Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • Jitka Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2015, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq wrote:
    jejku jaki duży ten Twój Maluszek :) śliczne zdjęcie :) boskie :) dobrze że dostała nagrodę :) - NIE MOGŁO BYĆ INACZEJ :) nie mogę się na to 3d napatrzeć :P :D

Wózek najpierw wybraliśmy model w sklepie, zdecydowaliśmy się który Nam odpowiada itd. a że za nowy z tyloma akcesioriami trzeba dać koło 6 000zł to jeszcze tak nas nie porąbało :P i polowaliśmy na używane na olx trafiła się okazja i jest :) przytargowaliśmy się dobrze i jest Nasz :) kwestia była tylko tapicerki i wykończenia :) jest ich dużo na olx, a że ja mam małe auto swoje to musiał się nieźle składać :) i zajmować mało miejsca :P a nawet w ulotkach jest że ten model mieści się do bagażnika mini :)

słyszałam, że dobre są te Hartany, kuzynka męża sobie kupiła, też właśnie chcę najpierw podjechać do sklepu i popatrzeć za czymś, ale pewnie trochę później się wybierzemy pod koniec stycznia albo później. A Wy kiedy zaczynacie poszukiwania za rzeczami dla dzieciaczków?

xnw4skjow1ozejvq.png

NADZIEJA...
    Nazywamy ją "matką głupich". Ale w najgorszych sytuacjach to ona nas utrzymuje.
    Mówimy "jest złudna". Ale jednak zawsze nam towarzyszy.
    Mówimy "siostra wiatru". Ale zawsze odchodzi ostatnia...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2015, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a my dziś zaczęliśmy 5ty miesiąc i z tej okazji kupiliśmy piękne białe łózeczko :))

Jitka, nick nieaktualny, pasia27, FeliceGatto lubią tę wiadomość

• Różyczka Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2015, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kw wrote:
    Jest wynik Fisha. Prawidłowy jest.Wykluczono zespoły Patau Edwardsa i Downa!!!!! Jestem taka szczęśliwa Co prawda trzeba czekam na pełną amniopunkcje ale najgorsze wykluczyli!!!!! Ulżyło mi to teraz może bóle brzucha i skurcze tez miną. Nie mogą mi podnieść ciśnienia. z tego mega niskiego i nadal leżę.Za to synek juz tak się często rusza ze prawie cały dzień Dziękuję Wam za wsparcie ogromne i wiarę ze może być dobrze
    Kw wspaniałe wieści!!!
    Aż mi się łezki o oczach zakręciły :)
    Trzymam kciuki cały czas, mam nadzieję, że kolejne wyniki to tylko formalność i będziesz mogła się cieszyć zdrowym Dzidziusiem i spokojną ciążą.
    Sciskam Kochana <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2015, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kw- widzisz mówiłam ci ze bedzie dobrze :)
    bardzo sie ciesze :)

• migussia Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2015, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2016, 19:16

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

f2wl273ylzert5jc.png
    km5sdf9h0mdefobk.png
  • Różyczka Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2015, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cigaretta wrote:
    Kw super wieści !!! :)

Różyczka mam nadzieje,że usłysze dobre wieści, choć już się niecierpliwie bardzo. Co chwile dotykam brzucha czy już czuć jakieś bulgotki, jakiś czas temu czułam a teraz od kilku dni zero.. staram się myśleć pozytywnie nie ma innej opcji !

Carolq wózek boski, taki mały i zgrabny ;)

Miriam witaj, wszystko będzie dobrze ! :)

Cigaretta ja czułam pierwsze drapanie w 17 tyg a po 3 dniach przez następne 3 tyg NIC! Aż tu nagle kopniaki :) Nie martw się bo masz jeszcze dużo czasu na pierwsze wyraźne ruchy Maleństwa :) Także ten, głowa do góry :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2015, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To właśnie przed chwilką zlicytowałam :P

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4cdcaa81594c.jpg

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ada869c2d21c.jpg

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/849ad9c2d851.jpg

dziś mam dobry dzień :P

Monikkk, migussia, pasia27, klaudia1534, Marietta, Jitka, xpatiiix3, nick nieaktualny, luna91, helutka, izizizi, Negra, nick nieaktualny, Różyczka, FeliceGatto lubią tę wiadomość

• Marietta Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2015, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KW- musiało się to dobrze skończyć, cieszę się ogromnie :)

Carolq- najsłodsze te skarpeteczki <3

Ja dzisiaj w ciucholandzie kupiłam spodnie NOWE :D HM mama, z metką jeszcze, za 2 zeta :)

migussia, nick nieaktualny, Negra, nick nieaktualny, helutka, pasia27, FeliceGatto lubią tę wiadomość

f2wli09k4hbyh30y.png
    p19uhqvkeefrbofp.png
  • Jitka Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2015, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marietta - miałaś szczęście z tymi spodniami. Ja chyba będę musiała kupić nowe w sklepie, bo jak byłam kiedyś w ciucholandzie to nie było w ogóle i nie chce mi się tak chodzić z jednego do drugiego.

Carolq - śliczne ciuszki :)

xnw4skjow1ozejvq.png

NADZIEJA...
    Nazywamy ją "matką głupich". Ale w najgorszych sytuacjach to ona nas utrzymuje.
    Mówimy "jest złudna". Ale jednak zawsze nam towarzyszy.
    Mówimy "siostra wiatru". Ale zawsze odchodzi ostatnia...
  • migussia Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2015, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2016, 19:17

f2wl273ylzert5jc.png
    km5sdf9h0mdefobk.png
  • bereda11 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2015, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mariam85 wrote:
    Mam 30 lat jestem szczęśliwa mamą dwójki dzieci, mam córeczkę 10 letnią Julię i 9letniego synka Huberta.Postanowilismy z mężem postarać się o jeszcze jednego malucha :)14 stcznia dowiedziałam się że jestem w 4tygodniu ciąży, tydzień później poronilam bardzo to przeżyłam ale cóż trzeba żyć dalej.Teraz jestem w kolejnej ciąży bardzo jestem szczęśliwa ale uraz zostaje:( bo nie ma dnia żebym się nie bała o swoje maleństwo.Mieszkam w Anglii chodzę prywatnie do mojego lekarza co 4tyg,jak narazie jest wszystko dobrze :)
    hej Mariam witam na forum moja sasiadke;-),ja tez mieszkam w Uk i jest to moja pierwsza ciaza

https://www.maluchy.pl/li-72454.png

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • bereda11 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2015, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KWto wlasnie chcialysmy uslyszec , super , ciesze sie razem z Toba ...

https://www.maluchy.pl/li-72454.png

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2015, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kw zobaczysz wszystko będzie dobrze !!!! Super ze maluch bez wad

• Dariaaa88 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2015, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 07:56

pasia27, Agusia ;) lubią tę wiadomość

cd9bskjojgq3qzff.png
  • Madziuśka Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2015, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KW - ach jak ja się cieszę że u was wszystko ok!!!! cudownie

co do poduchy - ja też mam motherhood - jest super!

2nn3dqk35aovnvsh.png
    564c5ca56b681.png
    teraz już wierzę że szczęście nadejdzie w maju 2016 :)
  • Sylika Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2015, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magenta wrote:
    forte jest na receptę wiec to inna sprawa niż samodzielne branie no-spy tak o :P

Sylika, jak się czujesz? mnie ostatnio nic nie boli(dzis rano tak delikatnie jakby zabolały więzadła) i zastanawiam się czy to dobrze??mój lekarz od samego poczatku powtarzał,że w ciąży bliźniaczej brzuch często boli....a mnie boli dość sporadycznie :O
    boli źle-nie boli też źle :P

ja czuje się już lepiej i niby ok ale mam pobelewania w bokach ciut niżej pod żebrami ale też lekarze w szpitalu mówili że to normalne ważne aby nie bolało w dole brzucha jak na okres i żeby boleśnie brzuch się nie stawiał to znaczy że jest dobrze ale ja to mam schizy jak coś mnie zaboli :/ palma mnie bierze dziś mój brzuch się chyba znów powiększył ;) mój wrócił z pracy i mówi ej ! ale CI już brzuch widać :) he he śmiać się zaczęłam :)
    a ty ciesz się że nic Cie nie boli lepiej nie strachać się co chwile :)

201604075381.png
    Bliźniaki dwujajowe córcia 2100g 50cm i synuś 2600g 52cm urodzone SN 34 tydzień
  • Kłosia Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2015, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam poduchy z supermami kosztowała 90 i faktycznie wygodnie się śpi :) ja polecam

w4sqqqmzfxp2qinv.png

dxomtv73afcam3as.png
    3 miesiące 5720g
    4 miesiące 6160g
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2015, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny, w takim razie jakąś wybiore sobie pod choinke :P
    Czekam na męża u dentysty już godzinke... jeszcze jakieś zakupy zrobimg bo w lodówce echo i do domu.

• Sylika Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2015, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kw tak się cieszę że wszystko jest dobrze :) !! i wierzę że Ci już trochę ulżyło , teraz najważniejsze abyś spokojnie odoczywała :).

Carolq ale ciuszki fajne a wózek bomba mój typ :) i te futerko jest ekstra moja szwagierka ma wózek stooke ixplory i też ma takie futerko na zime extra :)

a i ja się pochwalę poduszką z motherhood siora mi kupiła w prezencie ale jest świetna i naprawdę dobrze się z nią śpi mój tylko się denerwuje jak się od niego odgradzam he he ;) ma utrudniony dostęp :P

nick nieaktualny, nick nieaktualny, bereda11 lubią tę wiadomość

201604075381.png
    Bliźniaki dwujajowe córcia 2100g 50cm i synuś 2600g 52cm urodzone SN 34 tydzień
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2015, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzień zaliczam do udanych :P fryzjer zaliczony, włosy wyszły blad nie jakies rude hehe :P

Znowu zaparcia mnie mecza:-\ cos jelita sie leniwe zrobiły

Sylika lubi tę wiadomość

‹‹ 953 954 955 956 957 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Rana po cc – jak o nią dbać na każdym etapie jej gojenia?

Rana po cesarskim cięciu to nie tylko ślad na skórze, lecz także miejsce, które przez wiele tygodni wymaga uważnej pielęgnacji. Od pierwszych dni po operacji aż do momentu, gdy blizna blednie i mięknie, zmienia się zarówno jej wygląd, jak i potrzeby. Sprawdź, co jest typowym etapem gojenia, jak dbać o ranę w domu, czego unikać, a także kiedy zmiany w okolicy blizny wymagają konsultacji z lekarzem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ