Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Carolq wrote:jejku jaki duży ten Twój Maluszek
śliczne zdjęcie
boskie
dobrze że dostała nagrodę
- NIE MOGŁO BYĆ INACZEJ
nie mogę się na to 3d napatrzeć
Wózek najpierw wybraliśmy model w sklepie, zdecydowaliśmy się który Nam odpowiada itd. a że za nowy z tyloma akcesioriami trzeba dać koło 6 000zł to jeszcze tak nas nie porąbałoi polowaliśmy na używane na olx trafiła się okazja i jest
przytargowaliśmy się dobrze i jest Nasz
kwestia była tylko tapicerki i wykończenia
jest ich dużo na olx, a że ja mam małe auto swoje to musiał się nieźle składać
i zajmować mało miejsca
a nawet w ulotkach jest że ten model mieści się do bagażnika mini
słyszałam, że dobre są te Hartany, kuzynka męża sobie kupiła, też właśnie chcę najpierw podjechać do sklepu i popatrzeć za czymś, ale pewnie trochę później się wybierzemy pod koniec stycznia albo później. A Wy kiedy zaczynacie poszukiwania za rzeczami dla dzieciaczków?
NADZIEJA...
Nazywamy ją "matką głupich". Ale w najgorszych sytuacjach to ona nas utrzymuje.
Mówimy "jest złudna". Ale jednak zawsze nam towarzyszy.
Mówimy "siostra wiatru". Ale zawsze odchodzi ostatnia... -
nick nieaktualny
-
kw wrote:Jest wynik Fisha. Prawidłowy jest.Wykluczono zespoły Patau Edwardsa i Downa!!!!! Jestem taka szczęśliwa Co prawda trzeba czekam na pełną amniopunkcje ale najgorsze wykluczyli!!!!! Ulżyło mi to teraz może bóle brzucha i skurcze tez miną. Nie mogą mi podnieść ciśnienia. z tego mega niskiego i nadal leżę.Za to synek juz tak się często rusza ze prawie cały dzień Dziękuję Wam za wsparcie ogromne i wiarę ze może być dobrze
Aż mi się łezki o oczach zakręciły
Trzymam kciuki cały czas, mam nadzieję, że kolejne wyniki to tylko formalność i będziesz mogła się cieszyć zdrowym Dzidziusiem i spokojną ciążą.
Sciskam Kochana -
nick nieaktualny
-
Cigaretta wrote:Kw super wieści !!!
Różyczka mam nadzieje,że usłysze dobre wieści, choć już się niecierpliwie bardzo. Co chwile dotykam brzucha czy już czuć jakieś bulgotki, jakiś czas temu czułam a teraz od kilku dni zero.. staram się myśleć pozytywnie nie ma innej opcji !
Carolq wózek boski, taki mały i zgrabny
Miriam witaj, wszystko będzie dobrze !
Cigaretta ja czułam pierwsze drapanie w 17 tyg a po 3 dniach przez następne 3 tyg NIC! Aż tu nagle kopniakiNie martw się bo masz jeszcze dużo czasu na pierwsze wyraźne ruchy Maleństwa
Także ten, głowa do góry
Cigaretta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo właśnie przed chwilką zlicytowałam
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4cdcaa81594c.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ada869c2d21c.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/849ad9c2d851.jpg
dziś mam dobry dzieńMonikkk, migussia, pasia27, klaudia1534, Marietta, Jitka, xpatiiix3, katarzyna_d, luna91, helutka, izizizi, Negra, mariam85, Różyczka, FeliceGatto lubią tę wiadomość
-
KW- musiało się to dobrze skończyć, cieszę się ogromnie
Carolq- najsłodsze te skarpeteczki
Ja dzisiaj w ciucholandzie kupiłam spodnie NOWEHM mama, z metką jeszcze, za 2 zeta
migussia, katarzyna_d, Negra, Carolq, helutka, pasia27, FeliceGatto lubią tę wiadomość
-
Marietta - miałaś szczęście z tymi spodniami. Ja chyba będę musiała kupić nowe w sklepie, bo jak byłam kiedyś w ciucholandzie to nie było w ogóle i nie chce mi się tak chodzić z jednego do drugiego.
Carolq - śliczne ciuszkiCarolq lubi tę wiadomość
NADZIEJA...
Nazywamy ją "matką głupich". Ale w najgorszych sytuacjach to ona nas utrzymuje.
Mówimy "jest złudna". Ale jednak zawsze nam towarzyszy.
Mówimy "siostra wiatru". Ale zawsze odchodzi ostatnia... -
mariam85 wrote:Mam 30 lat jestem szczęśliwa mamą dwójki dzieci, mam córeczkę 10 letnią Julię i 9letniego synka Huberta.Postanowilismy z mężem postarać się o jeszcze jednego malucha :)14 stcznia dowiedziałam się że jestem w 4tygodniu ciąży, tydzień później poronilam bardzo to przeżyłam ale cóż trzeba żyć dalej.Teraz jestem w kolejnej ciąży bardzo jestem szczęśliwa ale uraz zostaje:( bo nie ma dnia żebym się nie bała o swoje maleństwo.Mieszkam w Anglii chodzę prywatnie do mojego lekarza co 4tyg,jak narazie jest wszystko dobrze
-
nick nieaktualny
-
Magenta wrote:forte jest na receptę wiec to inna sprawa niż samodzielne branie no-spy tak o
Sylika, jak się czujesz? mnie ostatnio nic nie boli(dzis rano tak delikatnie jakby zabolały więzadła) i zastanawiam się czy to dobrze??mój lekarz od samego poczatku powtarzał,że w ciąży bliźniaczej brzuch często boli....a mnie boli dość sporadycznie
boli źle-nie boli też źle
ja czuje się już lepiej i niby ok ale mam pobelewania w bokach ciut niżej pod żebrami ale też lekarze w szpitalu mówili że to normalne ważne aby nie bolało w dole brzucha jak na okres i żeby boleśnie brzuch się nie stawiał to znaczy że jest dobrze ale ja to mam schizy jak coś mnie zabolipalma mnie bierze dziś mój brzuch się chyba znów powiększył
mój wrócił z pracy i mówi ej ! ale CI już brzuch widać
he he śmiać się zaczęłam
a ty ciesz się że nic Cie nie boli lepiej nie strachać się co chwile
-
nick nieaktualny
-
Kw tak się cieszę że wszystko jest dobrze
!! i wierzę że Ci już trochę ulżyło , teraz najważniejsze abyś spokojnie odoczywała
.
Carolq ale ciuszki fajne a wózek bomba mój typi te futerko jest ekstra moja szwagierka ma wózek stooke ixplory i też ma takie futerko na zime extra
a i ja się pochwalę poduszką z motherhood siora mi kupiła w prezencie ale jest świetna i naprawdę dobrze się z nią śpi mój tylko się denerwuje jak się od niego odgradzam he hema utrudniony dostęp
katarzyna_d, Carolq, bereda11 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny