Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Cigaretta dosc szybko przyszla ta poducha.
Ej dziewczyny swedzi mnie cale cialo a najbardziej uda , łydki i pośladki zglupieje smaruje balsamem tym co zawsze z Soraya plyny te same proszki tez a ja niemalze oszaleje tak sie drapie jak przyglup... -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Ja już po porannej wizycie w laboratorium, badanie na HIV i HCV zrobione plus TSH, morfologia i mocz. Jutro wyniki i mam nadzieję, że wszystkie będą dobre
Carolq ja na szczęście nie mam problemu ze spaniem, ale podobno się w nocy strasznie wiercę i ciągle zmieniam pozycje
monilia trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze!
Daria gratuluję, a z tym sprzątaniem to delikatnie i spokojnie, wiem po sobie, że nie można przesadzać
monilia84 lubi tę wiadomość
-
klaudia1534 wrote:Dzień dobry
Ja już po porannej wizycie w laboratorium, badanie na HIV i HCV zrobione plus TSH, morfologia i mocz. Jutro wyniki i mam nadzieję, że wszystkie będą dobre
Carolq ja na szczęście nie mam problemu ze spaniem, ale podobno się w nocy strasznie wiercę i ciągle zmieniam pozycje
monilia trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze!
Daria gratuluję, a z tym sprzątaniem to delikatnie i spokojnie, wiem po sobie, że nie można przesadzać
dopiero te badania robiłaś? -
nick nieaktualnyHej
Daria gratulujenie przeginaj z sprzątaniem zaciągnij faceta ;P
Kciuki za wszystkie wizytujące
Mnie tez swedziala skóra ale Jak zaczęłam sie regularnie smarować 2 razy na dzien to sie uspokoiło
Jak u was to nie alergia na kosmetyki i wystarczajaco nawilżona skóra to moze jakaś pokarmowa alergia
Co do spania chce mi sie spać ale nie mogę zasnąć i tak sie wiercę z godzinę robie sie głodna ide zjeść , posiedzę popatrzę na seriale , znów cos zjem i tak do czwartejja tez nie miałam problemu teraz mi sie zaczęło tak robic i jest coraz gorzej
-
Cześć dziewczyny!
Dariaaa- gratuluję wizyty!
I trzymam kciuki za pozostałe dzisiaj!
Dziewczyny- gdybym wiedziała, że nie śpicie, to o 2 też bym pisałaostatnio na forum o tej porze nie było nikogo, to wczoraj nawet nie wchodziłam...
Też się wierce- dosłownie jakbym miała owsikiWiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2015, 11:02
Carolq lubi tę wiadomość
-
klaudia1534 wrote:Madziuśka morfologie, mocz i TSH robię co 4 tygodnie a resztę mam rozdzielaną żeby wszystkich droższych badań nie robić od razu. A co za późno już na robienie HIV i HCV?
nie nie, nie za późno tylko zazwyczaj każą na początku robić - i tak myślałąm że może ci kazano ponownie robić - bo wiem że niektórzy lekarze dwa razy zlecają -
Dariaaa88 wrote:HIV i Hbs chyba jeszcze pod koniec ciąży się robi. pamiętam, że coś trzeba powtarzać przed porodem. no i wymaz na paciorkowca to na pewno bo inaczej z automatu podają zastrzyk.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2015, 12:44
-
Dariaaa88 wrote:HIV i Hbs chyba jeszcze pod koniec ciąży się robi. pamiętam, że coś trzeba powtarzać przed porodem. no i wymaz na paciorkowca to na pewno bo inaczej z automatu podają zastrzyk.
Tak, któreś badania się powtarza, nie wiem czasem czy też nie WR.
Juswik ja też miałam jakoś rok temu robioną ale dla pewności ginekolog zrobiła mi jeszcze raz 2 wizyty temu.