X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • mamamiśka Koleżanka

Wysłany: 16 grudnia 2015, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mariam dołączaj dołączaj ja tez nowa jestem na forum

pasia27, mariam85, Marietta lubią tę wiadomość

ganndqk37higo3kl.png
  • Różyczka Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2015, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cigaretta wrote:
    Cześć laski !
    Różyczka zazdroszcze kopniaków, u mnie cisza i brzuch dziwny, zaczynam się martwić :( ale tylko 6 dni do wizyty musze przetrwać..

Też biore magne b6 czasami.
    Dziś na obiad jakieś klopsiki z mielonego musze wykombinować i może sos pieczarkowy :P

Cigatetta i na Ciebie przyjdzie czas :)

Najważniejsze, że wizyta już blisko i nawet jak Dzidziusia nie poczujesz do tej pory, to oczy nacieszysz i potwierdzi się najważniejsze: że wszystko jest DOBRZE! :)

JusWik, Cigaretta lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2015, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam 30 lat jestem szczęśliwa mamą dwójki dzieci, mam córeczkę 10 letnią Julię i 9letniego synka Huberta.Postanowilismy z mężem postarać się o jeszcze jednego malucha :)14 stcznia dowiedziałam się że jestem w 4tygodniu ciąży, tydzień później poronilam bardzo to przeżyłam ale cóż trzeba żyć dalej.Teraz jestem w kolejnej ciąży bardzo jestem szczęśliwa ale uraz zostaje:( bo nie ma dnia żebym się nie bała o swoje maleństwo.Mieszkam w Anglii chodzę prywatnie do mojego lekarza co 4tyg,jak narazie jest wszystko dobrze :)

JusWik, Kłosia, Różyczka, bereda11, FeliceGatto lubią tę wiadomość

• mamamiśka Koleżanka

Wysłany: 16 grudnia 2015, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mariam85 pamiętaj ze zawsze trzeba mieć nadzieje i nie rozpamiętywać tego co zle. Napewno wszystko będzie dobrze. Ja mieszkam w Szwecji i jednak życie za granica dużo inaczej wyglada, więc podgaduje tutaj i zaglądam sobie

FeliceGatto lubi tę wiadomość

ganndqk37higo3kl.png
  • migussia Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2015, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2016, 19:16

JusWik, Carolq lubią tę wiadomość

f2wl273ylzert5jc.png
    km5sdf9h0mdefobk.png
  • JusWik Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2015, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mariam, większość z nas tutaj ma za sobą poronienie więc dziewczyny doskonale Cię rozumieją. Wszystko będzie dobrze kochana!

wg2gskx.png
    bfaregz2g4civ44w.png
    [*]17.03.2014 Wikusia (9tc)

• kw Ekspertka

Wysłany: 16 grudnia 2015, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest wynik Fisha. Prawidłowy jest.Wykluczono zespoły Patau Edwardsa i Downa!!!!! Jestem taka szczęśliwa Co prawda trzeba czekam na pełną amniopunkcje ale najgorsze wykluczyli!!!!! Ulżyło mi to teraz może bóle brzucha i skurcze tez miną. Nie mogą mi podnieść ciśnienia. z tego mega niskiego i nadal leżę.Za to synek juz tak się często rusza ze prawie cały dzień Dziękuję Wam za wsparcie ogromne i wiarę ze może być dobrze

Carolq, pasia27, paris, klaudia1534, katarzyna_d, Efendis, migussia, mamamiśka, maimama, tola2014, Malena91, Różyczka, Alicce, Monikkk, monilia84, Marietta, Negra, bereda11, Madziuśka, La-mia, Sylika, Mysia 15, Agusia ;), luna91, helutka, JusWik, Clio_99, FeliceGatto, Eliana, Gaaabi, Madziaaaaa, myszka2070, Anjaa, baśka86, Narinka lubią tę wiadomość

Bartuś Aniołek (18.01.2015) 39tcfbc0faeaf893a20241cc7d7de4f97605.png
    Kalendarz
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2015, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kw Cudownie :* tak się cieszę będzie dobrze . Bóg z Waszym Aniołkiem nad Wami czuwają :*

• pasia27 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2015, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kw cudowna wiadomość!

3i498u698lx7etrf.png
    zrz6sg189ii5w2ru.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2015, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kw super wieści !!! :)

Różyczka mam nadzieje,że usłysze dobre wieści, choć już się niecierpliwie bardzo. Co chwile dotykam brzucha czy już czuć jakieś bulgotki, jakiś czas temu czułam a teraz od kilku dni zero.. staram się myśleć pozytywnie nie ma innej opcji !

Carolq wózek boski, taki mały i zgrabny ;)

Miriam witaj, wszystko będzie dobrze ! :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2015, 15:12

Carolq lubi tę wiadomość

• klaudia1534 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2015, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kw strasznie się cieszę :)

Nasza Pchełka jest już z nami <3
    3jvz6iye0wj7pqpl.png
  • migussia Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2015, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...

f2wl273ylzert5jc.png
    km5sdf9h0mdefobk.png
  • migussia Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2015, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...

f2wl273ylzert5jc.png
    km5sdf9h0mdefobk.png
  • Jitka Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2015, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć.

Wczoraj już się chwaliłam na facebooku, a dziś wysyłam jeszcze dziewczynom, których tam nie ma :):

"Jestem, jestem, jestem po badaniu :) Dzidzia zdrowa :) wybadana na każdą stronę :) musieliśmy zrobić przerwę w badaniu na herbatkę i cukiereczka, żeby pozycję zmieniła :) dla cioć zdjęcie dzidzi i nagroda od rodziców za to, że była grzeczna :) Ps. dzidzia mierzy ok. 20 cm waga 277 g :)"

2c8108d48c6ff5b2ba7ce812d2c1f5ce.jpg

Carolq super wózek, gdzie taki wyczaiłaś?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2015, 15:38

Carolq, Cigaretta, klaudia1534, Malena91, migussia, Różyczka, pasia27, Marietta, bereda11, luna91, FeliceGatto lubią tę wiadomość

xnw4skjow1ozejvq.png

NADZIEJA...
    Nazywamy ją "matką głupich". Ale w najgorszych sytuacjach to ona nas utrzymuje.
    Mówimy "jest złudna". Ale jednak zawsze nam towarzyszy.
    Mówimy "siostra wiatru". Ale zawsze odchodzi ostatnia...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2015, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę ze wszystkie znacie płeć swoich pociech :)niestety ja jeszcze nie wiem;-)maluszek nie chce nam pokazać hehe ale mam cichą nadzieje ze to dziewczynka. KW będzie dobrze ja też odebrałam wyniki tydzień temu i tez wykluczono syndrom downa :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2015, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    migussia wrote:
    Hmm Carolq tak patrze na ten wózeczek, na ostatnim zdjęciu mam wrażenie że ma jakieś diody/lampeczki ?? Czy to tylko takie złudzenie

tak ma podświetlenie led :P nie wiem w sumnie po co :P ale wiem ze w hartanie można dokupić jeszcze podświetlenie np stelaża , budki. A w tym modelu co wybraliśmy z limitowanej seri bylo w komplecie podświetlenie gondoli po boku :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2015, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jitka wrote:

Carolq super wózek, gdzie taki wyczaiłaś?

jejku jaki duży ten Twój Maluszek :) śliczne zdjęcie :) boskie :) dobrze że dostała nagrodę :)
    Wózek najpierw wybraliśmy model w sklepie, zdecydowaliśmy się który Nam odpowiada itd. a że za nowy z tyloma akcesioriami trzeba dać koło 6 000zł to jeszcze tak nas nie porąbało :P i polowaliśmy na używane na olx trafiła się okazja i jest :) przytargowaliśmy się dobrze i jest Nasz :) kwestia była tylko tapicerki i wykończenia :) jest ich dużo na olx, a że ja mam małe auto swoje to musiał się nieźle składać :) i zajmować mało miejsca :P a nawet w ulotkach jest że ten model mieści się do bagażnika mini :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2015, 15:48

Jitka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2015, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jitka fajne zdjecie- gratulacje ! :) chyba też zaszaleje i sie umówie na 3d :P

Dziewczyny jaka polecacie poduche do spania ?? Czy jest ona coś warta czy śpi się bez różnicy ?

Jitka, Malena91 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2015, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cigaretta ja mam motherhood bo polecały ją dziewczyny , śpi się super ale porównania z innymi nie mam więc za dużo nie pomogę.

Cigaretta, helutka lubią tę wiadomość

• Jitka Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2015, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cigaretta wrote:
    Jitka fajne zdjecie- gratulacje ! :) chyba też zaszaleje i sie umówie na 3d :P

polecam 3d super przeżycie :) nie mogłam wczoraj zasnąć z wrażenia, widzieć tam dzidzie co porabia i taką w 3d - boskie :)

Dziewczyny jaka polecacie poduche do spania ?? Czy jest ona coś warta czy śpi się bez różnicy ?

Też chętnie się dowiem coś na temat poduchy. Zastanawiałam się nad nią. Sylwia Ty ponoć miałaś?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2015, 15:56

xnw4skjow1ozejvq.png

NADZIEJA...
    Nazywamy ją "matką głupich". Ale w najgorszych sytuacjach to ona nas utrzymuje.
    Mówimy "jest złudna". Ale jednak zawsze nam towarzyszy.
    Mówimy "siostra wiatru". Ale zawsze odchodzi ostatnia...
‹‹ 952 953 954 955 956 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ