Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
moja siostra ma laktator elektryczny mówi że mi da, szwagierka ma po swoich chłopcach ubranka, huśtawkę i jakieś pierdoły podrzucić, na wózek teście mają dorzucić i po cichu liczę ze na łóżeczko dorzucą moi rodzice i jakoś damy radę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2015, 16:57
-
nick nieaktualny
-
nie za wczesnie nie uciekna postoja
a ja moge myslec o nastepnych potrzebnych rzeczach, poluje na rozne okazje te mebelki kosztowaly na allegro 300 zl uzywane ale w bardzo dobrym stanie żadnych oznak zużycia
a łozeczko nieuzywane bo dziecko nie chcialo w nim spac i spalo z rodzicami 200 zl na nowiutkie bielutkie z materacem
a z jednego boku jest mis takze sliczne jest ale zloze pozniej,pasia27 lubi tę wiadomość
-
Aniu_leczka wrote:Boże jak tak Was czytam to mi się szkoda robi, że nic jeszcze dla Iwusia nie kupiłam
Piękne te Wasze meble wózki i rzeczy, no aż się buźka sama uśmiecha
ja też nic nie mam, nie przejmuj się. dopiero w lutym remont pokoju i wtedy coś pewnie ruszę. na razie też jakoś się jeszcze boję -
Dziewczyny, właśnie się skapnęłam, że przez cały dzień żywię się kanapkami i drożdżówką.
A gdzie tu 5 porcji świeżych warzyw i owoców, z którymi zaczyałam ciążę? Gdzie stosowanie wszystkich zasad, piramida żywieniowa i te wszystkie rady z mądrych książek?
Też tak macie, że czasami łapiecie się, że inaczej chciałyście się odżywiać... A inaczej to wychodzi?
Carolq lubi tę wiadomość
-
kamisia88 wrote:Polecam balsam albo mleczko z neutrogeny, przestało siedzieć momentalnie. Ja wczoraj cały Dzień wymioty i biegunka, lekarz chciał do szpitala ale dal mi tabletki na wymioty i jakoś żyje...masakra
-
malvva wrote:Tak u nas tez paliwo, ja mam tylkp meble lozeczko i pare ubranek wiec tak samo ubrania wozek lezaczek przewijak wanienka posciel do lozka karuzela nad lozeczko do odciagania pokarmu cos smoczki butelki maaaasaaa
Dzięki temu odciążycie swoj budżet, a i znajomi będą wiedzieć, co kupić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2015, 18:58
JusWik, FeliceGatto, bimba, Alicce, Agusia ;) lubią tę wiadomość
-
Eliana wrote:Dziewczyny, właśnie się skapnęłam, że przez cały dzień żywię się kanapkami i drożdżówką.
A gdzie tu 5 porcji świeżych warzyw i owoców, z którymi zaczyałam ciążę? Gdzie stosowanie wszystkich zasad, piramida żywieniowa i te wszystkie rady z mądrych książek?
Też tak macie, że czasami łapiecie się, że inaczej chciałyście się odżywiać... A inaczej to wychodzi?
-
Eliana wrote:Dziewczyny, właśnie się skapnęłam, że przez cały dzień żywię się kanapkami i drożdżówką.
-
nick nieaktualnya mnie dopadły głupie dziwne leki. Dziś widziałam się z 2 koleżankami. jednej ciaza jest o 2 tyg starsza od mojej drugiej o trzy. i wiecie jakie one mają duże brzuchy. a ja nic.....i mam leki , zw ten brzuch mi nie urośnie nigdy...a tak czekam na niego
-
nick nieaktualnyJa mam brzuch z dnia na dzień coraz większy, tola nie martw się każdej rośnie w swoim tempie !
niektóre maja małą piłeczke, niektóre już wielki brzuch a niektóre dopiero widać w 7 miesiacu..
Czy moge zażyć rennie na zgage ?Marietta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cholera, nadszedł ten dzień. No nadszedł ten dzień, że nie ogarniam Belly. Na FB jeszcze jak Cię mogę, ale Belly mnie przerasta. Głównie dlatego,ze na FB mogę odpisać osobno pod każdym postem,a na Belly czytam, mam tyle do odpisania każdej z Was, jak dojeżdżam do końca, to zapominam co komu
Także ja przepraszam, ale chyba będę mało pisać. Chociaż czytam codziennie wszystko.
http://szogunowmatka.blogspot.com/