Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Mój na początku jakby "wibrował" i czułam do tego pękacjące bąbelki. No i mały robił sobie kilkudniowe przerwy. Dwa dni temu poczułam kopnięcie lub jakby się przewracał pod skórą. I dziś już takich kilka wypchnięć
Ale jak położę rękę na brzuchu to ucisza się
2 razy tylko go przyłapałam
Cigaretta, Carolq, JusWik lubią tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
Witam mamusie
Mnie tez strasznie pochłonęło ogarnianie świątecznych rzeczy. Masakra , ale daje rade. Wczoraj naklapałaam 79 pierogów , dzis kipisz w szafach bo kurier dostarczył paczki z Pl z rzeczami dla malutkiej i tak pomału działam. I przez tą moją nadgorliwość teraz zdycham bo tak mnie krzyż rwie ze mało nie sikam pod siebie. Jutro chyba troche zluzuje z racji ze juz piątek. A odnośnie brUchow moje kochane to w pierwszej ciąży o wiele szybciej roslam, czułam juz ruchy , apetyt na słodycze niepochamowany. A teraz brzuch mniejszy, apetyt słabszy najlepiej właśnie na kanapkach i owocach. Ruchy czuje rzadko i bardzo delikatne, ale na wszystko przyjdzie czas. Zmykam cos oglądać bo zasnąć i tak noe zasnę. Spokojnej nocymariam85 lubi tę wiadomość
-
Hejo
Ja tez dzis miałam rano wizyte i raczej szybko to przebieglo bo badanie,posłuchaliśmy tętna ,sprawdził wyniki i ok.nastepna wizyta za 3tyg juz w styczniu..no i nic nie wspominal o prenatalnych? A juz by wypadało sie umówić hehe
W każdy razie i tak zdecydujemy sie zapłacić i zrobić na lepszym sprzecie
Dzis przyjechaliśmy do teściów w góryzostajemy aż do nowego roku
Troche odpocznę od garów i sprzątania i zintegruję sie z rodzina hehe
Kacperek strasznie zadowolony i rządzi sie dziadkami a ja mogę cos kilo siebie porobić.cuuudownieNegra, monilia84, klaudia1534, Carolq lubią tę wiadomość
-
Reenie to można w ciąży..a w pierwszej ciąży od koniec dopiero dowiedziałam sie co to jest zgaga..pamietam jak dzis jak o północy jadłam kanapki z szyna i musztarda popijając mlekiem hahaha oj ostro bylooooo
Co do jedzenia to tez nie dam rady jeść mięsa..no raz na tydzień jakiegoś schab i to jeszcze ugototowanego zjem,jakiegoś kabanosa i tyle..
Nie daj Bóg zeby mielone robic albo mięso w gyrosie leeee.to nie na moje smaki teraz wrr -
Bry witam sue urodzinowo niestety pospac mi nie da maly potwor. Nic malz zrobil mi kawke i drozdrowke przyniosl do łóżka.
Ehh od kilki dni nosze ponczochy te na zylaki. Komfortowe to ti nie sa za bardzo ale chociaz ciaze przechodze. Fakt i tak beda i tak ten widocznymam w planie usunac w przyszlym roku a te w lydce coz bedziemy z nimi zyc. Ginek potwierdzil ze zrobiły sieprzez ciaze i to czesty problem kobiet. Alez piekne to zycie.
Sniegu brak i jakos swiat nie czuc jutro mam zamiar ubrac choinke ale jak ja zabezpieczyc przed Alkiem nie mam pomysłu -
nick nieaktualnyja tez nie lubie pisac na fcb owszem udzielam sie czasem ale nie wiem do kogo pisze rozpoznaje tam moze 3-4 osoby ,a ze jesem ciekawa co u was to zagladam i tam
nie podoba mi sie ten pomysł z tym fejsem
i juz
pisałam o tym wczesniej hmmm
przed fejsem bylo tu fajniej tyle w temacie ....
takze dziewczyny wyłączajcie tego fejsa
bo robienie zdjęć np kanapkom nie moze zastąpic tak fajnej atmosfery jaka sie tu wytworzyła przed fejsem -a niestety ku temu idzie ...
dziękuje za wysluchanie
pozdrawiam
milego dnia
malvva, Negra, Kłosia, Carolq, FeliceGatto, helutka, bereda11 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, ja też wczoraj ubralam choinkę i umyka kilka okien. I nie mam jeszcze ani jednego prezentu, muszę gdzieś wyskoczyć na zakupy,ale jak pomyślę ile będzie ludzi to kompletnie mi się nie chce. .. Co do fb nie mam i mieć nie będę ,ale mam nadzieję, że dziewczyny będą tu jednak wpadać ☺
-
Dzień dobry!
Ja to jak zwykle jak Was nadrobię to juz zapomnę co chciałam napisac...
Jestem po wizycie, wszystko ok, mamy 214 g ale nadal nie znamy płci.
Trzymam kciuki za wizytujące!klaudia1534, malvva, JusWik, Dariaaa88, tola2014, Clio_99, Malena91, luna91, Negra, Kłosia, Carolq, bimba, xpatiiix3, Madziuśka, Agusia ;), FeliceGatto lubią tę wiadomość
05.09.2015 - ICSI 3BB - udane!!!!!
11.05.2015 - Tosia, 3250 g, 57 cm -
Dzieńdobry ranne ptaszki
Patka- no mnie też się zdarzyło nie raz, że się post skasował, ale już nie miałam cierpliwości pisać drugi raz
Wstałam, kawa wypita, nie wiem jaką siłą funkcjonuję, bo calutką noc nie spalam prawie... macie jakieś sposoby na bezsenność? O 3 zasnęłam, obudziłam się ok 4 i tak się męczyłam dzisiaj
A teraz zbieram się na naukę jazdy, na 13 do pracy, dzwonili, że mam do odebrania bony sodexoJakiś konkurs był 3miesięczny, ja tylko we wrześniu pracowałam co prawda, ale musiałam dobry wynik wytargać, skoro się załapałam na wygraną, w czasie kiedy inni pracowali 3 miechy
duma
luna91, Kłosia, Carolq, Madziuśka, FeliceGatto, helutka lubią tę wiadomość