miała podobnie?
do dentysty się wybieram, bo mam jeszcze 1 ubytek i też się zastanawiałam nad znieczuleniem
-
xpatiiix3 wrote:Kurde a ja niby taka gruba nie jestem a na zdjęciach takie uda wychodzą mi xD tzn jak ucina fotki od kolan to tak wygląda hahaha
To napewno nasze aparaty znieksztalcaja obraz
Noszę rozmiar 36, a uda mam na zdj jak 52
xpatiiix3, Carolq lubią tę wiadomość
-
U mnie zęby ok byłam tylko na zdjęciu kamienia na początku jakoś a leczone miałam bez znieczulenia prawie zawsze ale co mnie nie zabije to mnie wzmocni bardziej boje się igły w dziąsło tak jak zzo się bałam bardziej niż bólu porodowego hahaha wiem dziwna jestem
Negra lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel