Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny!
Kw- cieszę się, że najgorsze zostało wykluczone. Nie przestaję trzymać kciuków- żeby wszystko w badaniach wyszło super!
Jeśli chodzi o poduche, to od 4 lat mam Matherhood- używam ją już drugą ciążę i nadal sprawuje się jak nowa
Pisałam kiedyś, żeby przy zakupie zamiennika Matherhood upewnić się, jakie ma wypełnienie. Koleżanka kupiła jakąś tańszą na Allegro i jest załamana- poducha ma w środku styropiano-podobne wypełnienie, które szelesci przy każdym ruchu i w nocy budzi mężaMożna się wkurzyc
Sylika lubi tę wiadomość
-
Ach... pochwale się Wam, że wczoraj w końcu dostałam kopniaka w dłoń
Było już nieźle po północy, nie mogłam zasnąć i leżałam sobie z ręką na brzuchu, a tu nagle ciach!... ze środka w moją dłoń
bardzo się ucieszyłam, bo mimo, że starałam się trzymać nerwy na wodzy, to ostatnio było mi już coraz trudniej...
Zwlaszcza, że w pierwszej ciąży takiego kopniaka zaliczyłam co najmniej tydzień wcześniej. Tłumaczę sobie, że to przez to, ze teraz mam trochę większą warstwę tłuszczu na brzuchu, niż 4lata temu. Poza tym w ciągu dnia dostaję cyklicznie ciosy w pęcherz. Myślę, że dziecko może mieć przez większość czasu nóżki skierowane w dół i dlatego czasem trudniej wyłapać kopniaka przez brzuch.
No i tez mam łożysko na przedniej ścianie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2015, 19:18
luna91, Jitka, Carolq, FeliceGatto lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry lub dobry wieczór!
Od rana latam po zakupach - choinka bombki i inne pierdoły. Choinka już ubrana, mieszkanie wysprzątanie i sobie teraz odpoczywam
mariam - witamyŁączę się w bólu, ciążę straciłam w maju w 7 tc
Swoje przepłakałam i teraz staram się żyć teraźniejszością -w końcu mam czym
Carolq - wózek MEGA!No i ciuszki słodkieeeee
Ja magnez mam brać 2x dziennie i nospę gdyby bolało. Magnez to nie jest "lek" doraźny, trzeba go przyjmować non stop, ze był efekt. No spę lekarz kazał tylko w przypadku bólu dokuczliwego do 3 tabletek dziennie. No chyba, że jak u Syliki zaleci inaczej
Katarzyna - wczoraj jak sprzątałam "wibrował" cały czasJak usiadłam zjeść sprzedał mi pierwszego, mocnego kopa albo się przekręcił bo poczułam jakby mi pięścią ktoś wiercił w macicy. Jak zasypiałam czułam znowu jakieś przelewanie dziwne
A dziś cały dzień czuję kopniaczki i wibracje
Dzięki za pamięć i troskę o matkę histeryczkę
Negra, Sylika, katarzyna_d, Carolq lubią tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny!
Dawno mnie nie było. Dzisiaj udało się ustalić płeć. Pati możesz dopisać że u nas będzie dziewczynka
Czuje się wspaniale tylko spać w nocy nie mogę. Kilka godzin i oczy mam jak 5 zł. Cóż za zmiana po pierwszym trymestrze. Wczoraj nawet okna umyłam :p Cudowny zastrzyk energii
Wczytam się w poprzednie posty w wolnej chwili.
Pozdrawiampasia27, Negra, luna91, bereda11, xpatiiix3, Marietta, katarzyna_d, Carolq lubią tę wiadomość
-
Eustoma- witamy po dluvuej przerwie. Ze spaniem w nocy mam dokładnie tak samo. Wczoraj np zasnęłam o 3 i ta 2-3 to u mnie ostatnio standard. A o 7 muszę wstać, żeby zaprowadzić syna do przedszkola... Tez czuję się bardziej naładowana energią, niż w pierwszym trymestrze, ale nie ukrywam, że wolałabym zasypiać wcześniej- dla przyzwoitości
dzisiaj liczę, że mąż mnie ulula o rozsądnej porze
-
nick nieaktualny
-
Cigaretta wrote:Dziewczynki a możecie mi pokazać o którą konkretnie poduche z motherhood chodzi ?? Bo są takie duZe i takie rogaliki ?
Tak jak widać na zdjęciach, później można ją wykorzystać przy karmieniu dzieciątkaCigaretta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja dzis zrobilam dwa lrania, odkurzylam,pomylam podlogi, pozmywalam i umylam kibel i zrobilam oboad takze k 18 padlam i spalam ze dwie godziny
Eustoma podobny wiek coazy u nas i u mnie przypuszczenie na dziewczynkeEustoma lubi tę wiadomość