Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Cigaretta wrote:Cześć laski !
Różyczka zazdroszcze kopniaków, u mnie cisza i brzuch dziwny, zaczynam się martwićale tylko 6 dni do wizyty musze przetrwać..
Też biore magne b6 czasami.
Dziś na obiad jakieś klopsiki z mielonego musze wykombinować i może sos pieczarkowy
Cigatetta i na Ciebie przyjdzie czas
Najważniejsze, że wizyta już blisko i nawet jak Dzidziusia nie poczujesz do tej pory, to oczy nacieszysz i potwierdzi się najważniejsze: że wszystko jest DOBRZE!
JusWik, Cigaretta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMam 30 lat jestem szczęśliwa mamą dwójki dzieci, mam córeczkę 10 letnią Julię i 9letniego synka Huberta.Postanowilismy z mężem postarać się o jeszcze jednego malucha :)14 stcznia dowiedziałam się że jestem w 4tygodniu ciąży, tydzień później poronilam bardzo to przeżyłam ale cóż trzeba żyć dalej.Teraz jestem w kolejnej ciąży bardzo jestem szczęśliwa ale uraz zostaje:( bo nie ma dnia żebym się nie bała o swoje maleństwo.Mieszkam w Anglii chodzę prywatnie do mojego lekarza co 4tyg,jak narazie jest wszystko dobrze
JusWik, Kłosia, Różyczka, bereda11, FeliceGatto lubią tę wiadomość
-
Mariam85 pamiętaj ze zawsze trzeba mieć nadzieje i nie rozpamiętywać tego co zle. Napewno wszystko będzie dobrze. Ja mieszkam w Szwecji i jednak życie za granica dużo inaczej wyglada, więc podgaduje tutaj i zaglądam sobie
FeliceGatto lubi tę wiadomość
-
Jest wynik Fisha. Prawidłowy jest.Wykluczono zespoły Patau Edwardsa i Downa!!!!! Jestem taka szczęśliwa Co prawda trzeba czekam na pełną amniopunkcje ale najgorsze wykluczyli!!!!! Ulżyło mi to teraz może bóle brzucha i skurcze tez miną. Nie mogą mi podnieść ciśnienia. z tego mega niskiego i nadal leżę.Za to synek juz tak się często rusza ze prawie cały dzień Dziękuję Wam za wsparcie ogromne i wiarę ze może być dobrze
Carolq, pasia27, paris, klaudia1534, katarzyna_d, Efendis, migussia, mamamiśka, maimama, tola2014, Malena91, Różyczka, Alicce, Monikkk, monilia84, Marietta, Negra, bereda11, Madziuśka, La-mia, Sylika, Mysia 15, Agusia ;), luna91, helutka, JusWik, Clio_99, FeliceGatto, Eliana, Gaaabi, Madziaaaaa, myszka2070, Anjaa, baśka86, Narinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKw super wieści !!!
Różyczka mam nadzieje,że usłysze dobre wieści, choć już się niecierpliwie bardzo. Co chwile dotykam brzucha czy już czuć jakieś bulgotki, jakiś czas temu czułam a teraz od kilku dni zero.. staram się myśleć pozytywnie nie ma innej opcji !
Carolq wózek boski, taki mały i zgrabny
Miriam witaj, wszystko będzie dobrze !Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2015, 15:12
Carolq lubi tę wiadomość
-
Cześć.
Wczoraj już się chwaliłam na facebooku, a dziś wysyłam jeszcze dziewczynom, których tam nie ma:
"Jestem, jestem, jestem po badaniuDzidzia zdrowa
wybadana na każdą stronę
musieliśmy zrobić przerwę w badaniu na herbatkę i cukiereczka, żeby pozycję zmieniła
dla cioć zdjęcie dzidzi i nagroda od rodziców za to, że była grzeczna
Ps. dzidzia mierzy ok. 20 cm waga 277 g
"
Carolq super wózek, gdzie taki wyczaiłaś?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2015, 15:38
Carolq, Cigaretta, klaudia1534, Malena91, migussia, Różyczka, pasia27, Marietta, bereda11, luna91, FeliceGatto lubią tę wiadomość
NADZIEJA...
Nazywamy ją "matką głupich". Ale w najgorszych sytuacjach to ona nas utrzymuje.
Mówimy "jest złudna". Ale jednak zawsze nam towarzyszy.
Mówimy "siostra wiatru". Ale zawsze odchodzi ostatnia... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymigussia wrote:Hmm Carolq tak patrze na ten wózeczek, na ostatnim zdjęciu mam wrażenie że ma jakieś diody/lampeczki ?? Czy to tylko takie złudzenie
tak ma podświetlenie lednie wiem w sumnie po co
ale wiem ze w hartanie można dokupić jeszcze podświetlenie np stelaża , budki. A w tym modelu co wybraliśmy z limitowanej seri bylo w komplecie podświetlenie gondoli po boku
-
nick nieaktualnyJitka wrote:
Carolq super wózek, gdzie taki wyczaiłaś?
jejku jaki duży ten Twój Maluszekśliczne zdjęcie
boskie
dobrze że dostała nagrodę
Wózek najpierw wybraliśmy model w sklepie, zdecydowaliśmy się który Nam odpowiada itd. a że za nowy z tyloma akcesioriami trzeba dać koło 6 000zł to jeszcze tak nas nie porąbałoi polowaliśmy na używane na olx trafiła się okazja i jest
przytargowaliśmy się dobrze i jest Nasz
kwestia była tylko tapicerki i wykończenia
jest ich dużo na olx, a że ja mam małe auto swoje to musiał się nieźle składać
i zajmować mało miejsca
a nawet w ulotkach jest że ten model mieści się do bagażnika mini
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2015, 15:48
Jitka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cigaretta wrote:Jitka fajne zdjecie- gratulacje !
chyba też zaszaleje i sie umówie na 3d
polecam 3d super przeżycienie mogłam wczoraj zasnąć z wrażenia, widzieć tam dzidzie co porabia i taką w 3d - boskie
Dziewczyny jaka polecacie poduche do spania ?? Czy jest ona coś warta czy śpi się bez różnicy ?
Też chętnie się dowiem coś na temat poduchy. Zastanawiałam się nad nią. Sylwia Ty ponoć miałaś?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2015, 15:56
NADZIEJA...
Nazywamy ją "matką głupich". Ale w najgorszych sytuacjach to ona nas utrzymuje.
Mówimy "jest złudna". Ale jednak zawsze nam towarzyszy.
Mówimy "siostra wiatru". Ale zawsze odchodzi ostatnia...